» »

Abit Bf6 Slot 1 fuč MB ?

Abit Bf6 Slot 1 fuč MB ?

Azrael ::

Pozdravljeni

Imam problem s ploščo Abit Bf6 , ki sem jo dobil iz druge roke.Ko sem zadevo sestavil ( C 333,Adapter PPGA to Slot1 PII Cpu card, 128 RAM, PCI VGA 1MB), mi 10 do 15 sec. po vklopu zvočnik začne oddajati zavijajoč zvok ne pa piske ,kot bi pričakoval, če bi bilo kaj narobe, slike seveda ni. Sedaj me zanima ali je plošča fuč oziroma ali je potrebno dobiti originalni Slocket od Abita, ali je še kaj tretjega ?
Vse ostale komponente so v redu saj delajo brez problema na moji Concord plati. Napajalec je tudi v redu saj brez problema požene boljši računalnik (komplet C 633).

Zelo hvaležen bom za vaše nasvete in ideje.

Lp ,Friderik

Nekoč je bil Slo-tech.

TribesMan ::

Probaj AGP grafično al pa ISA :D . Pa probaj še prestaviti RAM v druga razširitvena mesta. Če pa maš šanso najdi identično plato ven vzami EPROM in ga potisni v svojo potem pa zopet probaj.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Azrael ::

Poskusil sem tudi z ISA grafiko in RAM-i v drugih slotih, vendar brez uspeha.Zavija tudi če ni ne grafike in RAM-a. Poskusil sem še z Slot1 adapterjem od firme Eagle, z nijm ne dela popolnoma nič. Ali je mogoče problem v Slot1 adapterjih ? Zanima me še ali ima kdo za prodati ali za posoditi delujoč Abit Slotket III adapter ? Sem pa z Gorenjske, okolica Bleda.
Nekoč je bil Slo-tech.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
14411427 (7765) Spajky
»

Intel Celeron II, 633 MHz

Oddelek: Pomoč in nasveti
172354 (2095) Spajky
»

Plata fuč?

Oddelek: Pomoč in nasveti
71118 (1012) Pyr0Beast
»

Pri zagonu PCja le črn zaslon