Forum » Programska oprema » Outlook 2010 IMAP problem
Outlook 2010 IMAP problem
tevt00 ::
pozdravljeni,
zanima me če mi lahko kdo pomaga, namreč nastavil sem si IMAP v outlooku 2010 in imam problem ker se mi sinhronizirajo samo podmape, glavna mapa (pač prejeto) pa ne.
Izpiše se mi: "Mape ni mogoče prikazati. Mapa [Gmail] ne more vsebovati elementov. Verjetno gre za omejitev, ki jo določa strežnik IMAP."
Preveril sem in naročen sem na to mapo, na gmailu ne najdem nobene dodatne nastavitve, ravno tako ne najdem v outlooku. Zanima me če je kdo že imel podoben problem in če je kakšna rešitev seveda :)
že vnaprej hvala!
zanima me če mi lahko kdo pomaga, namreč nastavil sem si IMAP v outlooku 2010 in imam problem ker se mi sinhronizirajo samo podmape, glavna mapa (pač prejeto) pa ne.
Izpiše se mi: "Mape ni mogoče prikazati. Mapa [Gmail] ne more vsebovati elementov. Verjetno gre za omejitev, ki jo določa strežnik IMAP."
Preveril sem in naročen sem na to mapo, na gmailu ne najdem nobene dodatne nastavitve, ravno tako ne najdem v outlooku. Zanima me če je kdo že imel podoben problem in če je kakšna rešitev seveda :)
že vnaprej hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275063 (19994) | Matko |
» | Izvoz e-pošte iz Apple MailOddelek: Programska oprema | 2525 (470) | MrStein |
» | Prestop z Gmaila na Microsoft Outlook -TEŽAVEOddelek: Pomoč in nasveti | 1988 (1787) | novuporabnik |
» | Iz Outlooka v GroupwiseOddelek: Pomoč in nasveti | 1273 (1165) | Shadow666 |
» | gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7762 (6321) | Tody |