Forum » Mobilne tehnologije » nov mobitel pred iztekom pogodbe
nov mobitel pred iztekom pogodbe
awy ::
Živjo!
Sem na mobitelu in imam paket Itak. Prek tega sem pred letom in pol vzela mobitel za brata in seveda s tem podaljšala naročnino za 24mesecev. Želim kupiti nov mobitel, pa me zanima, če slučajno kdo ve, koliko je treba plačati zaradi predčasnega nakupa novega mobitela? :D
Sem na mobitelu in imam paket Itak. Prek tega sem pred letom in pol vzela mobitel za brata in seveda s tem podaljšala naročnino za 24mesecev. Želim kupiti nov mobitel, pa me zanima, če slučajno kdo ve, koliko je treba plačati zaradi predčasnega nakupa novega mobitela? :D
Ted ::
Zakaj kupovati/vzeti telefon pri operaterju ko te pa vedno "nategnejo"? Telefoni v prosti prodaji so ponavadi le nekaj EUR dražji če ravno ne sklepaš aneksa za naročnino 30 EUR.
Mah...
basket ::
poglej na amazon.de ali pa hoh.de.. je tudi kar nekaj telefonov, ki so cenejši kak pa pri operaterju z vezavo..
bajsibajsi ::
Ko si kupila subvencioniran telefon, si dobila pogodbo/aneks, kjer ti vse lepo pise. Obicajno je znesek subvencije (ki ti jo je "dal" operater pri telefonu) deljeno s 24 in mnozilnik preostalega casa do izteka pogodbe. Se pravi v najslabsem primeru par deset evrov, ce si takrat za brata kupila super drag telefon; glede na to da ostaja zgolj se pol leta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom in A1 dražita pakete (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 74021 (61467) | Cruz |
» | Telekom - Paket 2013 v Paket 2014 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27605 (21543) | harvey |
» | Mobitel - paket 2013 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 25751 (17535) | menjalnik |
» | Mobitel bo podražil in spremenil naročniške pakete (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 64133 (56260) | nekikr |
» | Pink je platforma, ne mobilni telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 18448 (16945) | Jst |