Forum » Navijanje » r9500 --> r9700 Utvara ali realnost?
r9500 --> r9700 Utvara ali realnost?
AtaStrumf ::
Kje mam najboljšo šanso da dobim dober primerek, a lahk kdo zrihta oz. hoče prodat (100% delujočo seveda, mu dam mal več kot je on plačal, pa če ma veze naj si pol poišče še eno delujočo)?
Pa še, a se za HARD mod šteje če pobarvaš z prevodno barvo, namesto da prelotaš uporček, oz če ne kdo bi znal to prelotat, ker jaz to sploh ne delati nikoli ne bi ?
Pa še, a se za HARD mod šteje če pobarvaš z prevodno barvo, namesto da prelotaš uporček, oz če ne kdo bi znal to prelotat, ker jaz to sploh ne delati nikoli ne bi ?
TESKAn ::
No, meni je uspelo z Sapphireom iz AGTja. Yeah baby!
In mislim, da je napaka ali v preslabem napajanju ali pa v gonilnikih - cevovodi po moje niso slabi.
In mislim, da je napaka ali v preslabem napajanju ali pa v gonilnikih - cevovodi po moje niso slabi.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
SoNgOkO ::
A se Radeoni 9500 built by ATI dobro modajo ce dobis enga zasnovanga za na 9700PCB??? Ali naj raj kupm enga od Sapphire???
||_^_|| ::
SoNgOkO: Čist odvisno je od tvoje sreče. Loh še tok sprašuješ pa ti ne bo noben nč uporabnega povedu, ker ni nobenga pravila.
||_^_|| ::
GFX? Predvidevam da si mislu grafično Dvomim da bi blo kje to mogoče. Probi se zmislt kakšn drug razlog. Al pa jo prodaš.
boštjan ::
SoNgOkO,BBA 9500 ni,so samo referenčne kartive od partnerjev od ATI-ja.lepo idi v štacuno in kupi 9500 s 128MB in moli da bo sreča.če pa nočeš gemblat pa kupi dobro 4200,pa jo navij do 4400 ali 4600.
jerry2 a jo lahko dobiš nazaj? Pa piši mi kar na mail (settled@email.si) da ne bova tukaj smetila.
Jaz jo vzamem, če mi pokažeš da res dela vse OK.
Jaz jo vzamem, če mi pokažeš da res dela vse OK.
slon ::
OK po delujočem soft modu 9500@9700 sem se odloču še za hardwer mod.
uporabu sem bios od 9700 hercules, spremenu sem nastavitev za tv v pal. frekvenco dvignu na 340/600
Edina zadeva k sem jo popravu je hladilnik za gpu, tu mislim odstranil rumen termični trak pobrusu hladilnik in odstranu original vent sedaj naj piha 80*80 vent 12v
moram še prilepit hladilnike za rame pol bom pa še mal dvignu hitrost.Upora nisem lotal samo z srebrnim lakom povezal in id 4e44.
jaz sem zaenkrat z to kartico zadovoljen
mogoče v prihodnosti vodno vendar je tle financ minister vmes.
uporabu sem bios od 9700 hercules, spremenu sem nastavitev za tv v pal. frekvenco dvignu na 340/600
Edina zadeva k sem jo popravu je hladilnik za gpu, tu mislim odstranil rumen termični trak pobrusu hladilnik in odstranu original vent sedaj naj piha 80*80 vent 12v
moram še prilepit hladilnike za rame pol bom pa še mal dvignu hitrost.Upora nisem lotal samo z srebrnim lakom povezal in id 4e44.
jaz sem zaenkrat z to kartico zadovoljen
mogoče v prihodnosti vodno vendar je tle financ minister vmes.
AMD Ryzen7 5900x & MSI MAG 570x TOMAHAWK
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850
slon ::
ne nisem ampak bi blo treba distančnik vseeno mal pobrusit sam ni mi do tega da ga odlepim z jedra.
lp
lp
AMD Ryzen7 5900x & MSI MAG 570x TOMAHAWK
asPeteR ::
...Uuu pa zdele mi je na pamet padlo ...Prejle sem ravno eni drugi teme govoril, da bi naredil voltahe mod
9500, na ramu ...
Potem pa mi je na pamet padlo, ce bi se naredil voltage mod za GPU ... Kaj ce je ravno premajhna napetost vzrok nedelovanja teh SoftModov na nekaterih karticah??
Hm .... Bomo probali inu porocali ....
Gremo spajkat!
Aja, pa se NAVODILA
za ta mod ...
9500, na ramu ...
Potem pa mi je na pamet padlo, ce bi se naredil voltage mod za GPU ... Kaj ce je ravno premajhna napetost vzrok nedelovanja teh SoftModov na nekaterih karticah??
Hm .... Bomo probali inu porocali ....
Gremo spajkat!
Aja, pa se NAVODILA
za ta mod ...
morphling1 ::
O tem se je že govorilo in naj ne bi bilo razlik, čeprav sam nisem 100% moral bi merit trenutne voltaže in če so sumljivo nizke bi to lahko bil problem.
Je pa dva dni nazaj kolega kupil 9500 saphire 128MB gor je dobil 3.3 ns rame. Soft mod pa dela ok, razen nekaterih manjkajočih pikslov v dx8 in dx9 (pa tud ne povsod) programih, tako da niti slučajno ne zgleda tako hudo kot tiste šahovnice, vseeno pa ni tako kot bi moralo biti :(
Je pa dva dni nazaj kolega kupil 9500 saphire 128MB gor je dobil 3.3 ns rame. Soft mod pa dela ok, razen nekaterih manjkajočih pikslov v dx8 in dx9 (pa tud ne povsod) programih, tako da niti slučajno ne zgleda tako hudo kot tiste šahovnice, vseeno pa ni tako kot bi moralo biti :(
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Hja, najbolj bo da si res najprej naspajkam check pointe, da vidim napetosti potem pa bom pa videl kako je s tem ...
Ceprav je cist mozno GPU dobi premal napetosti, vklopis
dodatne 4 cevovode, in karnaenkrat ni dovolj energije ...
To bi bila edina logicna razlaga(zame) zakaj ene delajo ene pa ne ... No ja, bom vidu kako je s tem.
Ceprav je cist mozno GPU dobi premal napetosti, vklopis
dodatne 4 cevovode, in karnaenkrat ni dovolj energije ...
To bi bila edina logicna razlaga(zame) zakaj ene delajo ene pa ne ... No ja, bom vidu kako je s tem.
Nc ni blo treba spajkat CPjev ... So ze lepo nastimani.
Hja stanje pa je tako:
GPU: 1,51V
RAM: 2,93V(default teh cipov je 2,8!!)
Torej, stanje je malo zaskrbljujoce ...Ker je ze na ramu ful visoka napetost, na GPU je micne boljse ...
Torej GPU bom dal mal cez 1,6V in bom porocal ali softmod potem dela!
Ram pa lahk dam najvec na 3V, toda da bom malenkost povecal napetost tud na ramih ...
Najprej pa grem kupit ustrezne potenciometre, ker ustreznih nimam doma ...
Hja stanje pa je tako:
GPU: 1,51V
RAM: 2,93V(default teh cipov je 2,8!!)
Torej, stanje je malo zaskrbljujoce ...Ker je ze na ramu ful visoka napetost, na GPU je micne boljse ...
Torej GPU bom dal mal cez 1,6V in bom porocal ali softmod potem dela!
Ram pa lahk dam najvec na 3V, toda da bom malenkost povecal napetost tud na ramih ...
Najprej pa grem kupit ustrezne potenciometre, ker ustreznih nimam doma ...
Ah tist Vddr ni nič posebnega, me pa zanima če se bo kaj spremenilo če boš dal Vgpu na 1.6V.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Koncno sem zdej vse pospajkal, pa pretestiral ....
Torej ugotovitev NO.1 Vgpu je na okrog 1,7 in SoftMod NE dela. Pac. Spet tisti ku... sah!
Toda, na ramu sem tud naredil Vram, ter mi zdej dela na 325Mhz cist kul.
Ampak se nic kaj dosti ne sekiram, sam mam zdej kartico navito na raven Radeona9700. In v zdejsnjih igrah je celo hitrejsa od nje, putimo igre v prihodnosti kjer se bo se kako poznalo 8 cevovodev ...
Morph a mogoce ves s kerim programckom bi lahko grafo se bolj navil? Namrec RivaTuner gre samo do 415MHz ...
Sem ze neki bo *.sys datotekah iskal od Rive pa nisem nikjer nasel kje ma nastavitve overclock, da se da kej nastavt ...
Torej ugotovitev NO.1 Vgpu je na okrog 1,7 in SoftMod NE dela. Pac. Spet tisti ku... sah!
Toda, na ramu sem tud naredil Vram, ter mi zdej dela na 325Mhz cist kul.
Ampak se nic kaj dosti ne sekiram, sam mam zdej kartico navito na raven Radeona9700. In v zdejsnjih igrah je celo hitrejsa od nje, putimo igre v prihodnosti kjer se bo se kako poznalo 8 cevovodev ...
Morph a mogoce ves s kerim programckom bi lahko grafo se bolj navil? Namrec RivaTuner gre samo do 415MHz ...
Sem ze neki bo *.sys datotekah iskal od Rive pa nisem nikjer nasel kje ma nastavitve overclock, da se da kej nastavt ...
...ze nasu kje se se bolj navije!
v registru, se da vse lepo nastavljat!
Zdej grem pa testirat naprej ....
v registru, se da vse lepo nastavljat!
Zdej grem pa testirat naprej ....
Ne ga lomt!!
Gor je Crystal orb + Artic silver 3...
pa kul hladi. Zdej ze pri povisani napetosti: 1,6V+
Gor je Crystal orb + Artic silver 3...
pa kul hladi. Zdej ze pri povisani napetosti: 1,6V+
Ta orb ima pomoje kompatibilne luknje kot R300 cooler, oz GF3, pa R900/9500 vse to je enako glede coolerja. V bistvu ma sam GF4 drugače
Sej orba jaz ravno ne priporočam, ker ni nič posebnega.
Idealka bi bil kak 1U bakren hladilnik
Recimo to: http://www.thermaltake.com/products/rac...
ali pa to: http://www.thermaltake.com/products/rac...
Samo dve luknji v dno na pozicijah zvrtaš vrežeš navoje ter privijačiš. Potem pa kak kvaliteten vent gor, chrome orb ne seže do kolen.
Idealka bi bil kak 1U bakren hladilnik
Recimo to: http://www.thermaltake.com/products/rac...
ali pa to: http://www.thermaltake.com/products/rac...
Samo dve luknji v dno na pozicijah zvrtaš vrežeš navoje ter privijačiš. Potem pa kak kvaliteten vent gor, chrome orb ne seže do kolen.
Ne vem, ker tudi ne vem kje bi se jih dalo dobiti :(
Hotel sem predvsem povedat so druge, boljše alternative
Hotel sem predvsem povedat so druge, boljše alternative
No pa sem se tudi jaz pridružil klubu 9500@9700! Sem kupu kartico od kolega, ki jo je že prej preiskusil in sedaj sem jo še sam na mojmu kompu in dela kot šus, nobenih artefaktov nikjer, tudi soft hack je simple, ne vem zakaj nekaterim dela take težave , skratka sedaj mam 2100+@2700+ in R9500@R9700 in sam še čakam na izid Doom-a III .
Mah dela malo morgen . Poglejte kaj sem našel v Spliner Cell Demotu:
če pa soft mod razveljavim pa:
Pa podobne modre, rumene blede pike sem opazil še v Battlefield 1942 Demotu v podlagi v pusčavi in v load screen-u v IL-2 Sturmovik-u (cela igra) in v MOHAA sem opazil, da nekatere texture npr. reklamni plakati (no pravzaprav sem videl samo enega, tam ko un tank uničiš s petimi streli iz bazuke - del, ki je bil tudi v demotu) imajo male črne packe, ki so vedno na istem mestu in ne izginejo ko gledaš pod različnim kotom, razen seveda ko sem izklopil soft mod, pa še v ATI Demo-tu unem ko kuglice špilajo sem na bobnih opazil da se pod določenim kotom pojavijo izboklinice, ki potem izginejo in se zopet pojavijo,... samo sem mislil ni to nič. Drugače pa zadeva dela popolnoma brez kakršnih koli problemov 3D MARK 2001 SE 330 in tudi fill rate se podvoji kot je treba, pa v recimo Qvaki 3 dela OK in tudi v MOHHA z izjemo tiste texture tudi vse dela BP in v F1 2002 dela vse super in dosti lepše kot GF4 4400 navita na 4600 in tudi Splinter Cell dela na 9700 precej bolje kot na 4400@4600. Skratka sem zelo zadovoljen z 9700, samo tele pike me matrajo. Predlagam, da tudi ostali, ki mislite, da vam je mod uspel preverite vsaj Splinter Cell demo, če ga pa nimate, pa mate 100% Battlefield 1942 Demo pa si tam pozorno oglejte puščavska tla.
Gonilnike mam pa Catalist 3.0 wxp-w2k-radeon-7-81-021218a-007192c-efg.exe patch-ane z ati2mtag.7192c.sys iz te strani.
če pa soft mod razveljavim pa:
Pa podobne modre, rumene blede pike sem opazil še v Battlefield 1942 Demotu v podlagi v pusčavi in v load screen-u v IL-2 Sturmovik-u (cela igra) in v MOHAA sem opazil, da nekatere texture npr. reklamni plakati (no pravzaprav sem videl samo enega, tam ko un tank uničiš s petimi streli iz bazuke - del, ki je bil tudi v demotu) imajo male črne packe, ki so vedno na istem mestu in ne izginejo ko gledaš pod različnim kotom, razen seveda ko sem izklopil soft mod, pa še v ATI Demo-tu unem ko kuglice špilajo sem na bobnih opazil da se pod določenim kotom pojavijo izboklinice, ki potem izginejo in se zopet pojavijo,... samo sem mislil ni to nič. Drugače pa zadeva dela popolnoma brez kakršnih koli problemov 3D MARK 2001 SE 330 in tudi fill rate se podvoji kot je treba, pa v recimo Qvaki 3 dela OK in tudi v MOHHA z izjemo tiste texture tudi vse dela BP in v F1 2002 dela vse super in dosti lepše kot GF4 4400 navita na 4600 in tudi Splinter Cell dela na 9700 precej bolje kot na 4400@4600. Skratka sem zelo zadovoljen z 9700, samo tele pike me matrajo. Predlagam, da tudi ostali, ki mislite, da vam je mod uspel preverite vsaj Splinter Cell demo, če ga pa nimate, pa mate 100% Battlefield 1942 Demo pa si tam pozorno oglejte puščavska tla.
Gonilnike mam pa Catalist 3.0 wxp-w2k-radeon-7-81-021218a-007192c-efg.exe patch-ane z ati2mtag.7192c.sys iz te strani.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AtaStrumf ()
Točno take manjkajoče piksle ima kolega ki je zadnjič kupil 9500. V dx8 in dx9 nekaterih scenah tako manjkajo te piksli, kar moteče. dx7 ter openGL nisem opazil tega.
Vedno bolj se mo zdi da ni vredno rizika ker take majhne napakice znajo bit na večjem % kartic...
aja Boštjan tisti hladilnik bi bič zelo fin če bi se ga dalo kupiti. Ampak ker je OEM namenjen za Tyan kartice, ga verjetno ne boš dobil.
Vedno bolj se mo zdi da ni vredno rizika ker take majhne napakice znajo bit na večjem % kartic...
aja Boštjan tisti hladilnik bi bič zelo fin če bi se ga dalo kupiti. Ampak ker je OEM namenjen za Tyan kartice, ga verjetno ne boš dobil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: morphling1 ()
Luka Percic ::
Jaz imam tudi ta občutek da je stvar vseeno prevec rizicna.. kaj pa modifikacije iz 9500 64mb na 9500pro? Kaj so kaj bolj uspesne?
Iz 9500 64 MB na 9500 Pro je isti šmorn, vklopit morš dodatne 4 pipelin-e tako da pomoje ni tam nič bolje, sploh pa kolk ljudi bo kupilo 9500 64MB? Tist k je tolk glup tud ne bo vedel, da se sloh da navit na 9500 Pro.
Na oveclockers.com je Ed objavil članek o teh modih in naj bi bilo cca 2/3 uspešnih, samo me zanima, če so res dobro preverili, če je zadeva uspešna, ker tudi moj je zgledal uspešen dokler nisem dovolj igric sprobal.
Na oveclockers.com je Ed objavil članek o teh modih in naj bi bilo cca 2/3 uspešnih, samo me zanima, če so res dobro preverili, če je zadeva uspešna, ker tudi moj je zgledal uspešen dokler nisem dovolj igric sprobal.
Zgodovina sprememb…
Res 100% delujočih kartic, pomoje ni več kot 50%, ker pri kolegu je sprva tudi zgledalo vse ok, potem ko pa enkrat opaziš, te piksle si bolj pozoren na njih in vsaj mene zelo motijo, tako da to ni užitno.
Ej morph a nisi ti nekje v tej temi napisal, da ti najprej ni delal (si imel artefakte) pol pa ko si dal druge gonilnike je pa kar naenkrat delalo čist OK. Keri so bili nedelujoči in kateri delujoči gonilniki?
Kolega ki mi je dal to kartico pravi, da je bilo pri njemu isto. Nekateri gonilniki so packali drugi pa ne, sam se zdaj ne spomni kateri so delal, zdaj moram pa mal probavat.
Kolega ki mi je dal to kartico pravi, da je bilo pri njemu isto. Nekateri gonilniki so packali drugi pa ne, sam se zdaj ne spomni kateri so delal, zdaj moram pa mal probavat.
Ne tega nisem jaz pisal, lahko pa je kaj tudi na tem. Men samo eni driverji niso delali v d3d-ju.
A je kdo od vas, ki pravite, da imate uspešen mod sprobal Splinter Cell demo al pa Battlefield 1942 (skor isto samo malo manj očitno je vidno tudi v končni igri v puščavskih tleh - Al Alamain quick battle recimo)? Jaz sem sprobal še par iger in se kar najdejo take majhne šahovnice tudi v UT 2003 (recimo v zastavi), samo so zelo majhne in jih težko opaziš, v Mafiji čudno utripajo sence od avtov (to je lahk tud problem gonilnikov), drugače ni nič narobe. Dajte mal sprobat no pa povejte. Sigurno mate vsaj demote od vsaj ene od teh iger.
Drugače pa dela tale R9700 fenomenalno, edino še Mafija mi mal šteka na čist ultra navitih detajlih na 1280x1024, vse ostalo pa dela ko šus. Dosti bolje kot pa GF4Ti4400@4600 (295/650). Tale Radeon je ena res dobra grafična po dolgem času. Tazadnja grafika, ki sem bil z njo 100% zadovoljen je bila ne boste verjeli Hercules 3D Prophet GeForce 2 MX 32 MB za takrat svojih 41.000 SIT. Vmes sem imel še GF3Ti200 64 (podn od podna) in GF4Ti4400 128 (srednja žalost).
Če ti grafika ne naredi vsaj 10k pik v 3D Marku 2001 SE 330 si ga naj*bu. Moj rekord je 14k pa še en drobiž (~300) s temle radeonom (310/290 - RAM na teh grafikah je jajc - Hynix 3,6 ns) in Athlonom XP 2100+@2250 MHz (na žalost samo delno stabilno na 1,75V) in 256 MB 333 RAM-a (mal odviti Turbo Timingi).
Drugače pa sem zamenjal štiri gonilnike, DX8 in DX9 in dva različna OS-a in je isti drek povsod. Najhitrejši gonilniki pa se mi zdijo Catalist 3.0 7192C.
Pa koliko vas sploh je, ki vam je mod uspel. Kolikor sem prebal tole temo zgleda da mogoče dvema.
Drugače pa dela tale R9700 fenomenalno, edino še Mafija mi mal šteka na čist ultra navitih detajlih na 1280x1024, vse ostalo pa dela ko šus. Dosti bolje kot pa GF4Ti4400@4600 (295/650). Tale Radeon je ena res dobra grafična po dolgem času. Tazadnja grafika, ki sem bil z njo 100% zadovoljen je bila ne boste verjeli Hercules 3D Prophet GeForce 2 MX 32 MB za takrat svojih 41.000 SIT. Vmes sem imel še GF3Ti200 64 (podn od podna) in GF4Ti4400 128 (srednja žalost).
Če ti grafika ne naredi vsaj 10k pik v 3D Marku 2001 SE 330 si ga naj*bu. Moj rekord je 14k pa še en drobiž (~300) s temle radeonom (310/290 - RAM na teh grafikah je jajc - Hynix 3,6 ns) in Athlonom XP 2100+@2250 MHz (na žalost samo delno stabilno na 1,75V) in 256 MB 333 RAM-a (mal odviti Turbo Timingi).
Drugače pa sem zamenjal štiri gonilnike, DX8 in DX9 in dva različna OS-a in je isti drek povsod. Najhitrejši gonilniki pa se mi zdijo Catalist 3.0 7192C.
Pa koliko vas sploh je, ki vam je mod uspel. Kolikor sem prebal tole temo zgleda da mogoče dvema.
Zgodovina sprememb…
Thanatos ::
UT2003 sedaj že nabijam dva tedna pa nism nič opazil, sem šel ravnokar zastave gledat in nisem nič videl nenormalnega videl.
Dante ::
Tudi meni je mod uspel.. vse deluje brez problemov
sem preveril tudi z Splinter Cell DEMO in ni nobenih artefaktov.
Edino kar sem opazi je, da je pri ATI tech DEMO-tu (AVTO) na avtomobilu nekaj zelo malih in res KOMAJ opaznih crnih pikic, ki pa zginejo ce je vklopljen Anti-aliasing. Tega pojava nisem zasledil nikjer drugje.
Kartica je Saphire 9500 128 (nonpro) ...normalno deluje tudi pri frekvencah vecjega brata R9700 Pro (325/310)
lp
D.
sem preveril tudi z Splinter Cell DEMO in ni nobenih artefaktov.
Edino kar sem opazi je, da je pri ATI tech DEMO-tu (AVTO) na avtomobilu nekaj zelo malih in res KOMAJ opaznih crnih pikic, ki pa zginejo ce je vklopljen Anti-aliasing. Tega pojava nisem zasledil nikjer drugje.
Kartica je Saphire 9500 128 (nonpro) ...normalno deluje tudi pri frekvencah vecjega brata R9700 Pro (325/310)
lp
D.
Tito ::
V ponedeljek ali torek grem po grafično ali je kakšna posebnost, na katero moram biti pozoren? Najbrž je najbolje vzeti najnovejši teden... Zanima me kako je z ramom, ali je treba na kaj pazit???
TESKAn ::
Kakor kaže, je odvisno le in samo od sreče, če ti bo kartica delala kot R9700...moj nasvet je, da se poskušaš zmenit z prodajalcem da kartico zamenjaš, če ti ne bo všeč...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
Jp točno to se bom zmenu, bom reku ej stari pusluš, če se nebo navila na 9700 ti jo zabašm v rit in ti maš da mi novo daš!
Ne sej ne...
Reku bom da nisem popolnoma prepričan kero grafikuljo rabm, da nevem ali atijovo ali kakšno drugo pol bom pa menjal dokler nebo zmankal... Če pa še teh zmanka bom pa... bom pa... Oglasnik.... pa 15% vsaj...
Ne sej ne...
Reku bom da nisem popolnoma prepričan kero grafikuljo rabm, da nevem ali atijovo ali kakšno drugo pol bom pa menjal dokler nebo zmankal... Če pa še teh zmanka bom pa... bom pa... Oglasnik.... pa 15% vsaj...
boštjan ::
tito,v ponedeljek bo na gambitu licitacija sapphire9500 128MB.
prejšna se je končala pri 48200,pa še BOX varianta je
prejšna se je končala pri 48200,pa še BOX varianta je
Tito, če bi bil jaz na tvojem mestu nebi šel tvegat. Se ne splača, ker vsi vejo za to foro in ne bojo nasedal nekim menjavam. To lahk delaš edin če koga poznaš v štacun, drugaeč pa se ne splača tvegat, če mene vprašaš. Preveč se jih je že nategnilo. Ene par se jih pa pomoje še ne zaveda, ker še niso v dovolj igrah preveril. Eni delajo kar dobro drugi pa zelo očitno delajo napake. Meni del arecimo avto čist cool, se pa pojavijo tele čist male šahovnice v kar veliko situacijah, samo niso tako grozne in so včasih celo komaj opazne (recimo UT2003 - BTW a veste da je zunaj Unreal II?).
Raje počakaj kak mesec največ dva in bo cena tapravega R9700 dovolj padla, ker prihajata NV30 in R350 in 100% bo cena R9700 padla in to kar orenk, tile 9500 ne pro se bojo pa pomoje poslovili iz prodaje in jih bo v tem cenovnem razredu nadomestil R9500 Pro.
Raje počakaj kak mesec največ dva in bo cena tapravega R9700 dovolj padla, ker prihajata NV30 in R350 in 100% bo cena R9700 padla in to kar orenk, tile 9500 ne pro se bojo pa pomoje poslovili iz prodaje in jih bo v tem cenovnem razredu nadomestil R9500 Pro.
48200, no sej drugače pa je 4900 nova samo da ni box...
Moram nujno nabavt grafikuljo, saj mam na enem računalu prastaro 1MB grafično, ki še za tetris ni dobra v drugem pa prvo generacijo radeona... Skratka nujno rabim grafično kartico!
Moram nujno nabavt grafikuljo, saj mam na enem računalu prastaro 1MB grafično, ki še za tetris ni dobra v drugem pa prvo generacijo radeona... Skratka nujno rabim grafično kartico!
Aja no če je pa nujno, pa če maš res take zastarele grafike pol se ti pa splača tvegat. Tud če boš imel šahovnice bo že 9500 nepro dovolj dobra grafika. Meni naredi nezanemarljivih 11k v 3D Marku, tako da boš pomoje čist zadovoljen. Držim pesti!
Dante in Thanatos katere gonilnike uporabljata in a sta naredila mod tako da sta zamenjala tisto Ati2mag.sys datoteko, ail kako drugače?
Je še komu mod uspel?
Pa pozabil sem povedat, da vidim manjkajoče piksle (v nebu) tudi v Advanced Pixel Shader (une ribe pod vodo) v 3D Marku, čeprav dela drugje v 3D Marku vse BP.
Dante in Thanatos katere gonilnike uporabljata in a sta naredila mod tako da sta zamenjala tisto Ati2mag.sys datoteko, ail kako drugače?
Je še komu mod uspel?
Pa pozabil sem povedat, da vidim manjkajoče piksle (v nebu) tudi v Advanced Pixel Shader (une ribe pod vodo) v 3D Marku, čeprav dela drugje v 3D Marku vse BP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radeon 9500 in čudna slika (črtna koda)Oddelek: Strojna oprema | 2103 (1454) | mi_c_ho |
» | Radeon-Nemčija? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5736 (4516) | ferdo |
» | Sapphire Atlantis Radeon 9500 Pro ali Enmic HIS Excalibur Radeon 9500 Pro?Oddelek: Kaj kupiti | 1811 (1328) | falotXP |
» | soft mod 9500 non proOddelek: Navijanje | 2162 (1625) | boštjan |
» | Radeon 9500 v Radeon 9700Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2421 (2421) | TESKAn |