Forum » Strojna oprema » Slika iz računalnika na televiziji
Slika iz računalnika na televiziji
WinXP ::
Mi lahko kdo pomaga rad bi prenesel sliko iz PC-ja na televizijo,probal sem z Ati Catalyst Centrom oz.AMD VISION ENGINE Control Centrom
pa ne najdem razdelka -kje se to naštima? V Desktop Management ni,to je za monitor,edino če je v My Digital Flat Panels...
Povezal sem izhod v grafični prek HDMI kabla,drug konec kabla pa sem dal v digitalni modem od televizije (ker TV nima izhoda za HDMI,samo za Scart ima,je še stara televizija...)
pa ne najdem razdelka -kje se to naštima? V Desktop Management ni,to je za monitor,edino če je v My Digital Flat Panels...
Povezal sem izhod v grafični prek HDMI kabla,drug konec kabla pa sem dal v digitalni modem od televizije (ker TV nima izhoda za HDMI,samo za Scart ima,je še stara televizija...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8557 (7952) | opeter |
» | Dve linije po enem ethernet kabluOddelek: Omrežja in internet | 7439 (5872) | Pesimist |
» | optični switchOddelek: Omrežja in internet | 2709 (2457) | xdejvid |
» | ADSL TV @ SiOL (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Omrežja in internet | 57704 (18028) | dinozaver7 |
» | Šumenje na zvočnikih stolpa ob predvajanju filma na PC-juOddelek: Zvok in slika | 2382 (2256) | pingec |