» »

Poka v zvocnikih.

Poka v zvocnikih.

pSP 3004 ::

Meni pa poka v zvocnikih ali se pa slisi sumenje. Kako lahko popravim -- kak program ali kaj. Hvala

carota ::

Najlažja rešitev je ta, da zvočnike ugasneš. Tako ne bo nič pokalo. :) Če pa hočeš kakšno bolj resno pomoč, pa bi bilo bolje, da poveš kam so tej zvočniki konekatani, na računalnik, TV...? Model zvočnikov bi tudi koristil. Če poslušaš skozi slušalke se pokanje ravnotako sliši?

pSP 3004 ::

Mi poka tudi ko poslusam muziko in po njej ali pa se slisi bzzz. Ko ji pa cisto stisam ali ugasnem se nic ne slis. Ko pa jih priklopim en del zvocnikov na prenosnik. Pa se nc ne slis. Al pa ce na ta rac. priklopim sam 2 zvocnika ku jih imam za pren pa normalno no tud cist cist malo slis ampak dokaj normalno. Zvocniki so pa od Logitecha 6 jih je.

Ja model X-530R. 5 zvocnikov + 1 woofer

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: pSP 3004 ()

axee ::

Kako imaš priklopljene zvočnike na prenosnik?

Nahitro izklopi prenosnik iz štekerja in povej, če je razlika.

pSP 3004 ::

Se pravi se enkrat vsa zgodba.:
Rac. hisni komp je bil na servisu in je bila menjana maticna plosca. Pred tem so 1,5 leta normalno delali ni nic kaj pokalo v zvocnikih ali pa se slisali nenavadni zvoki (bzzzz). Ko je pa prisel so drugi dan zaceli zvocniki spustat poke, sumenje. Drugace je vse ok in se slisi muzika itd. ampak se spet slisi med poslusanjem. Ko pa dam od prenosnika 2 mini zvocnika pa normalno ali pa ko priklopim te ta vlke zvocnike na mobitel pa normalno - na rac pa sumi itd.

Zato mislim da je kaj narobe nastiman ali bi se dalo z kakim programom da avtomatsko nastavi vse pravilno ali pa naj kdo kaj predlaga.

kloko ::

Za takšne probleme je lahko več razlogov:
- slaba električna instalacija - vtičnice brez ozemljitve. Pri težavah tega tipa včasih pomaga, če električni vtikač od računalnika v vtičnici obrneš za 180°. Tako računalnik kot zvočniki naj bodo priključeni na isti električni podaljšek.
- nepopolni gonilniki za chipset in zvočno karto.
- pokvarjena matična plošča.
- ...

Glede na to, da praviš, da majhni zvočniki ne šumijo in ker UGIBAM, da nimajo lastnega napajalnika, najbolj sumim električno instalacijo.

L.p., Kloko

pSP 3004 ::

Da bi pa, kaj bilo narobe nastavljeno v nastavitvah pa ne (v programu za zvok itd.) ? Kateri pa je program za to najboljsi -mislim za nastavitve ....


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Logitech Z-5500 in pokanje/prasketanje v zvočnikih?! (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
547270 (2382) Skater1982
»

Zvoka ni

Oddelek: Pomoč in nasveti
412093 (1142) Han
»

Static noise/brnenje iz zvočnikov

Oddelek: Zvok in slika
231482 (1136) X-Jumper
»

Težava z routerjem

Oddelek: Pomoč in nasveti
7700 (500) gasdani112
»

Statika v zvocnikih (pri maticni A8N-e) (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
544111 (3622) Mac Gyver

Več podobnih tem