Forum » Pomoč in nasveti » AdWords Promo Koda
AdWords Promo Koda
MasterKiD ::
Vnesel sem promocijsko kodo pred nekaj minutami in vse uspešno ustvarim. Piše mi tudi:
Čestitamo! Ustvarili ste svojo prvo oglaševalsko akcijo. Statističnih podatkov ne boste videli takoj; počakajte kak dan, da se oglasi začnejo prikazovati. Do takrat pa lahko izkoristite priložnost in poglobite svoje znanje o programu AdWords z Vodnikom za začetnike. (to mi piše če kliknem domov)
Če pa kliknem Oglaševalske akcije pa piše:
Vaš račun ni aktiven, ker niste vnesli informacij za obračun.
Za aktivacijo računa in začetek prikazovanja oglasov vnesite informacije za obračun. Več o tem.
Nisem vnesel kreditne kartice, saj imam promo kodo. Se bodo oglasi prikazovali?
Še nekaj screenshotov:
Čestitamo! Ustvarili ste svojo prvo oglaševalsko akcijo. Statističnih podatkov ne boste videli takoj; počakajte kak dan, da se oglasi začnejo prikazovati. Do takrat pa lahko izkoristite priložnost in poglobite svoje znanje o programu AdWords z Vodnikom za začetnike. (to mi piše če kliknem domov)
Če pa kliknem Oglaševalske akcije pa piše:
Vaš račun ni aktiven, ker niste vnesli informacij za obračun.
Za aktivacijo računa in začetek prikazovanja oglasov vnesite informacije za obračun. Več o tem.
Nisem vnesel kreditne kartice, saj imam promo kodo. Se bodo oglasi prikazovali?
Še nekaj screenshotov:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 221958 (50277) | nergac |
» | 4G omrežje na Samsungu mi ne dela večOddelek: Mobilne tehnologije | 5114 (4592) | Skyfall |
» | AnTuTu Benchmark TočkeOddelek: Mobilne tehnologije | 3436 (2347) | ziga1990 |
» | Oglasi - dobra ponudbaOddelek: Loža | 6919 (4861) | GTX970 |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30752 (17259) | KontraCepec |