Forum » Pomoč in nasveti » DXdiag - hitrost kocke
DXdiag - hitrost kocke
SisQ ::
Lep pozdrav!
Kar nekaj ljudi sem že povprašal, pa mi nobeden ne zna razložit sledeče.
V čem je poanta, da se nekaterim tista kocka zeeelo hitro vrti, nekaterim pa počesneje? Naprimer pri kolegu, ki ima GF 400 in nekaj se vrti precej hitreje kot meni na radeonu 9000Pro.
Pravzaprav me zanima kaj pokaže to vrtenje.
Kar nekaj ljudi sem že povprašal, pa mi nobeden ne zna razložit sledeče.
V čem je poanta, da se nekaterim tista kocka zeeelo hitro vrti, nekaterim pa počesneje? Naprimer pri kolegu, ki ima GF 400 in nekaj se vrti precej hitreje kot meni na radeonu 9000Pro.
Pravzaprav me zanima kaj pokaže to vrtenje.
Saj nimam problemov z testi. Vsi so uspešni. pa z "no problems found". Pač sem videl, da se nekaterim vrti zelo hitro.
Hec je v tem, da mi nobeden ne zna razložit od česa je odvisna hitrost vrtenja te kocke oz. zakaj se vrti enim tako drugim tako.
Ajde strokovnjaki, kdo zna odgovorit !
(dam za pir)
Hec je v tem, da mi nobeden ne zna razložit od česa je odvisna hitrost vrtenja te kocke oz. zakaj se vrti enim tako drugim tako.
Ajde strokovnjaki, kdo zna odgovorit !
(dam za pir)
boštjan ::
keri DX?jaz ko sem mel 8.1 se je normalno v malem in velikem oknu poremikala,ko pa sem dal gor DX9,pa se je full hitro v malem oknu,v velikem pa isto kot v DX8.1.
Če te pravilno razumem pišeš o beli ki se premika sem in tja. Jaz sem mislil na tisto na kateri je znak X.
Ne spomnim se kateri test je. Mislim da direct draw ali tisti drugi.
Ne spomnim se kateri test je. Mislim da direct draw ali tisti drugi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Frekvenčni pretvornikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 14284 (6141) | gumby |
» | FE DIPLOMA UNIOddelek: Šola | 3893 (3708) | DuleKrtola |
» | Verjetnost ... spet čudna naloga (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 9132 (6466) | Thomas |
» | iz directx 9 nazaj na 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 2181 (1687) | SisQ |
» | Hard problems (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7548 (6310) | Eschelon |