» »

Poslovni programi

Poslovni programi

dingo105 ::

Pozdravljeni,

zanima me, če morda kdo izdeluje poslovne programe (računovostvo, izdajanje računov,crm, projektno vodenje, poštni odjemalec, erp,...) oziroma podobne programe, kateri se uporabljajo v poslovnem svetu in vsakdanji uporabi v podjetju.

Odpiram namreč spletno trgovino z poslovnimi aplikacijami, pa če koga zanima dodatno trženje svojih produktov, naj me kontaktira.

Lp!

mat xxl ::

Jaz zelo dobro poznam ta trg, žal se te stvari ne prodajajo tako, kot si si zamislil, vseeno pa me čudi, da odpiraš spletno trgovino na to temo pa sploh tega trga ne poznaš ?

dingo105 ::

mat xxl verjemi da se ne podajam v to brez poslovnega načrta, izdelave prodajne poti in zelo velike baze uporabnikov.
Gre se pa predvsem za to, da bi privabil slovenske programerje k sodelovanju, predvsem zaradi nadaljne podpore.
Trenutno je veliko tujih freelancerjev, s katerimi potekajo dogovori in gre se predvsem za najem programske opreme za določen % od prodaje ali pa celo odkup zanimivih aplikacij, ki jih v Sloveniji nihče še ne ponuja.

Glede na to, da ponujaš podobne rešitve domnevam, da te je strah konkurence.Brez zamere.

Lp!

Avian ::

dingo105 glej malo privat sporočila.

lp
"Sound is fifty percent of the motion picture experience" - George Lucas

amigo_no1 ::

Zgodovina sprememb…

mat xxl ::

Dingo105, verjemi, da nisem v rej branži oziroma zelo malo, pa tudi če bi bil, me nekega novega ponudnika brez imena ne bi bilo prav nič strah ! Če pa že sprašuješ začni prodajati licence za Win Zip, Win Rar in razne druge aplikacije, ki niso free za poslovno uporabo in se zatakne, ko pridejo inšpektorji in potem loviš te licence po netu, ker slo zastopnikov ni.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalniški pisalni stroj (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
597207 (6327) Pyr0Beast
»

Cene profi portalov (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
1098992 (6387) Mr.B
»

Acer za netbooke ne bo uporabil Androida (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Android
14410977 (8383) PrimozR
»

Windows 7 bo imel šest okusov (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
19017072 (12015) bluefish
»

Rad bi odprl svoje podjetje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
516849 (5382) Pyr0Beast

Več podobnih tem