Forum » Mobilne tehnologije » Android-Monitor
Android-Monitor
sundance ::
Zdravo,
zanima me, če je mogoče priklopiti samsung galaxy mini na pc in sicer tako, da bi se ekran predvajal na monitorju. Se pravi zaslon oz. tisto kar delaš bi se videlo na monitorju. Vem, da za boljše mobitele obstajajo hd kabli , ki to povezujejo, me pa zanima če je mogoče to prek usb.
Namreč namen oz. želja je t2go na android, android na monitor. Se pravi , da bi prek mobitela predvajal prek t2go televizijo na monitorju.
Hvala za pomoč
lp
zanima me, če je mogoče priklopiti samsung galaxy mini na pc in sicer tako, da bi se ekran predvajal na monitorju. Se pravi zaslon oz. tisto kar delaš bi se videlo na monitorju. Vem, da za boljše mobitele obstajajo hd kabli , ki to povezujejo, me pa zanima če je mogoče to prek usb.
Namreč namen oz. želja je t2go na android, android na monitor. Se pravi , da bi prek mobitela predvajal prek t2go televizijo na monitorju.
Hvala za pomoč
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | chromecast 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13404 (8300) | lojzze1 |
» | Mozilla obupala nad telefoni s Firefox OSOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13411 (11468) | Orias |
» | Prenosnik kot prikazovalec slike iz fiksnega računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 962 (856) | Icematxyz |
» | IGRE problem!Oddelek: Igre | 1073 (838) | obranc |
» | Štekanje DivXov na TV-outuOddelek: Pomoč in nasveti | 1184 (1012) | dela |