Forum » Omrežja in internet » Iptv vpn
Iptv vpn
stuffy ::
Zanima me če bi lahko na ddwrtju naredil vpn povezavo in pri tem čez "vozil" multicast.
Doma imam t2 pri punci pa kabelsko ter net....in bi pri njej gledat t2...
Druga rešitev mi ne pade na pamet kako bi to drugače uredil....če bi sploh lahka....
Doma mi preko ddwrtja dela tako net kot tv....na firewallu je blo treba rule za multicast napisat, da mi "neprbija" čez
Hvala
Doma imam t2 pri punci pa kabelsko ter net....in bi pri njej gledat t2...
Druga rešitev mi ne pade na pamet kako bi to drugače uredil....če bi sploh lahka....
Doma mi preko ddwrtja dela tako net kot tv....na firewallu je blo treba rule za multicast napisat, da mi "neprbija" čez
Hvala
blackbfm ::
za vpn nevem, probaj...drugače pa če namestiš udpxy bi sigurno šlo, kaj to je si malo preberi po netu za začetek...sicer sam z ddwrtjem nisem imel dost sreče, binary enostavno ni delal, tako da sem naložil openwrt ki ima svoj uraden repository kjer se nahaja tudi udpxy in deluje odlično
cordoba ::
Lp. Zanima me, če jaz pri sebi namestim vpn, bi lahko potem punca preko mene gledala iptv pri sebi preko android tablice?
SaXsIm ::
Pozdravljeni,
bom uporabil kar obstoječo temo, glede na to, da se navezuje.
Na dveh lokacijah imam internet preko optike, na eni izmed teh pa imam tudi IPTV. Zanima me, če je možno, da wrt54-gl skonfiguriram tako, da bi mi multicast routal v vpn na lokaciji kjer imam iptv, na drugi lokaciji pa bi se mi povezal v prvi vpn. Prav tako me zanima, če bi potem na drugi lokaciji lahko naredil routing tako, da bi lahko settop box vključil direktno v router (opcija 1) ali pa naredil tako, da bi multicast za iptv šibal kar preko wirelessa skupaj z internetom, in bi bilo hkrati možno biti preko wifija povezan na splet in gledati tv.
Hvala za pomoč!
bom uporabil kar obstoječo temo, glede na to, da se navezuje.
Na dveh lokacijah imam internet preko optike, na eni izmed teh pa imam tudi IPTV. Zanima me, če je možno, da wrt54-gl skonfiguriram tako, da bi mi multicast routal v vpn na lokaciji kjer imam iptv, na drugi lokaciji pa bi se mi povezal v prvi vpn. Prav tako me zanima, če bi potem na drugi lokaciji lahko naredil routing tako, da bi lahko settop box vključil direktno v router (opcija 1) ali pa naredil tako, da bi multicast za iptv šibal kar preko wirelessa skupaj z internetom, in bi bilo hkrati možno biti preko wifija povezan na splet in gledati tv.
Hvala za pomoč!
SaXsIm
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 171327 (36220) | hojnikb |
» | Mrežna povezava med dvema hišamaOddelek: Omrežja in internet | 2275 (1584) | tony1 |
» | Amis TV komunikator za usmerjevalnikom (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13634 (9302) | Master_Yoda |
» | problem innbox-router-udpxy?Oddelek: Omrežja in internet | 4764 (3966) | Daniel |
» | IPTV preko VPN-AOddelek: Pomoč in nasveti | 3103 (2249) | misek |