» »

Zoran Vaskrsić zaradi dolga ob hišo

Zoran Vaskrsić zaradi dolga ob hišo

««
7 / 34
»»

Mehmed ::

marijancek je izjavil:

e za 124 evrov moraš biti debil brez primere. Jaz bi take sodnike kar ... Mar bi ga raje za par dni peljali v zapor, da bi mu pokazali, da mislijo resno.

Folk. Resno. Dejte razumet, da se ni drzava pa davcna spravla nanj.
Ni uklonilnega pripora, ce je nekomu drugemu dolzen.

Malo drugacna pravila igre so ce si dolzen nekomu ali pa drzavi. Ce ne drugega drzava ni ogrozena pa lahko pocaka, da bos nekoc rabu dokument, pa bos placu drugace ti ga ne naredijo. Ima drzava svoje vzvode, ne rabi se z rubezniki zajebavat.

In ja, lahko se strinjamo, da je skrajnost prodat tako drago zadevo za tako mali znesek. Tuki gledam na ceno ker se na to slovensko obsedenost z nepremicninami pozvizgam.
Ampak kaj je pa drugega kot skrajnost izogibat se dolgu pa sodiscu tok casa? Pa neuspesni rubezi?
Kaj je sploh alternativa? Imas dosojeno, da se je nekomu naredila krivica. In zdej vztrajat, da se mu je ne odpravi, da se mogoce ne bo krivcu zanjo naredila ena. In ironija je, da ce se 4 leta ni premaknilo, se lahko tudi naslednja 4 ali pa 10 ne. V tem casu se razmisljanje nekaterih, da je nepremicnina sveta stvar ne bo spremenilo, tko da lahko kr uzakonimo potem, da se odpise male zneske, ker so pretezko izterljivi. Pa se zacnemo nategovat.
Ves ta cas bo pa oskodovanec oskodovan, krivcu pa nic, ker nas je strah, da ne bi tehtnice prevec nagnili na drugo stran, kamor realno pase. Ja to res zveni kot posten sistem.

marijancek ::

za 100 evrov se sploh ne splača iti tožiti. je postopek na sodišču dražji. zdrava pamet? vodovod naj pa zahteva plačilo vnaprej, kot sem že napisal. ampak ne, oni raje pošljejo račun kasneje ker če bi ljudem povedali ceno prej bi izgubili 3/4 strank.

VelikiTun ::

In kaj se zgodi, ko ima na koncu neko podjetje 10 ali 100 takih neplačnikov po 100€? Naj zamahne z roko? Saj v končni fazi stroške sodišča tako ali tako plača dolžnik.

Sej sodne stroske bo nesu un ki izgubi. Ce imas pa se pravno sluzbo itak, ne vem zakaj ne bi.
Dobra stran ce se ta tozba obdrzi je, da bodo podobni jebivetri zaceli spostovat pravno drzavo. Ker bo jasen signal, da ne bo tolerance.
Slaba stran, ce pade je pa, da lahko spodbudi se vec takega izogibanja. Ker bo folk vidu, da se da izogibat v nedogled. Ce gres ze kdaj cez mejo slucajno, bos pa na custveno karto zaigral.

IceIceBaby ::

tebi pa ne gre razumevanje branega, ne?

Prosim razloži kaj drugega si napisal.

za 100 evrov se sploh ne splača iti tožiti. je postopek na sodišču dražji.

Vse nastale stroške plača dožnik. Upniku se splača tožiti tudi za 5 eur. Že zaradi principa, če ne zaradi samega denarja.

vodovod naj pa zahteva plačilo vnaprej, kot sem že napisal. ampak ne, oni raje pošljejo račun kasneje ker če bi ljudem povedali ceno prej bi izgubili 3/4 strank.

Sem prepričan, da lahko v naprej izveš kakšna je cena njihovih storitev. Če so ljudje kreteni in naročajo stvari brez, da bi se pozanimali je to njihov problem. Naj takim vzamejo poslovno sposobnost.

DragonHeart ::

IceIceBaby je izjavil:

Sem prepričan, da lahko v naprej izveš kakšna je cena njihovih storitev. Če so ljudje kreteni in naročajo stvari brez, da bi se pozanimali je to njihov problem. Naj takim vzamejo poslovno sposobnost.

se povsem strinjam s tem. Črpalka za črpanje iz greznice ni bistveno dražja od tega kar je on plačal vodovodu. Lahko bi kupil črpalko in sam čistil. Sicer bi smrdelo samo bi bilo ceneje :D
To sem dolgo časa počel tudi sam vendar se sčasoma naveličaš in rajši plačaš vodovod. Le tega seveda vedno plačam še isti dan ko se čiščenje naredi.

Zgodovina sprememb…

VelikiTun je izjavil:

In kaj se zgodi, ko ima na koncu neko podjetje 10 ali 100 takih neplačnikov po 100€? Naj zamahne z roko? Saj v končni fazi stroške sodišča tako ali tako plača dolžnik.

Jih ne bo toliko, ker večina ljudi na koncu plača položnice, tudi če z zamudo. Če pa se najde nekdo, ki se odloči, da položnic ne bo plačeval, in jih več tudi ne plača, potem za takega pa pride počasi na vrsto rubež, in če ima res samo hišo in ničesar drugega potem mora biti opozorilo dovolj resno. ker v tem primeru očitno ni bilo. magar pride sodnik/policaj osebno na njegov dom in mu razloži. pošiljanje nekih dolgoveznih nerazumnih sodniških besedil v tem primeru ni zadosti.

Zgodovina sprememb…

marijancek je izjavil:

Pošiljanje nekih dolgoveznih nerazumnih sodniških besedil v tem primeru ni zadosti.
Za normalnega državljana je to povsem zadosti. Jasno, lahko pa se igraš izjemo in si užaljen ob prejeti modri kuverti oziroma ob obvestilu o prejetem pismu.

Zgodovina sprememb…

Keyser Soze ::

VelikiTun je izjavil:

Za normalnega državljana je to povsem zadosti. Jasno, lahko pa se igraš izjemo in si užaljen ob prejeti modri kuverti oziroma ob obvestilu o prejetem pismu.

A, ne ne. To pa ne bo dovolj. Najboljše kar celo povorko do uboge pare brez prebitega groša. Pa da ga kar sam El presidente, s četico klanjajočih se uradnikov, prosi naj za božjo voljo le poravna svoj dolg.

Konec koncev bi morda lahko sprejeli predpis s katerim bi takšnim revežem dolg poravnali kar davkoplačevalci. A ne bi bilo to nekaj najlepšega?
OM, F, G!

pošiljanje nekih dolgoveznih nerazumnih sodniških besedil v tem primeru ni zadosti.

Huh? Domov dobiš pošto, ki jo moraš prevzeti osebno. V njej lepo piše komu si dolžan, koliko in kakšne so posledice. Res so to huda "sodniška besedila".

magar pride sodnik/policaj osebno na njegov dom in mu razloži.

Je bil izvršitelj pri njem. Oni ti ponavadi direkt, po domače povejo kako zadeve stojijo. Če to + 4 leta ignoriranja obvestil ni dovolj potem res ne vem kaj je.

Konec koncev bi morda lahko sprejeli predpis s katerim bi takšnim revežem dolg poravnali kar davkoplačevalci. A ne bi bilo to nekaj najlepšega?

Kje se prijavim? :)

Zgodovina sprememb…

PaX_MaN ::

IceIceBaby je izjavil:

Kje se prijavim? :)

Tle: http://www.nlb.si/

IceIceBaby je izjavil:

Prosim razloži kaj drugega si napisal.

Če se zgodi primer, da se en človek odloči, da ene 100 evrske položnice ne bo plačal, in če ima res samo bajto za rubiti, potem v takem primeru se mu pusti tistih 100 evrov, oziroma se počaka da bo na računu denar. Tak primer je zelo redek. Če bi vi vrgli človeka iz hiše ker vam dolguje 100 evrov se raje vprašajte, kaj je z vami narobe.

Jao. Ja dejmo prosim obiske sodnikov na dom. Sej ne da jim to na licu mesta zbija avtoriteto, naredilo bo cudeze za sodne zaostanke.
Ali pa policijo. Ker itak nimajo boljsega dela. V bistvu lahko se posto raznesejo, da bo ja ziher, pa ukinemo postarje.

marijancek, ti lahko sporočim TRR, pa mi nakažeš teh 100 eur? Ti bom vrnil, ko bom imel, obljubim :)

Zheegec ::

Pa še jaz, 150€ bi rabil...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

vidim da še vedno nisi razumel.

ja jaz bi na sodničinem mestu prej obiskal družino osebno preden bi se odločil, da jim prodam hišo. in kaj je narobe s tem, a ji bo krona padla z glave?

Zgodovina sprememb…

marijancek je izjavil:

potem v takem primeru se mu pusti tistih 100 evrov, oziroma se počaka da bo na računu denar. Tak primer je zelo redek. Če bi vi vrgli človeka iz hiše ker vam dolguje 100 evrov se raje vprašajte, kaj je z vami narobe.

Ja, take odpise se gre lahko drzava. Ne mores pa pricakovat ce si dolzen nekomu drugemo to, ker gre direkt v njegovo skodo.
Oz. natancneje pricakujes solidarnost pa usmiljenje od nekoga, kateremu si dolzen in se obenem izogibas ze leta placilu. Da bo se bolje so tu se sodni stroski, ki nej jih tudi un poravna sam ali kaj. Iz solidarnosti?

Marijancek: Cel kup priporočenih pisem in pa osebni obisk rubežnika ni pa nič vredno?
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zheegec ()

marijancek je izjavil:

Če se zgodi primer, da se en človek odloči, da ene 100 evrske položnice ne bo plačal, in če ima res samo bajto za rubiti, potem v takem primeru se mu pusti tistih 100 evrov, oziroma se počaka da bo na računu denar. Tak primer je zelo redek. Če bi vi vrgli človeka iz hiše ker vam dolguje 100 evrov se raje vprašajte, kaj je z vami narobe.

He, he... Pa ne moreš verjet.

Ne da če slučajno pač nima in komaj živi iz dneva v dan, ampak ČE SE ODLOČI, DA NE PLAČA mu dolg pač odpustimo. Se pravi, če ima tip pod ritjo vilo za pol miljona ali več EUR, mu to pač pustimo, ker se je odločil ne plačat dolg, drugih PRIJAVLJENIH prejemkov pa pač nima?

Al temu z pol miljonsko+ bajto lahko rubimo le to?
OM, F, G!

marijancek je izjavil:

vidim da še vedno nisi razumel.

ja jaz bi na sodničinem mestu prej obiskal družino osebno preden bi se odločil, da jim prodam hišo. in kaj je narobe s tem, a ji bo krona padla z glave?
In kaj bi ta obisk spremenil? Bi se osebek, ki je ves ta čas zavračal odločbe nenadoma premislil?

VelikiTun je izjavil:

In kaj bi ta obisk spremenil? Bi se osebek, ki je ves ta čas zavračal odločbe nenadoma premislil?

Nope, na gobec bi ga. Ne rabi sodnica in njena držina kar za hec varovanje zaradi tega primera.
OM, F, G!

Looooooka ::

Btw...ta clovek magicno na racunu od prvega opozorila nima evra na racunu? :)
Ker ponavadi ti v takih primerih zamrznejo racun.
Od kje je dobival denar ves ta cas?

Najbrž mu platijo na roko.

Zgodovina sprememb…

Keyser Soze je izjavil:

Ne da če slučajno pač nima in komaj živi iz dneva v dan, ampak ČE SE ODLOČI, DA NE PLAČA mu dolg pač odpustimo.

nisi razumel. hotel sem poudariti, da če se zgodi tak redek primer, da se nek človek odloči, da pa samo ene položnice ne bo plačal, potem...

ko vas berem samo še bolj izgubljam vero v slovence.

Najbrž mu platijo na roko.

Tip tko mićken deŁa na privat aveš.
Janez Janša, 29.04.2014

Gandalfar ::

> nisi razumel. hotel sem poudariti, da če se zgodi tak redek primer, da se nek človek odloči, da pa samo ene položnice ne bo plačal, potem...

Meni je bolj zanimivo, da se mu je rubeznik sprehajal po stanovanju a on se zmeraj ni bil dovolj kul, da bi poravnal svoj racun.

Rubeznik nima uniforme, ki vzbuja strahospostovanje.
Sodnica jo po drugi strani ima, samo ce gre taka ven na obiske na dom, jo lahko zamesajo za maskaro.

Vaskrsić pravi, da rubežnikov ni bilo pri njih.

Looooooka ::

Mehmed je izjavil:

Rubeznik nima uniforme, ki vzbuja strahospostovanje.
Sodnica jo po drugi strani ima, samo ce gre taka ven na obiske na dom, jo lahko zamesajo za maskaro.

Rubezniki so ponavad 1 IQ tocko stran od redarja pred diskoteko.
Se jih ljudje prej ustrasijo kot sodnika :)
No...zenske 100%

BALAST ::

Obenem trdi tudi da ni prejel pozive sodišča. Komu boš verjel???
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Njemu. Zato, ker je druga stran svojo debilnost že pokazala s tem, da so zarubili hišo za 100 evrov.

Vaskrsic tudi pravi, da ni dobil nobene posiljke. Katere so domnevam priporocene.
Ce govori resnico, ne bo imel tezav dokazat niti pobrat mastne odskodnine od drzave pa dobiti bajte nazaj. Ampak nekako nic ne pocne v tej smeri, ampak zganja proteste. Go figure.

francek1 ::

Ne vem, kako je tistim, ki verjamejo, da je balkanček ob hišo zaradi 124 € uspelo, da so se naučili čitat in pisat.....

Pri vsem tem pa še pljuvajo po državi. A so v Sloveniji res samo še same barabe???
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: francek1 ()

samo verjamejo medijem, ki vsi kričijo v 1 glas:" naše sodstvo je slabo".

Priznaj, zgodbo so prikazali tako kot da je tip res nedolžen.

but hey...zato pa obstaja forum, da malo poklepetaš o tem in razmisliš kaj je res in kaj ne.

Zgodovina sprememb…

francek1 ::

Žal nivoja debate na takem primeru očitno ni mogoče dvignit....je pa žalostno, kako nekateri nasedajo rumenim medijem....
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

problem je da so vsi mediji identični. Vsi govorijo popolnoma isto reč kot da bi zgodbe kopirali eden od drugega. Valda ne moreš kar tako iz glave reči kaj je res in kaj ne.

marijancek je izjavil:

nisi razumel. hotel sem poudariti, da če se zgodi tak redek primer, da se nek človek odloči, da pa samo ene položnice ne bo plačal, potem...

ko vas berem samo še bolj izgubljam vero v slovence.

Zaradi tvoje baže se izgublja vera v Slovence in Slovenke. Ne zaradi naše. Naša bi račun poravnala najkasneje ob drugem opominu. Tistemu pred tožbo. Get it. Račun, opomin, 2. opomin, šele nato tožba, če ne dobiš še kakšen ekstra opomin.

Človek božji, ne bit tako naiven no. A moraš res srečat kakšnega "Vaskića", da boš doumel da zadeva smrdi že v svoji osnovi. Pa ne zaradi sodstva.
OM, F, G!

fosil ::

So pa danes v dnevniku povedali eno novo dejstvo.
In sicer se je sam postopek rubeža začel zaradi dveh stvari: prva zadeva je bila zaradi neplačevanja lizinga za avto, druga pa tehle znanih 124 za greznico.
Ampak za avto je potem takrat plačal tega pa ne in zadeva je šla naprej.
Tako je!

kr1ženska ::

DragonHeart je izjavil:

problem je da so vsi mediji identični. Vsi govorijo popolnoma isto reč kot da bi zgodbe kopirali eden od drugega. Valda ne moreš kar tako iz glave reči kaj je res in kaj ne.

Če tudi so vsi mediji identični, pa saj že vrabci čivkajo, da mediji vsako stvar ironično napihnejo in zraven še kaj dodajo. Kljub temu, da ljudje to vedo, še vedno vsem slepo nasedajo. Da bi vsaj za trenutek poizkušal gledat še iz druge plati... Eh, škoda besed.

Sicer pa, mediji imajo eno skupno bazo iz katere črpajo podatke. Sem šla enkrat na en razgovor (mislim da so bile Novice) kjer sem mogla iz baze člankov v slovenščini in angleščini poiskat tri članke in jih preurediti po svoje.

A pri lizingu se tudi rubi? Sem mislil, da enostavno vzamejo avto nazaj...

Pithlit ::

Ajde. Da bomo 'pošteni' do rubežnikov in njihove velecenjene ekspertize. Dasiravno niso vsi enaki.

Jaz sem kupla bajto. Več ali manj opremljeno. Neuporabljena kuhinja in kopalnica (pač 4 leta staro, sam noben ni uporabljal). Not še 3 postelje, 2 garderobni omari in en star CRT televizor (kakih 8 let).

Kak mesec za tem me pa kliče nek rubežnik in hoče to zarubit češ da prvi lastnik bajte (jaz sem tretja lastnica, kuhinjo in kopalnico je obnovil 2 lastnik) ni poravnal vseh dolgov. "Hmmm.... ja, ni panike. Televizor lahko prideš iskat ker ga ne rabim. Vse ostalo je pa moja last in tega nimaš kaj rubit." Je sicer še nekaj palamudil... ampak na obisk ga pa ni bilo. Bi mu prec policijo za vrat obesila.

Tako da je, čist verjamem da v tem konkretnem primeru rubežnik tudi ni ravno vzorno opravljal svojega dela.
Life is as complicated as we make it...

Ziga Dolhar ::

Lizingodajalcu je v mnogo večjem interesu dobit denar kot avto. So finančna organizacija, ne rent-a-car.

Sicer pa tudi avta ne morejo kar "vzeti" nazaj, ampak mora iti tudi to prek sodišča.

@Pithlit: na kakšni podlagi naj bi tebi kot kupki karkoli rubil v stanovanju? (Verjetno si se vpisala v zemljiško knjigo in je nepremičnina neobremenjena?)
https://dolhar.si/

Ziga Dolhar je izjavil:

@Pithlit: na kakšni podlagi naj bi tebi kot kupki karkoli rubil v stanovanju? (Verjetno si se vpisala v zemljiško knjigo in je nepremičnina neobremenjena?)

Vpisana v ZK in neobremenjena, ja. Pač probal me je okol prnest ker očitno prejšnjega lastnika ni mogel. Prvi lastnik je pa.... hmmm... takole bo, manjka mu par koleščk v glavi (čisto resnično je prepričan da mu iluminati strežejo po življenju) in je, kolikor je meni znano... po vseh teh letih na cesti in povsem brez denarja. Tako da njemu res nimaj kaj vzeti, niti mu nikoli ne bodo mogli.

Ja prek sodisce ze, samo mislil sem, da ce so ze lastniki avta pa je placilo za avto srz problema, da se privzeto avto vzame. Tko poenostavljeno.

lexios ::

Mehmed je izjavil:

Sej sodne stroske bo nesu un ki izgubi. Ce imas pa se pravno sluzbo itak, ne vem zakaj ne bi.
Dobra stran ce se ta tozba obdrzi je, da bodo podobni jebivetri zaceli spostovat pravno drzavo. Ker bo jasen signal, da ne bo tolerance.
Slaba stran, ce pade je pa, da lahko spodbudi se vec takega izogibanja. Ker bo folk vidu, da se da izogibat v nedogled. Ce gres ze kdaj cez mejo slucajno, bos pa na custveno karto zaigral.

Dobra stran ni, da bodo podobni jebivetri začeli spoštovati "pravno državo", ntemveč, da bo cel kup budal tule imel le še en razlog več, da bo v roku plačeval vse položnice - vsem ostalim, ki vsaj približno kapne kdo se masti na njihov račun ali tega ne zmorejo pa bo to jasen signal, da lahko odjebejo...

Oz. natancneje pricakujes solidarnost pa usmiljenje od nekoga, kateremu si dolzen in se obenem izogibas ze leta placilu. Da bo se bolje so tu se sodni stroski, ki nej jih tudi un poravna sam ali kaj. Iz solidarnosti?

Mrtev pojem! Iz solidarnosti lahk men država, prosim, vrne vplačano pokojnino, pol si pa lahk medgeneracijsko solidarnost nekam vtakne, poleg pojma pravne države...

Nauk te zgodbe je, da je država večji lopov! Budala, čifur ali južnjak gor al dol, tko je to v Butalah in Butalci ploskajo...

Zaradi tvoje baže se izgublja vera v Slovence in Slovenke. Ne zaradi naše. Naša bi račun poravnala najkasneje ob drugem opominu. Tistemu pred tožbo. Get it. Račun, opomin, 2. opomin, šele nato tožba, če ne dobiš še kakšen ekstra opomin.

Ta ista baža, ki molče preplača elektriko, dokler se nekdo drug ne zgane? ;((

Ta ista baža, ki vsako leto najmanj 2x molče dokapitalizira NLB ali pa tega sploh ne ve? Taka, ki podpira Jankoviča&com.? ... I get it! Ta ista baža ima najbrž račune na Cipru!;)

Človek božji, ne bit tako naiven no. A moraš res srečat kakšnega "Vaskića", da boš doumel da zadeva smrdi že v svoji osnovi. Pa ne zaradi sodstva.

Zadeva smrdi do fundamenta! Ne zaradi sodstva! Zaradi mentalitete ljudi v tej državi! "Vaskičev" srečam iz dneva v dan več... In vsakič bi najraje bruhal - iz dveh razlogov; prvi je mentalna zablojenost podobnih osebkov. Drugi pa sistemska zabloda, uzakonjen kaos, če hočete, ki podpira povampirjen kapitalizem oz. parazitizem in je v osnovi tudi (vsaj delni) razlog za nastanek "Vaskičev" - quod licet Iovi, non licet bovi ...

...ti bom še na konkretnem primeru razložu zakaj me sili bruhat! Državni monopolizem in protekcionizem smo pripeljali do te mere, da ljudje preplačajo elektriko, zaposljeni si nakažejo višje božičnice in regres, in meni nič tebi nič je kao vse ok, in v skladu z zakonodajo... Dokler... Dokler ne pride mimo en fanatik, ki so mu osnove malenkost bolj jasne kot navadni betici in se ne pusti jebat - zmotivira množico... Za razliko od Pezdirja pa obstajajo ljudje, ki jim je enostavno vseskupaj dopizdilo! Nimajo ne volje, niti znanja, ne interesa po lobiranju množic - in seveda kot največje budale najebejo! Don Kihoti... Ne "Vaskiči"!;(( Don Kihoti...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

lexios je izjavil:

Nauk te zgodbe je, da je država večji lopov!

Ko si boš rišel na jasno da država s tem primerom nima _popolnoma_ nič... se bomo pa naprej pogovarjal.

Ko si boš rišel na jasno da država s tem primerom nima _popolnoma_ nič... se bomo pa naprej pogovarjal.

;(( Life is as complicated as we make it...

donfilipo ::

Za razliko od Pezdirja pa obstajajo ljudje, ki jim je enostavno vseskupaj dopizdilo! Nimajo ne volje, niti znanja, ne interesa po lobiranju množic - in seveda kot največje budale najebejo! Don Kihoti... Ne "Vaskiči"! Don Kihoti...

Somebody said Don Kihot-i:D

Rešpekt za dobro analizo.
Na drugi strani pa morda ravno tak mesčanos, ki premore še dovolj energije, in nekega meni skrivnostnega potenciala, opozorijo tudi pezdirje in ostale na to, da nekaj in kar precej tega ne štima.

Don Kihoti pa....piši propalo...ostane le kaka duhovita, pa tudi precej bodeča domislica. Zlasti pri Servantesu, kjer so nekateri rabili 2 stoletja, da so ugotovili, da ni vedno Don najbolj ubrisan. V romanu in realnih preslikavah tudi ne!

Še nekaj je. Sicer sploh ne bi tapkal, ker me take pravne zafrklancije spravijo samo ob tistih 0,4g energije in volje, kar jo še premorem.
Ne izgleda mi stvar dobro. Pa recite paranoja, prividi, ali kakor hočete. Upam pa seveda, da se motim!
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Aston_11 ::

BALAST je izjavil:

Obenem trdi tudi da ni prejel pozive sodišča. Komu boš verjel???

Njemu ne, ker vemo, kako je s pozivi s sodišča. Najprej ti pustijo listek v nabiralniku, če po 15 dnevih ne dvigneš, ti sodno pošto vržejo v nabiralnik. Če tam ne živiš, nočeš dvigniti itd., se sodna pošta vrne na sodišče z ustrezno oznako poštarja na njej.

Če je bilo 5 sodnih pisanj, je bil s 5 sodnimi pisanji seznanjen. Ne more biti drugače. Senzacionalizem rumenih medijev pa je v tem, ko trdijo, da so mu za 124 eur prodali hišo. Ta znesek sploh ni bistven, bistveno je, da dolga ni plačal, zaradi česar je moral upnik v izvršbo, kar pa uspe vsem namerno ali nenamerno spregledati.

V glavnem zastonj joče pred parlamentom. Njegov uspeh je manj verjeten kot Rossijeva hladna fuzija v tistem bojlerju.
««
7 / 34
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rubež, čeprav sm v najemu (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20535699 (29254) 49106
»

Rubež in osebni stečaj (strani: 1 2 )

5111398 (9431) Zmajc
»

Kako preprečiti rubež? (strani: 1 2 )

7334070 (19372) Invictus
»

Odredba o prodaji nepremičnine

152946 (2605) Invictus
»

Ko ti davčna stopi na račun ... (strani: 1 2 )

9526173 (8689) Mehmed

Več podobnih tem