» »

Zvok iz mikrofona zaostaja

Zvok iz mikrofona zaostaja

einstein :P ::

Pozdravljeni,

Imam težavo, da ko govorim v mikrofon zvok v zvočnikih rahlo zaostaja (na računalniku). Mikrofon je priklopljen na vhod za mikrofon na računalniku in se zvok predvaja v zvočnikih, ki so priklopljeni na računalnik. Imam Win. 7 in Realtek kartico in sem se že dosti časa zastonj poigraval z nastavitvami, ker ni bilo nič bolje, driverje sem tudi že posodabljal pa nič.
Prosil bi za kakšen nasvet, ker je težava res moteča.

Hvala, l.p.
STAY OUT OF MY TERRITORY!

SaXsIm ::

pač, zvočna ima latenco. Lahko poskusiš z driverji Asio4all.
SaXsIm

einstein :P ::

Sem jih naložil že včeraj ampak sploh ne vem, kako bi jih uporabil(driverje asio4all). Naložil sem tudi mixcraft in dela popolnoma brez delaya ampak nočejo drugi zvoki delat potem, ko vključim to funkcijo za odpravljanje latence. Bi se težava mogoče odpravila z nakupom nove zvočne? Trenutno je onboard.
STAY OUT OF MY TERRITORY!

Naabo ::

Če lahko v programu, katerega uporabljaš za snemanje (ali karkoli že počenjaš) izbereš ASIO driverje, potem bo delalo tudi s trenutno zvočno (s pomočjo asio4all), v nasprotnem primeru pa tudi z drugo ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Naabo ()

solatko ::

Zbriši vse gonilnike in programe, ki so namenjeni zvočni kartici, potem pa potegni dol original gonilnike matične plošče in bo delalo tako kot je treba. Imaš dva ali več gonilnikov, ki ti zvok predelujejo in časovno pošiljajo na zvočnike z zamikom. Ob vsaki posodobitvi gonilnika, je dobro stare odstranit.
Delo krepa človeka

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Virtual DJ - slab zvok

Oddelek: Zvok in slika
241615 (1087) klemzy113
»

Problem z mikrofonom

Oddelek: Pomoč in nasveti
221256 (1060) Bye