Forum » Zvok in slika » Ali lahko unčičš monitor
Ali lahko unčičš monitor
dynr la ::
Pozdrav,
imam eno, mogoče čudno vprašanje in sicer: ali lahko poškodujem monitor s tem, da igram GTA San Andreas pri katerem je slika malce čudna oz je nekako razvlečena zaradi velikosti zaslona??
imam eno, mogoče čudno vprašanje in sicer: ali lahko poškodujem monitor s tem, da igram GTA San Andreas pri katerem je slika malce čudna oz je nekako razvlečena zaradi velikosti zaslona??
Kljub temu, da je monitor nastavljen na velikost 1920x1080 igrica pa je naštimana na 800x600?
AlienRR ::
Kljub temu nebo nič.
Zakaj pa ne povečaš resolucije?
Zakaj pa ne povečaš resolucije?
You can override the laws of thermodynamics with sufficient sudo access.
Ker se v San Andreas ne da do 1920x1080 povečat. Ne vem pa točno kolikšna je največja resoulcija.
Robi :P ::
A mogoče kdo ve, zakaj mi ko dam na 1920x1080 vsake tolk časa, ponavadi ko zavijem z avtom ali motorjem, kot da bi bil slow motion za 0,001 sekunde. Mogoče zaradi preslabe grafe. Grafična je Intel HD 3000.
Senitel ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Performans računalnikov v videoigrah - FPS debata a.k.a benchmark (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Strojna oprema | 166069 (16335) | Sssaga |
» | slaba slika monitorja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7484 (6750) | musicfreak |
» | dual monitor. mam intel hd graphics, en monitor na hdmi drugega pa bi dal na vga adapOddelek: Strojna oprema | 948 (871) | sift |
» | Medion Akoya E4214 in Dell u2515hOddelek: Pomoč in nasveti | 2105 (1781) | opeter |
» | Procesor in grafičnaOddelek: Strojna oprema | 2120 (1612) | Map |