» »

Adobe Flash, datoteke se spremenijo, kar tako :D

Adobe Flash, datoteke se spremenijo, kar tako :D

The Player ::

Lep pozdrav!

Sicer nisem imel namena odpreti teme, a zaradi moje firbčnosti, ki me je začela preganjat, sem enostavno moral vprašat še ostale. Skratka stvar je taka, da sem za vikend delal portfolio za končni izpit v Flash CS5. Vse lepo in prav, sproti sem stvari shranjeval, delal različne verzije, delal sem tudi varnostne kopije itd. Ok projekt dokončam, shranim, nardim kopijo in si rečem, dejmo še par popravkov narest, ok. Začnem delat in tik pred koncem začne Flash javlati napake, sem si mislil nič novega saj so z novim actionscript 3.0 stvar obrnil čist na glavo. Popravlam, popravlam in si mislim, brezveze grem na staro verzijo. A lej ga zlomka tik pred koncem mi flash obrne hrbet in stare datoteke začuda so bile vse iste. No niso ble iste, ampak ko sem dal render je stvar bla dobesedno ista kot nova verzija, ki je bla uničena do konca, čeprav sem js čist lepo vse sprogramiru brez napak. Dejansko stvar je zgledala kot, da bi nova verzija povozla stare datoteke, čeprav sem vedno delal v novi + varnostne kopije, ki sploh niso ble nikol odprte.
No, na koncu mi je končno uspel dobit 100% čisto delujočo kopijo in takoj stvar urihtu in si naredu še več delujočih kopij, ki sem jih razporedil po disku, da stvar le nebi bla na istem mestu, dal sem celo na gmail in mediafire.

Vse lepo in prav stvar dela,...

Danes pa, odprem datoteko (ki naj bi delala),....ISTO, stvar ni delala kot bi morala,...WTF 8-O

Skratka, ne vem kako je to možno, da je Flash dobesedno povozu stare datoteke, čeprav jih niti nisem uporabljal niti jih nisem povozu. Stvar zgleda kot da bi bla nemgoča, res WTF?!

Temo dajem pod ložo, ker rešitve izgleda ni in je tudi ne iščem (imam plan B, na žalost mi ni ql, ker sm za brez veze zagonu 12 ur časa), čeprav datoteka res zgleda 100% delujoča, sam ko dam render stvar zataji in ne dela kot mora.

da ne bom dolgovezu, ali ima kdo podobne izkušnje? Uporablam Adobe Flash CS5 s actionscript 3.0. Res je, da je flash znan kot problematičen program, ampak z verzijo 8 in actionscript 2 nisem imel nikol tok problemov kot actionscript 3, kar mi res ni jasn, kaj šele, da bi povozu stare datoteke brez moje vesti.

Ja sliš se kot, da sem na cracku, ampak nisem, stvar dejansko povozi datoteko, kr tko.

PS. v ponedeljek in danes sem imel 1 izpad elektrike, zaradi pokvarjene napeljave v el. omarci. Ker je taprav čas vrgl ven "fit" naj naprave in ostale stvari nebi smele bit v "okvari". Imajo sumljivi izpadi kaj veze s sumljivim obnašanjem Flash CS5? (ne ni bla strela, el. omarca je zdej popravljena)

držte pesti jutr na izpitu :)

msjr ::

Ja, sem imel podobne težave. Problem je v nekem internem cache-u, ki se pri Adobe-u zafila, oz. se skvari, če se flash aplikacija zapre narobe. Zgleda tako kot da odpreš file, v bistvu pa odpiraš vedno en in isti fajl (iz cache-a). Na Adobe so mi povedal quickfix, kar celo rajžo fajlov je treba pobrisat na roke. Je pa to bilo v eni izmed prejšnjih verzij.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: msjr ()

The Player ::

hm, zanimivo. Imaš kak link, da to pogledam? Al pa če mi poveš kaj naj v googla vtipkam, da tole rešim dokler se še da. Sicer plan B imam in nisem imel namena iskat pomoči, ampak nekaj upanja pa še imam v sebi :D

zdele sem snel varnostno kopijo iz mediafire, stvar dejansko dela ko dam render, ampak samo če renderiram iz flasha. Čim datoteko *SWF zalaufam brez, da bi šel v *FLA, stvar začne nepravilno delat.

se pravi, stvar dela samo če grem v Flash/test movie, kar pa na izpitu ne bo lih prav pršlo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

.swf datoteka v Dreamweaverju

Oddelek: Izdelava spletišč
7897 (698) Manager
»

Flash template vprašanje

Oddelek: Izdelava spletišč
131039 (901) Tody
»

Flash na mobitelih zamuja (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Android
16023702 (21349) lurker
»

Odkrita ranljivost v Flashu omogoča pridobitev sistemskih privilegijev

Oddelek: Novice / Varnost
355639 (3539) fiction
»

[Flash] igra oz soba

Oddelek: Programiranje
51098 (1044) snow

Več podobnih tem