Forum » Pomoč in nasveti » CD-RW ne bere
CD-RW ne bere
pele ::
Na CD-RW sem zapekel pomembne stvari v slucaju, da se sistem podre. Sistem se je podrl in izbrisal podatke z diska. Problem pa je zdaj v tem, da s CD-RW medija, kjer sem imel backup pomembnih datotek ne morem brati. V raziskovalcu mi jih sicer prikaze, a kaj vec od tega ni sposoben (copy,...). Pri tem pa CD-RW (enota) ves cas spusca neobicajne zvoke (se trudi z branjem, a ne uspeva).
Povejte mi prosim, ali bom sploh se lahko prisel do podatkov.
Hvala
Povejte mi prosim, ali bom sploh se lahko prisel do podatkov.
Hvala
Han ::
Še eden več, ki se je opekel z arhiviranjem podatkov na CD-RW plošče...
Predvidevam, da imaš naložen isti program, s katerim si (paketno) zapisal podatke na CD-RW. Očitno je z zapisom na plošči nekaj narobe, zato si pomagaj z naslednjimi programi:
IsoBuster
CD Data Rescue
BadCopy Pro
Arrowkey programi
Predvidevam, da imaš naložen isti program, s katerim si (paketno) zapisal podatke na CD-RW. Očitno je z zapisom na plošči nekaj narobe, zato si pomagaj z naslednjimi programi:
IsoBuster
CD Data Rescue
BadCopy Pro
Arrowkey programi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Hi-Fi] - Debata: original CD vs CD-R (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 11173 (8569) | Quikee |
» | Kako bi napisal .bat file, da bi ...Oddelek: Programiranje | 1895 (1341) | AtaStrumf |
» | Ko sem priklopil Cd RW mi prejšnji cd ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 824 (727) | Han |
» | Dopisovanje na CDRW???Oddelek: Strojna oprema | 1224 (1079) | AnWar |
» | pisanje cd-r-ja na cd-rw disk??Oddelek: Strojna oprema | 1483 (1341) | kljukec |