Forum » Pomoč in nasveti » Na netu ne dela paste opcija
Na netu ne dela paste opcija
hmm23 ::
Torej ali to samo meni ne dela več, ali pa so vsem izklopili to možnost?
Zdi se mi zlo čudno, da nikjer na netu ne dela, v programih pa normalno dam paste
Je pa delalo še včeraj :S
npr: tudi na slo-tech ne morem nič več prilepit npr tu v temo (niti linka...) stvar je izjemno moteča saj ne moreš vseh linkov in ostalih dolgih stvari kar pisat na net...
Hvala za hiter odgovor
Zdi se mi zlo čudno, da nikjer na netu ne dela, v programih pa normalno dam paste
Je pa delalo še včeraj :S
npr: tudi na slo-tech ne morem nič več prilepit npr tu v temo (niti linka...) stvar je izjemno moteča saj ne moreš vseh linkov in ostalih dolgih stvari kar pisat na net...
Hvala za hiter odgovor
- spremenil: Gandalfar ()
hmm23 ::
ne dela več niti v outlooku, pred 30 min, pa je delal so mi sporočili, da so doma uporabljali...žal imamo samo en računalnik in ne morem preiskusiti na drugem, upam, da imate kakšno hitro idejo :S
hvala
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos vsebine z novega arhiva RTVSLO (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 109784 (2403) | 8Bit |
» | Po nesreči formatiran disk (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14857 (12295) | SloBiscuit |
» | Vimeo podpira HTML5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10300 (8010) | MrStein |
» | kater Linux ruter/firewall izbrat ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4301 (3247) | sverde21 |
» | Telemach-kabel-problemiOddelek: Omrežja in internet | 2412 (2086) | _Mortal_ |