Forum » Kaj kupiti » ipad vs. Samsung Galaxy TAB 10.1 vs. ASUS Transformer
ipad vs. Samsung Galaxy TAB 10.1 vs. ASUS Transformer
pipicar ::
Pozdravljeni !
Zanima me kateri tablični računalnik ? Je galaxy je res toliko slabši da bi bilo bolje dati tisti 200€ več za ipada ? Kaj pravite, menja ? Sam se nekako nagibam k ipadu, počakal bi zdle na ipad 3 ko pride ... ki naj bi mel nek hud display in procesor .. kakšni pa so procesorji v ostalih dveh ? Hvala vsem za odgovore
Zanima me kateri tablični računalnik ? Je galaxy je res toliko slabši da bi bilo bolje dati tisti 200€ več za ipada ? Kaj pravite, menja ? Sam se nekako nagibam k ipadu, počakal bi zdle na ipad 3 ko pride ... ki naj bi mel nek hud display in procesor .. kakšni pa so procesorji v ostalih dveh ? Hvala vsem za odgovore
sandmat ::
transformer prime ima tegra 3 (ena generacija novejši od tistega, ki je v galaxy tabu). Ipad ima nekaj recimo podobnega. Osebno ti priporočam transformer prime (imam slednjega kot tudi galaxy tab na dosegu roke). Pač stvar je 1 leto novejša od GT, tanjša, baterija zdrži dlje, ekran je awesome (IPS+ mode sploh) itd.
Aja, brez tipkovnice je TP cenejši od GT.
Proti iPadu nimam nič, z izjemo fenomenalno slabega supporta za pisanje aplikacij (+dolga pot do objave aplikacije na marketu) in pomanjkanjem brezplačnih programov za iOS. Poleg tega se applikacije pogosteje sesuvajo, ne da bi bil uporabnik o tem obveščen. Ekran je na TP dosti boljši od iPada.
S tipkovnico je TP čisto spodoben laptop z 18 urno avtonomijo (meni drži par dni ponavadi).
Stvar dejansko rata uporabna za druge stvari poleg igranja angry birds (npr. pisanje daljših mailov in podobno) :)
Aja, brez tipkovnice je TP cenejši od GT.
Proti iPadu nimam nič, z izjemo fenomenalno slabega supporta za pisanje aplikacij (+dolga pot do objave aplikacije na marketu) in pomanjkanjem brezplačnih programov za iOS. Poleg tega se applikacije pogosteje sesuvajo, ne da bi bil uporabnik o tem obveščen. Ekran je na TP dosti boljši od iPada.
S tipkovnico je TP čisto spodoben laptop z 18 urno avtonomijo (meni drži par dni ponavadi).
Stvar dejansko rata uporabna za druge stvari poleg igranja angry birds (npr. pisanje daljših mailov in podobno) :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sandmat ()
mirancar ::
v ljubljani, v btc comshop / big bangu majo ipade za sprobavat
pri Mobitelu pa samsung galaxy tab
tko na 1. vtis je ipad dost bolš
sicer ne priporočam nič, ker ni razvitega p*r*teb*y za ta jajca
pa ipad nima niti kurčevega USB porta, če ni 3G pa tudi brez GPS, nima hdmi, nima nč.
ampak sam veš zakaj ga rabiš!
pri Mobitelu pa samsung galaxy tab
tko na 1. vtis je ipad dost bolš
sicer ne priporočam nič, ker ni razvitega p*r*teb*y za ta jajca
pa ipad nima niti kurčevega USB porta, če ni 3G pa tudi brez GPS, nima hdmi, nima nč.
ampak sam veš zakaj ga rabiš!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tabletka MEDION® LIFETAB (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 25449 (13344) | butkomutko |
» | Polnjenje iPada 3 traja dlje od pričakovanj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 27682 (22396) | Sba |
» | Pregled napovedi za iPad 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 22485 (16086) | Icematxyz |
» | Kupil bi tablico a sem v dvomih? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 21889 (20438) | Keyser Soze |
» | ASUS Eee Pad Transformer Prime (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25815 (22120) | CaqKa |