» »

Ukvarjanje s športom ob šolanju

Ukvarjanje s športom ob šolanju

ramiz?! ::

Zanima me, če se ob srednji šoli/študiju ukvarjate s športom in kako vam ratuje združevat oboje. A imate dovolj časa za vse, ali vam ga primankuje. Lahko poveste tudi tisti kej, ki se s športom ukvarjate ob službi.
Never regret anything, there's always a reason things happen.

Flea ::

Sam sem prvi letnik ob treniranju košarke 3-5x na teden, kar mi je vzelo približno 2.5-3h na dan, imel odličen uspeh na gimnaziji. Zneslo mi je, vendar rabiš veliko samodiscipline. Ko se učiš, se učiš in ni pardona. Sicer sem po tem pustil košarko, zaradi težav s prevozom in je bila tudi razlika pri ocenah (še navzgor), ampak vseeno je dejstvo da se da.

Caleneth ::

Seveda se da oboje oz vse. Recimo v srednji šoli, je precej koristno, če imaš status športnika, saj si potem marsikatero uro opravičen od pouka, ko imaš npr trening v času pouka in lahko si samo določiš datume za ustna ocenjevanja. Moj bivši sošolec je treniral odbojko, imel treninge vsak dan po več ur, manjkal katero leto tudi 200+ šolskih ur pa je vseeno vse letnike naredil z odličnim uspehom (gimnazija). Kolikor vem, se da tudi na faksih pridobiti posebne statuse ali pa se vpišeš na izredni študij, če je možnost. Sicer pa je vse odvisno od tega, kakšen šport je mišljen - resni treningi ali rekreacija v prostem času. Jaz se že od srednje šole rekreiram - tek, trebušnjaki, kolesarjenje pa občasen obisk fitnesa. Tudi sedaj ko imam delo in faks. Če imam kateri dan natrpano, potem pač samo trebušnjake naredim, to ti itak vzame največ 10 minut in se še vedno počutiš dobro, saj si naredil nekaj za svoje telo. :)) Ostanek potem nadomestim med vikendi, posebej, če je lepo vreme.

bluefish ::

V začetku srednje šole rekreativno treniral taekwondo trikrat tedensko. Pozneje zaradi prekrivanja terminov prenehal.
Na delo v šoli je sicer bolj ko ne vplivala le lenoba.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali ste zadovoljni s srednjo šolo na katero ste se vpisali ali obžalujete svojo odloč (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
6410165 (1652) AtaŠtumf
»

Je srednja šola sploh relevantna? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16224504 (20294) "NaN"
»

Mladi športniki in pregorelost - prekmalu in preveč treninga? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7013128 (11321) FiReFTW
»

katero srednjo šolo? (strani: 1 2 )

6310894 (7489) Janac
»

naprej za šolanje (strani: 1 2 3 )

13748260 (45742) Jan987

Več podobnih tem