Forum » Igre » Aliens vs. Predator 2
Aliens vs. Predator 2
PiKi ::
a kdo ve kam morem it, ko rešiš unga aliena (unga velkega), pol mi je ratal prit u en velik jašek, ki ma na vrhu ene ventilatorje, pa 3 mostove. od tuki naprej pojma nimam in namest da bi spal ob tej uri jest tuhtam kam naprej...
sk8er ::
Mislim da morš it čist gor na vrh tega jaška, gor na streho pol ti pa eno sekvenco pokaže...
sk8er ::
tk nek na strani morš it mim ventilatorjev
upam da vem kje si --> tam ko so trije(?) taki zeleni mostovi čez jašek s takimi rdečimi lučkami,pa mislim da sta dva dvigala na straneh?
upam da vem kje si --> tam ko so trije(?) taki zeleni mostovi čez jašek s takimi rdečimi lučkami,pa mislim da sta dva dvigala na straneh?
PiKi ::
hehe
pogruntu...morš it skoz prezračevaln jašk k sem ga spregledu, pol pa prideš še enkrat u tavelk jašek z mostovi in greš mim ventilatorja :))
useen tenx
pogruntu...morš it skoz prezračevaln jašk k sem ga spregledu, pol pa prideš še enkrat u tavelk jašek z mostovi in greš mim ventilatorja :))
useen tenx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gta vice city (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 50792 (15395) | Heavy |
» | Half Life 2 pomoč pri igranju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 7981 (4857) | baguvix |
» | NEST.2008 čez 9 dniOddelek: Novice / NEST | 4134 (2595) | whatever |
» | half- life 2 episode 2 problemOddelek: Igre | 1064 (1064) | markxxx |
» | Stara "greznica" postane hranilnik deževnice, a vode ne drži. Kako rešiti problem?Oddelek: Loža | 10788 (10206) | levaky |