Forum » Pomoč in nasveti » problem z ikonami
problem z ikonami
djforever ::
lp,mene nekaj zanima.
mam prenosnik hp compaq 6715b in mam sledeči problem
ko kliknem na eno ikono recimo ne,mi jih izbere več,pol pa so problemi nonstop,edino ce ga dam
parkrat v ponovni zagon potem dobro dela,
ma keri s tem izkusnje?
mam prenosnik hp compaq 6715b in mam sledeči problem
ko kliknem na eno ikono recimo ne,mi jih izbere več,pol pa so problemi nonstop,edino ce ga dam
parkrat v ponovni zagon potem dobro dela,
ma keri s tem izkusnje?
Cold1 ::
Zataknjena tipka Shift?
Ali pa imaš mogoče vklopljeno zaklepanje tipk (če petkrat zaporedoma pritisneš Shift se bo vklopilo)?
Preveri v Nadzorni Plošči:
Nadzorna plošča > Središče za dostopnost > Spreminjanje načina delovanja tipkovnice > Nastavi zaklepanje
(Tu boš lahko izklopil zaklepanje, če je vklopljeno, kot tudi preprečil, da se bo samodejno vklapljalo ob pritiskanju tipke Shift.)
Ali pa imaš mogoče vklopljeno zaklepanje tipk (če petkrat zaporedoma pritisneš Shift se bo vklopilo)?
Preveri v Nadzorni Plošči:
Nadzorna plošča > Središče za dostopnost > Spreminjanje načina delovanja tipkovnice > Nastavi zaklepanje
(Tu boš lahko izklopil zaklepanje, če je vklopljeno, kot tudi preprečil, da se bo samodejno vklapljalo ob pritiskanju tipke Shift.)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cold1 ()
djforever ::
enako je,mogoce je problem ker mi manjkajo te tipke na levi strani,ctrl,capslock and shift?pa je mogoce zatakjeno ne vem resiti problema al pa je z tipkovnico kaj narobe
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrjen nov standard slovenske tipkovnice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Diski | 30310 (18711) | Phantomeye |
» | Javascript - začetnikOddelek: Programiranje | 1798 (1255) | FuI2cY |
» | Win 7 bližnica za spremembo resolucije na tipkovniciOddelek: Pomoč in nasveti | 1233 (1059) | amigo_no1 |
» | Zaganjanje sistema windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 2214 (2028) | In Extremis |
» | deep frezeeOddelek: Programska oprema | 1015 (847) | nalims |