» »

Mail checker: DA ali NE

Mail checker: DA ali NE

Cokolesnik ::

Ali uporabljate kaksen majhen programcek, ki vam vsake toliko casa pogleda za novo posto? Vam je to vsec ali imate rajsi samostojnost in pregledovanje poste le takrat ko zazenete vas postni program - npr. outlook express?

Za vase mnenje se zahvaljujem.

Ziga Dolhar ::

Hmmm.

Resno se sprašujem, kakšna je uporabnost "checkerjev".

Na internet ne hodim vsakih pet minut da bi pogledal "če sem dobil kakšno novo sporočilo", ampak da "pogledam nova sporočila".

Če sem pa na ADSLu pa mi itak Outlook pregleduje vsakih pet minut ...

windhunter ::

ja uporabljam, in mi je zelo vsec.

uporabljam GearVox http://www.gearheadforhire.com/gearvox/...

Vsec mi je pa zato ker uporablja tehnologijo MS Agent.
Skrit je v trayu in vsake 3 min pogleda za mail. Ce je novo sporocilo, prileti ptic in prebere senderja in subject. MS text 2 speech tehnologija. Zabavno...

LP

LoneWolf ::

Uporabljam, in mi pride zelo prav, vsekakor ena od bolj opaznih stvari, odkar imam moznost 24/7 priklopa na internet. Racunalnik uporabljam profesionalno in imam precej poste, predvsem pri podpori in online narocilih pa uporabniki znajo cenit, ce je stvar sprocesirana v par minutah po tistem, ko pride posta.

Ker mi tako ali tako v ozadju tece ICQ, uporabljam tega tudi za preverjanje poste, da ne rabim se posebnega programa za ta namen. Dobim zvocno opozorilo glede na vrsto emaila, utripajoco ikonco v tray-u, pa moznost preview-a in brisanja spama in virusov direktno z mail serverja brez DL poste.

fRiK0 ::

Men tud Outlook to dela na 5 min sam mi gre na jetra ker se ne zna outlook skrit v tray...
Hvala

LP Tadej

para! ::

Razni "constant-mail-checking" programi znajo biti uporabni predvsem za tiste, ki nimajo vedno odprtega poštnega odjemalca. Tudi sam sem nekaj časa uporabljal enega od teh programov, a osebno se mi zdi lažje imeti opdrt Outlook, ki mi na vsakih 5 minut pregleda in po potrebi prenese pošto.
Death before dishonor!

Ziga Dolhar ::

friko: Outlook lahko spraviš v try s pomočjo TweakXP programčka.

Jebiveter ::

Jest uporabljam MailWasher. JE dokaj majhen, gre v tray in ima kar nekaj zelo uporabnih funkcij. Med drug tudi bounce funkcija, ki vrne posiljatelju spama, da naslov ni pravi ("Mail Delivery.....").
Tako sem se ze veckrat uspesno ubranu spama, ker ponavadi te spamerji pol brisejo z liste. Drgac je pa zlo ql zadeva.
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Programska oprema
375275784 (20715) Matko
»

Poglejte analizo svojih metapodatkov iz Gmaila

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
368970 (5940) xxx
»

Mozilla Thunderbird 1.5

Oddelek: Novice / Brskalniki
466915 (5155) krho
»

Outlook preveč "NEVAREN", kaj uporabiti?

252424 (2040) Bass0
»

Outlook v orodni vrstici

142468 (2233) alesrosina

Več podobnih tem