Forum » Izdelava spletišč » Facebook (preverjanje ali je uporabniku "všeč" določena stran)
Facebook (preverjanje ali je uporabniku "všeč" določena stran)
darkknight ::
Pozdravljeni!
Da na hitro opišem problem, s katerim se soočam.
Na spletni strani npr. www.krneklink.com, bi naredil prijavo z uporabo FB prijave.
Nato pa bi na tej strani želel dostopati do podatka, ali je uporabnik stisnil "všeč mi je" za določeno FB stran.
Recimo 24ur, mimovrste , ...
Seveda bi to počel z uporabnikovim dovoljenjem.
Sedaj pa me zanima, če se je že kdo soočil z takšno stvarjo, ali pa ima idejo, na kakšen način bi to dosegel.
Za vse odgovore in porabljen čas se vam že vnaprej zahvaljujem :)
Da na hitro opišem problem, s katerim se soočam.
Na spletni strani npr. www.krneklink.com, bi naredil prijavo z uporabo FB prijave.
Nato pa bi na tej strani želel dostopati do podatka, ali je uporabnik stisnil "všeč mi je" za določeno FB stran.
Recimo 24ur, mimovrste , ...
Seveda bi to počel z uporabnikovim dovoljenjem.
Sedaj pa me zanima, če se je že kdo soočil z takšno stvarjo, ali pa ima idejo, na kakšen način bi to dosegel.
Za vse odgovore in porabljen čas se vam že vnaprej zahvaljujem :)
Tody ::
Z opengrafom boš prišel do vseh podatkov. Vrjetno pa boš moral uporabnika prepričat da odsrfa na facebook klikne allow in potem preko aplikacije lahko haraš po njegovem profilu. Med katerimi mislim da je tudi strani ki so mu bile všeč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Online bazaOddelek: Programiranje | 2258 (1551) | Yacked2 |
» | Kdo vse ne priznava novega ZEKom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NWO | 44791 (36429) | trizob |
» | Piratstvo nekoliko drugače (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 36834 (32224) | BlaY0 |
» | Računalnike v domenoOddelek: Operacijski sistemi | 1406 (1096) | Ice-Heki |
» | SpamOddelek: Problemi človeštva | 3282 (2660) | carota |