» »

Predlog - osnutki

Predlog - osnutki

Saladin ::

A obstaja možnost vgraditi funkcijo "daj pod osnutke" preden se objavi kak novi post ali reply?

Osnutki se shranijo za nedoločen čas pod uporabnikov profil (lahko je tudi omejeno na eden ali par osnutkov, če je potrebno).
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

Gandalfar ::

Uporabi svoj notepad :)

Mavrik ::

Hmm... osnutkov do sedaj nismo implementirali, ker ponavadi teme tečejo tako hitro da kasnejše postanje ni smiselno (bojimo se namreč govorjenja "mimo drugih", ki se že veliko preveč pojavlja).

Kako pa misliš da bi bilo to uporabno?
The truth is rarely pure and never simple.

Saladin ::

Primarno za kakšne daljše, resnejše bodisi teme bodisi replye (takšne, ki jih moraš sestavljat več dni).

Čeprav je tudi res, da je takih tem precej malo tukaj oz. ni potrebe za njih. Me pa je na enem drugem forumu izučilo, da tam z namenom obstaja "Drafts" - vsaka objava se jasno kritizira in moraš resno premislit in 3x preverit tisto, kar napišeš.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

Meizu ::

Meni bi recimo prav prišel nek draft vsaj tazadnjega sporočila, ker se mi zgodi, da ko tipkam prek telefona recimo crkne wifi ali kaj podobnega in potem zaradi osvežitve izgubim vse napisano. Pa je potem dolgotrajno natipkavat nekaj, kar si sicer imel že natipkano. Je pa to bolj kot ne izjema in dvomim, da predstavlja zadosten razlog za implementacijo te funkcije.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gmail (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
10525523 (12153) donvito
»

Kako pod vlado Mira Cerarja v Sloveniji nastaja nova politična policija (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
12535545 (27944) poweroff
»

Deutsche Bahn kaznovana zaradi vohunjenja za zaposlenimi (strani: 1 2 )

608701 (7173) BlueRunner
»

Osnutek novele zakona o policiji - omejevanje zasebnosti in širjenje policijskih poob (strani: 1 2 3 4 )

15320290 (17657) urban99
»

Pravkar sem postal brezposeln

Oddelek: Problemi človeštva
272199 (1632) Brane2

Več podobnih tem