» »

Pametni telefon za očeta

Pametni telefon za očeta

Formula 1 ::

Oče je zaradi milo rečeno čudnega delovanja zelo ne zadovoljen z trenutno Nokio C5-00 in išče nov telefon z zaslonom na dotik.Torej Nokie z WP odpadejo zaradi angleščine in tudi zaradi prevelike cene.Cena naj bi bila do 120 € v mobitelovi splošni akciji.Preizkusil je zaenkrat Nokio 500 ,ki mu je všeč,tudi meni C6-01 dela zelo dobro sploh z Bellom.Skratka Nokia 500 je nekako favorit zaradi preprosega sistem in dobre cene 100€.Preizkusil je še Sonyericssona Live with walkman,ki pa mu ni bil všeč,je pa res da je tale Android za male Sonye malu čuden.Poizkusli ga bom zvleči še v mobitelov center da preizkusi še Huaweia Vision.Ostanejo pa še telefoni ,ki so napovedani torej LG Optimus L5 napovedan za julij in Sony Xperia Miro ki niti ne vem kdaj bo prišla k nam,kaj šele če bo dovolj poceni(glede na HW bi morala biti).Če dela Nokia 500 vredu bo vrjetno vzel tole pa bo imel mir.

bf4ed ::

Samsung Galaxy Ace

Pro_moted ::

Jah za 120 evrov ni glih neke izbire :D Zdaj odvisno za kaj bo ga oče vse rabil :D

Samsung Galaxy ACE , je preverjeno dobra roba (119 evrov )
Nokia 500 , je OK telefon. Verjetno še najbolj primeren za očete, ker je symbijan enostaven za uporabljat
Huawei-i so po specifikacijah vsi ohoh, ko pa vidiš da je 5 mp kamera vredna toliko kot 2mp na starih nokia pa je tudi veselje.Sicer verjetno za 120 evrov soliden nakup
HTC Wildfire S , je tudi dobra izbira za nezahtevnega uporabnika,cena je pa tudi 119 evrov

Tudi moj glas gre ACE-u, če bo android.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pro_moted ()

Formula 1 ::

ACE kolikor sem ga testiral pri sošolcih izgleda bolj bogo.Od hitrosti delovanja do zaslona ga moja Nokia poseka.Mobitel bo potreboval za klicanje,kakšno igrico mu bom potegnil iz marketa to je pa to,morda še kakšna glasba.Njemu je všeč predvsem to da telefon dela brez problema.Kakšno pa je kaj mnenje o novi LGjevi liniji ?

francek1 ::

Zdaj dobiš rabljenega Galaxy S za 100€. Moj oče ima 71 let in je nad njim navdušen.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poceni Android telefon za ženo (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6717470 (13823) 1krat
»

SE XPERIA RAY vs XPERIA MINI PRO vs SAMSUNG S5830 GALAXY ACE

91104 (958) šernk
»

Nov telefon

458724 (8181) Lonsarg
»

mnenja o telefonih