Forum » Programska oprema » HTML5 stran
HTML5 stran
patriot10 ::
Zdravo.
Malce se zanimam za HTML5 zadnje čase, ker bi se rad malce igral z njim. Zanima pa me, če mi lahko kdo priporoči kakšen kul zastonjski program, s katerim bi lahko naredil kaj uporabnega (npr. spletna stran za nogometni klub).
Hvala!
Malce se zanimam za HTML5 zadnje čase, ker bi se rad malce igral z njim. Zanima pa me, če mi lahko kdo priporoči kakšen kul zastonjski program, s katerim bi lahko naredil kaj uporabnega (npr. spletna stran za nogometni klub).
Hvala!
FORZA JUVE!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTML5 končan, standard sledi leta 2014Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 7314 (5675) | dotomaz |
» | Standard HTML bo izgubil oznake verzijeOddelek: Novice / Brskalniki | 4515 (2728) | war-dog |
» | Chrome ne bo več podpiral H.264, le WebM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 31147 (26534) | Icematxyz |
» | Adobe je jezen na Apple, Apple odgovarja? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 32705 (29618) | sirotka |
» | AIDA/Web, spletni aplikacijski strežnik, plod domačega znanjaOddelek: Izdelava spletišč | 1912 (1601) | mivsek |