» »

Težava z routerjem

Težava z routerjem

gasdani112 ::

Je mel kdo že podobne težave kdaj, da mu je pokalo v zvočnikih na računalniku kot v stari gramofonski plošči pri predvajanju mp3-jev ali filmov ko je bil priključen router. če pa ruter izklopim je pa normalno. probal sem že router dat vstran od računalnika in priklopil na drugo vtičnico, ki ni iz iste linije kot je priklopljen računalnik pa vseeno poka. Poka samo ko je router priklopljen, če ga izklopim ali pa povežem direktno iz modema pa je zvok čist. Probal sem tudi z zamenjavo gonilnika pa nič ne izboljša! uporabljam namreč router linksys cisco

Grega_K ::

Če malce pobrskaš po spletu, boš morda našel rešitev, sicer pa je to res skrajno nenavadno.

So to neki stari zvočniki ali pa so novi? Ali lahko napišeš model routerja?
Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Grega_K ()

amigo_no1 ::

Ter katere zvočnike imaš.

Zvočnike imam Logitech-ove ampak pri njih ni problem. zamenjal sem router in že mislil da je je vse ok. namreč 2 tedna je bil zvok čist potem se je pa to začelo dogajat že na drugem router-ju. v zvočnikih na trenutke pokne ali zaškripa (zartokira) prek samega modema (direkt povezano) pa je zvok normaln.

Mitch ::

Meni poka ali hrešči iz zvočnikov ko kdo v hiši luč prižge...

ja samo pri meni ni ta problem

Vaseer ::

Če mobitel med klicem približaš zvočniku, se pojavi isto/podobno pokanje?
Verjetno imaš router z WiFi, možno je da zvočniki lovijo signal od WiFi in se pojavi kot pokanje...

ni isti zvok kot motenje mobitela. poka enako kot bi poslušal na stare gramofonske plošče. router sem pa dal v drugi prostor in ni razlike tudi zvočnike sem zamenjal in tudi na slušalkah dela enako. ko pa priklopim direkt na modem je pa zvok normaln. meni tu več nič ni jasno. razen, če se THOMSON-nov modem tepe z linksys-ovimi routerji?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Logitech Z-5500 in pokanje/prasketanje v zvočnikih?! (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
547447 (2559) Skater1982
»

Poka v zvocnikih.

61368 (1189) pSP 3004
»

Acer Aspire 5315 wireless driver

Oddelek: Omrežja in internet
3410624 (4612) amigo_no1
»

Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )

635468 (4465) hyphh
»

Logitech Z-5500 ali Creative S750 ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
746152 (4944) ganzi

Več podobnih tem