» »

Lastovka

Lastovka

iloverock ::

Razmišljam da bi namesto mobitel istant interneta vzel lastovko trojčka m+. Zanima me kakšne izkušnje imate z lastovko,ali dela normalno ob nevihtah,ali ima princip pravične uporabe in ostale izkušnje.. Od trdinovega vrha sem oddaljen 20-30 m.
Za odgovore se zahvaljujem.

Nobenega odgovora?

celada ::

Med nevihtami crkne. Vsaj ta na Krimu. Ni pa nobenega omejevanja hitrosti vsaj jaz ga nisem opazil. TV kdaj pa kdaj zafrkava in ni glih zadovoljiv. Osebno bom šaltal stran ob prvi priliki za upgrade. Je pa neprimerno boljše kot bilo kak mobilni internet.

Ja jaz imam sedaj mobitelov istant internet. Saj je bilo vse dobro motilo me je edino to da se je hitrost interneta po tem ko si presegel 20 gb opočasnila na 360 kbps. Zato me je zanimalo če je pri lastovki kaj podobnega.

klemenSLO ::

a kdo pozna tehnične karakteristike / zmogljivosti telih 'krožniških' povezav. Kakšna je največji fizični download/upload? Ker kle na lastovki maš pakete iz leta 2008. Podn. Nobene izbire. Internet je fiksiran na paket. če hočeš 'največji internet ki znese 'hitrih' 4/0,512 moraš naročiti največji možni paket.
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

simobil domači internet in stacionarna telefinija

Oddelek: Omrežja in internet
121339 (1227) asutarv
»

Lastovka Telemach

Oddelek: Omrežja in internet
81218 (1044) klemenSLO
»