» »

Zenske, rasizem in izbira partnerja

Zenske, rasizem in izbira partnerja

««
8 / 16
»»

Ramon dekers ::

en, ne to si ti zamešala, česen je naravni antibiotik. Žajbelj pa je za povečanje penisa ampak skupaj z vitamini se pravi korenček + ohrovt..., čim več tem večji penis bo.

ZaphodBB ::

Pa še pravi moški: http://www.lettersofnote.com/2012/02/i-...

Pa veš da je bil Feynman grozen seksist in bi ga danes feministke na križ pribile? On je bil po svojem odnosu do žensk bližje Ramonu Dekersu kot pa tebi?

Sprašujem, ker lahko je tvoj post ironičen ali pa tudi ne. Saj veš kako pravijo, da kakovostnega cinizma se ne da ločit od trolanja.

figula ::

Naj ti bo.
Pa verjetno dosti zelenjave in sadja falusne oblike? Sami vitamini ne bi bili dovolj, potrebna je tudi njihova usmerjenost v pravo obliko. Korenček je v redu, ohrovt pa za ballse?

Ramon dekers ::

Ohrovt je za lepšo kožo in bolj kakovstna semena. No ja oblika sama nevem če kaj šteje. Korenček je recimo dober za vse. Uporabljali so jih angleški lovci med drugo svetovno vojno da so videli ponoč. Torej je dober tudi za vid.

figula ::

Hočeš, da zaprejo temo? Saj imaš prav - daleč off topic je postala in veliko neumnosti je notri zapisanih. Sem hotela še odgovoriti jvernu in jypetu, pa nisem. Saj bo kmalu spet kdo kakšno takšno odprl, pa bomo lahko šli od začetka. 8-)

Pa jo dajva sesut. Evo.
Občudujem tvoje poznavanje zdravilnih učinkovin zelenjave. Videti je, da je korenček res najboljša rešitev: najprej dobiš dober vid, s katerim lahko hitro najdeš primerno dekle, v nadaljevanju pa jo lahko še dobro poservisiraš, saj ti od vsega odvečnega karotena zraste ogromen in čvrst korenjak. Sem pravilno razumela?

Če nočete, da je tema zaprta - povejte in naju ustavite.

Ramon dekers ::

najprej dobiš dober vid, s katerim lahko hitro najdeš primerno dekle


drži. A zato potrebuješ tudi dovolj visok raven testosterona. Tega npr dobiš tudi s kajenjem. Narejene so bil študije kako lahko cigarata in akcijski filmi povečajo testosteron. Prvi skupini mladoletnikov so dali v usta liziko in risanke, drugim pa cigaret in gledanje filmov aka terminator - to lahko povežemo tudi s pregovorom kdor dolgo kašlja dolgo živi, torej bo mladostnik ki bo kadil veliko kašljal, (verjetno tako dolgo tudi živel) ter imel višji nivo testosterona kot tisti ob risankah. Ženska pa bo še vedela kdaj zapustiti partnerja če bo ta prenehal s pokašljevanjem.

Kot drugo so pri tem da te opazi samica pomembni tudi feromoni. Tako da je fino če se človek ukvarja s kakšno telesno aktivnostjo.

Drugače pa korenje za dober vid, za povečanje spolne sle (torej servis) pa je fino pojesti čokolado, izjemoma se lahko z njo tudi namažeš (seveda ko že prepoznaš potencialno samico).

Zgodovina sprememb…

GoodSatanist ::

Vinčeka si še pozabo

figula ::

Prava enciklopedija znanja si.
Testosteron s kajenjem in vincem, feromoni pa s športom? Ne vem, če bi "padla" na tiste, ki nastanejo ob in po intenzivni športni aktivnosti8-O Tudi močno dvomim, da je tista "moškost", ki jo dobiš z nikotinom in alkoholom res česa vredna ;(

Ljubim stavek: "raziskave so pokazale". Čudo stvari lahko zapakiraš notri.

Hm, je pa tole odličen trenutek da te vprašam kako je z mišičastimi športniki in njihovimi penisi – velikostjo in zmogljivostjo? Da odgovorimo vsem dekletom, ki mogoče zmotno vzdihujejo za »lepotci«, kot je en prilepljen v eni drugi temi.

IcEk` ::

figula je izjavil:

Prava enciklopedija znanja si.
Testosteron s kajenjem in vincem, feromoni pa s športom? Ne vem, če bi "padla" na tiste, ki nastanejo ob in po intenzivni športni aktivnosti8-O Tudi močno dvomim, da je tista "moškost", ki jo dobiš z nikotinom in alkoholom res česa vredna ;(

Ljubim stavek: "raziskave so pokazale". Čudo stvari lahko zapakiraš notri.

Hm, je pa tole odličen trenutek da te vprašam kako je z mišičastimi športniki in njihovimi penisi – velikostjo in zmogljivostjo? Da odgovorimo vsem dekletom, ki mogoče zmotno vzdihujejo za »lepotci«, kot je en prilepljen v eni drugi temi.


Isto kot pri nešportnikih. Zakaj bi bilo kaj drugače? Spremembe se dogajajo le ob jemanju steroidov in ostalih prepovedanih substancah. Večina jih ne jemlje.

figula ::

Ja, steroidne lepotce sem imela v mislih. Ali se vse mišice enako razvijajo ali pa je pač treba vzeti v zakup oslabitev nekaterih za povečanje drugih?

IcEk` ::

Zal luleka ne mores natrenirat, da bi bil vecji kot so lahko misice :D

"Poleg vseh resnih posledic se pri uporabi steroidov pojavljajo stranski učinki, kot so bolečine v mišicah, sklepih in prebavilih. Zaradi sintetičnega vnosa testosterona pa se zaustavi lastna produkcija le tega v testisih, ki se posledično zmanjšajo, čemur pravimo hipertrofija. Ob tem se zmanjša tudi število in kvaliteta spermijev, prav tako se uporabniki srečujejo z začasno ali permanentno impotenco. Poleg tega niso zanemarljive psihične težave, kot so motnje razpoloženja in spanja. Velikokrat je prisotna tudi povečana agresija."

nevone ::

Četudi bi dokazal svoj prav je debata kontrapdoduktivna, če ne celo zloinducirna.


V resnici se motiš in večina tega, kar je bilo napisanega je v namen pomoči. (Glede na to, da si precej jamral.)

Predam se jype, for the sake of men.


Ni se ti treba predajat, raje razmisli, kaj ti je pravzaprav želel povedat in vsem drugim zraven. Ne jemlji nestrinjanja s tvojo teorijo kot zlonamerno, ker to še zdaleč ni.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Ramon dekers ::

Testosteron s kajenjem in vincem, feromoni pa s športom? Ne vem, če bi "padla" na tiste, ki nastanejo ob in po intenzivni športni aktivnosti8-O Tudi močno dvomim, da je tista "moškost", ki jo dobiš z nikotinom in alkoholom res česa vredna ;( Ljubim stavek: "raziskave so pokazale". Čudo stvari lahko zapakiraš notri.


odvisno kdo plača raziskave.


Hm, je pa tole odličen trenutek da te vprašam kako je z mišičastimi športniki in njihovimi penisi - velikostjo in zmogljivostjo? Da odgovorimo vsem dekletom, ki mogoče zmotno vzdihujejo za lepotci, kot je en prilepljen v eni drugi temi.


zakaj zmotno. Saj dolžina penisa se z rastjo mišic nič ne skrči. Sicer pa a ni tako da naj velikost penisa ne bi imelo učinka na žensko oziroma zadovoljitev? Torej čemu to vprašanje. Maš tipa v postelji ki ima izoblikovano in trdo telo kot marmor Hotavlje, ima pa malo manjši penis, kje je torej problem?

jype ::

TC99> Glih slišal reklamo po radiu - Jure, kak to da se ti ne voziš več v službo s kolesom... sem kupil avto na položnice na 5 let pri avto Jurij v Šentjurju... ma z jypetom kake veze?:))

Nak, to ne drži. Sem se nekej naslajal nad enim super avtomobilom, ki bi ga res rad imel, ker je tolk premišljeno narejen, prava poezija tehnike in oblikovanja... Edini problem je, da ga ne potrebujem, zato se bom zelo težko pripravil do tega, da bi si ga privoščil. Sameval bi v garaži, investicija pa bi bila popolnoma nesmotrna. Bicikl, po drugi strani, bom kmalu moral zamenjati in nove tehnologije že čakajo, da jih preizkusim.

ZaphodBB> Pa veš da je bil Feynman grozen seksist in bi ga danes feministke na križ pribile? On je bil po svojem odnosu do žensk bližje Ramonu Dekersu kot pa tebi?

Ja, sej, ko bo Ramon dekers resnično zaljubljen v kakšno, bo tudi sam lahko napisal tako pismo. Ironično ali ne, je moje pisanje usmerjeno predvsem v to, da imajo (različne) ženske rade praktično vse vrste moških, tudi znanstvenike, ki ne ponujajo kopulacije po vzoru pornografskih filmov.

Ramon dekers> Maš tipa v postelji ki ima izoblikovano in trdo telo kot marmor Hotavlje, ima pa malo manjši penis, kje je torej problem?

S tem se strinjam, da problema ne more biti zaradi tega, ker bi imel izoblikovano telo, pravzaprav je to verjetno precej zaželjeno že zaradi vzdržljivosti, ki vsaj večini deklet, ki so meni pripovedovale o izkušnjah, pomeni največ.

Pšenični ::

Tale tema postaja vedno boljša...menim pa, da je poživila dokaj mrtev forum.....ki ga tud Jure ne bo oživil, (Kljub gorečemu prizadevanjem), tako kot ga bodo pripadnice ženskega spola. Ki jih krvavo potrebujemo na tem forumu.....da slišimo še drugo stran....kaj menijo o tem in onem....

Sicer pričakujem, da povedo, kaj je njim najbolj pomembno pri moškem.....npr....da odkrijejo delček resnice....do sedaj se spretno izvijajo in nekaj omenjajo le velikost oneta (sicer nisem prebral vse žensk poste...), kar pa vemo da ni res....

V končni fazi nismo vsi vsi grajeni kot Adonis, smo pa lahko nežni, čuteči, mamo radi otroke, znamo ženske razvajat, še zmeraj odpirat vrata lokala ko vstopijo, prve......"beremo misli" ženskam.., ko smo zaljubljeni...ane, to "nardi tisto pravo kemijo".

Tko da tisto o stereoidnih lepotcih, pejte drgam prodajat....to je za rezvedrilo na deklišni, tko ko je nam gledanje za obdarjenim blondinkam...s katero pa se ne bi poročili naprimer.....

Zgodovina sprememb…

jype ::

telbanc> tako kot ga bodo pripadnice ženskega spola. Ki jih krvavo potrebujemo na tem forumu.....da slišimo še drugo stran....kaj menijo o tem in onem....

Torej jaz nisem ženska?

telbanc> še zmeraj odpirat vrata lokala ko vstopijo, prve......"beremo misli" ženskam.., ko smo zaljubljeni...ane, to "nardi tisto pravo kemijo".

Ravno včeraj sem ponudil prednost... Moškemu.

telbanc> Tko da tisto o stereoidnih lepotcih, pejte drgam prodajat....to je za rezvedrilo na deklišni, tko ko je nam gledanje za obdarjenim blondinkam...s katero pa se ne bi poročili naprimer.....

Zakaj se ne bi poročil z njo? Ker preveč dobro zgleda? Igral bi pa se z njo?

Ne moreš očitat ženskam, da se ne izjasnijo glede reči, ki jih pričakujejo od moških, dokler tudi sam ne poveš bolj natančno, kaj pričakuješ.

ZaphodBB ::

še zmeraj odpirat vrata lokala ko vstopijo, prve......"beremo misli" ženskam.., ko smo zaljubljeni...ane, to "nardi tisto pravo kemijo".


Čisto tako mimo-grede. Pravi gentleman prvi vstopi v lokal, pri izstopu da pa dami prednost.

Pšenični ::

jype je izjavil:

telbanc> tako kot ga bodo pripadnice ženskega spola. Ki jih krvavo potrebujemo na tem forumu.....da slišimo še drugo stran....kaj menijo o tem in onem....

Torej jaz nisem ženska?

telbanc> še zmeraj odpirat vrata lokala ko vstopijo, prve......"beremo misli" ženskam.., ko smo zaljubljeni...ane, to "nardi tisto pravo kemijo".

Ravno včeraj sem ponudil prednost... Moškemu.

telbanc> Tko da tisto o stereoidnih lepotcih, pejte drgam prodajat....to je za rezvedrilo na deklišni, tko ko je nam gledanje za obdarjenim blondinkam...s katero pa se ne bi poročili naprimer.....

Zakaj se ne bi poročil z njo? Ker preveč dobro zgleda? Igral bi pa se z njo?

Ne moreš očitat ženskam, da se ne izjasnijo glede reči, ki jih pričakujejo od moških, dokler tudi sam ne poveš bolj natančno, kaj pričakuješ.


Kaj si ne vem, praviš da si moški...

Seveda sem to o blondinkah povedal kot steerotip.....sem preresen človek, da bi druge spravljal v nesrečo.....

Jah, ženske....čudovita bitja......

jype ::

telbanc> Kaj si ne vem, praviš da si moški...

Pogosto berem, kako moram biti ženska, ujeta v moško telo, ker da imam nenavadna stališča.

telbanc> Seveda sem to o blondinkah povedal kot steerotip.....sem preresen človek, da bi druge spravljal v nesrečo.....

Tega pa ne razumem. Kako bi druge spravljal v nesrečo? A če bi opisal konkreten primer?

Okapi ::

Pravi gentleman prvi vstopi v lokal,
Telebanc pusti, da gre ženska prva v lokal - preverit, če je varno. Še vrata ji odpre:D

O.

kr1ženska ::

Kva ste ga dobri :))

Ljudje smo si različni. Če nekaj pali pri eni ženski še ne pomeni, da bo tudi pri drugi.

Za razliko od tipov, ki ženske non stop gledate in ocenjujete velikost oprsja, ženske ne gledamo v vaša mednožja.
Če bo ženski tipo kul, bo z njim tako ali drugače. A ne, naša jype :))

Sicer pa, odpiranje vrat in pozornost mislim, da še vedno pali pri večini ženskah.
In jaz sem ena izmed njih. jype, povej nam, ali to tudi pri tebi zažge? ;((
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Elbert Hubbard

figula ::

... ne dobesedno brati mojih zgornjih postov – kaj niste videli, da sva se z Ramonom trudila napisati čim več prikritih neumnosti 8-), no ja, vsaj jaz sem se :)

kr1ženska ::

figula je izjavil:

... ne dobesedno brati mojih zgornjih postov – kaj niste videli, da sva se z Ramonom trudila napisati čim več prikritih neumnosti 8-), no ja, vsaj jaz sem se :)


Figula, nč bat. Mislim, da je večina folka na tem forumu po naravi izredno dojemljiva.;)

Mal zajbancije pa itq paše v vsako resno debato ;((
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Elbert Hubbard

jype ::

kr1ženska> In jaz sem ena izmed njih. jype, povej nam, ali to tudi pri tebi zažge?

Nisem opazila :)

kr1ženska> Za razliko od tipov, ki ženske non stop gledate in ocenjujete velikost oprsja, ženske ne gledamo v vaša mednožja.

Saj ne vem, če je v tej temi že bilo, ampak je prima video:

kr1ženska ::

jype je izjavil:

kr1ženska> In jaz sem ena izmed njih. jype, povej nam, ali to tudi pri tebi zažge?

Nisem opazila :)

kr1ženska> Za razliko od tipov, ki ženske non stop gledate in ocenjujete velikost oprsja, ženske ne gledamo v vaša mednožja.

Saj ne vem, če je v tej temi že bilo, ampak je prima video:



Nice!! :) Jp, če bi men tipo naredu kašno tako potezo, bi bil rezultat podoben.

Sicer pa, če se s tipom pogovarjam kašno resno debato in premkne svoje oči sam mal nižje, ne rečem nič. Preprosto oblečem pulover in stvar rešena. Debata naprej. Vem, da je to zelo nagonska reakcija, ki je za ženske sicer zelo moteča.

Predstavljaj si, da bi se ženska zagledala v tvoje mednožje... Oziroma, predstavljaj si, da bi ti ženska, ki ti je res kul strmela v mednožje... le kaj si misli? ali je zadovolna s tem kar vidi??



Evo, ena vroča zadevca: ;)



Big boobs, nice ass, hard working girl, nice dressed, brilliant brains - sounds like prefect woman ;)
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Elbert Hubbard

Ramon dekers ::

Pogosto berem, kako moram biti ženska, ujeta v moško telo, ker da imam nenavadna stališča.


ne, stališča imaš enaka kot homoseksualci ali navadne klasične ženske.

kr1ženska je izjavil:

Kva ste ga dobri :))

Ljudje smo si različni. Če nekaj pali pri eni ženski še ne pomeni, da bo tudi pri drugi.

Za razliko od tipov, ki ženske non stop gledate in ocenjujete velikost oprsja, ženske ne gledamo v vaša mednožja.
Če bo ženski tipo kul, bo z njim tako ali drugače. A ne, naša jype :))

Sicer pa, odpiranje vrat in pozornost mislim, da še vedno pali pri večini ženskah.
In jaz sem ena izmed njih. jype, povej nam, ali to tudi pri tebi zažge? ;((


btw, a nisi ti že ene 3x rekla PAPA, se poslavljam od te teme. Sedaj pa naj mi nekdo pove kako lahko človek najde kredibilno žensko, če si ti ena izmed velike večine. Ja res je težko iskati iglo v senu, dlako v jajcu...

Zgodovina sprememb…

Ramon dekers ::

figula je izjavil:

... ne dobesedno brati mojih zgornjih postov – kaj niste videli, da sva se z Ramonom trudila napisati čim več prikritih neumnosti 8-), no ja, vsaj jaz sem se :)



jah no, mislim da veliki večini tu še ni crknil sarkazem detektor. Drugače pa za moške korenje + ohrovt za ženske pa masaža prsi (to zna saša lendero pokazat) pa veliko vitaminov iz sadja pa čim manj mesa.

figula ::

Glede mesa se motiš - za vzpodbujanje libida je dobra divjačina.

Ramon dekers ::

na zadovoljna.si je drugače pisalo...

kr1ženska ::

Ramon, ti si en tak Kreten!

1. Nikoli nisem rekla, da sem kakor koli drugačna od ostalih. Nasprotno. Če se le da, se primerjam z ostalimi. Oziroma, osebnih vprašanj se raje izogibam.

2. Nikoli nisem trdila, da sem pametna. Daleč stran od tega.

3. Zakaj se še vedno oglašam? Ker sem pod zasebnimi sporočili dobila kar nekaj vprašnj oziroma očitno folk zanima moje mišlenje.

4. Vse to je samo moje mnenje, razmišljane, če ti ni všeč, je to tvoj problem.


Evo, tole je pa komat, ki sem se pravkar naučila igrat. Je pa seveda zate.

Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Elbert Hubbard

figula ::

Ali boš raje verjel eliti tega foruma ali kakšnemu babjemu forumu?:D

Ramon dekers ::

jah no vzamem samo koristne informacije. Tudi biba leze mi je zelo vsec. Se ze vnaprej ucim kako je treba ravnati s hudicem, no otrokom ko ga dobim.

Pšenični ::

"telbanc> Seveda sem to o blondinkah povedal kot steerotip.....sem preresen človek, da bi druge spravljal v nesrečo.....

Tega pa ne razumem. Kako bi druge spravljal v nesrečo? A če bi opisal konkreten primer?"


Se pač z ženskami in njihovimi čustvi ne igram, tega nikoli nisem zmogel..... sem do njih pozoren...no, sedaj le do ene če sem natančen.....tako kot sem že opisal....pač ne morem iz svoje kože......stara gentmenska šola....ker pač nisem lep, to kompenziram z pozornostjo, sem nevsiljiv, če dam za primer iz mojega zgodnjega obdobja .......nikoli nisem ženske že na prvem zmenku "šlatal" in tako naprej.....ali buljil v njene obline......ane, dam ji vedet, da je zame še vedno edina na tem svetu......sedaj. Mislim da to bolj pali, kot "velikost oneta". MIslim če daš ženski vedet, da jo imaš rad. Ane.

Seveda neko ujemanje mora bit....med žensko in moškim....to kar sem podal, ju nato le tesneje poveže.....po moje.

Zgodovina sprememb…

figula ::

Ramon, kakšen pa je tvoj kriterij za izbiro koristnega? Divjačina je dobra, res. Zakaj mi ne verjameš?
Ali bo otrok hudič zato ker je očka satan?


telbanc : res je - da jo imaš rad in da jo spoštuješ. to ji poveš, pokažeš in daš čutiti skoraj vedno. toleriramo občasno slabo voljo, ki jo mora biti vsak od partnerjev sposoben nevtralizirati.

jype ::

Ramon dekers> ne, stališča imaš enaka kot homoseksualci ali navadne klasične ženske.

Hmm, tole je pa zanimivo. Kaj imajo skupnega homoseksualci (to so vsi tisti, ki jih spolno privlačijo osebe istega spola) in "klasične ženske", karkoli že to pomeni? Je mogoče, da spolna orientacija implicira življenske nazore, iz katerih ta stališča izhajajo? Si drzneš izpeljat to do konca, ali bi raje sklenil, da si se glede tega zmotil?

telbanc> Mislim da to bolj pali, kot "velikost oneta". MIslim če daš ženski vedet, da jo imaš rad. Ane.

Jaz sem prepričan, da imaš prav. Zdi se mi tudi nadvse lepo, da ženski daš vedet, da jo imaš rad. Če ti kdo zaradi tega reče, da si copata (kot se npr. meni pogosto zgodi), si lahko po mojem mnenju ponosen nase, ker ni malo takih, ki tega ne zmorejo zaradi predsodkov in prepričanja, da so do česarkoli upravičeni.

globalna80 ::

To se jasno vidi pri tistih, ki v seksu iščejo srečo. Kot vsaka pohota uma, seksualna pohota se nikoli ne more zadovoljiti.
Želja se nikoli ne more zadovoljiti z uživanjem v čutnih užitkih saj se razplamti tako kot ogenj, ki ga spodbujamo z dolivanjem goriva.

Po domače: Čim več seksaš bolj si potreben.
Great spirits have always found violent opposition from mediocre minds.
Albert Einstein

Zgodovina sprememb…

jype ::

globalna80> Po domače: Čim več seksaš bolj si potreben.

Drži. Kljub vsemu to še zdaleč ne pomeni, da svojih potreb ne moreš brzdati. Težave nastopijo šele, ko zaradi odvisnosti od zadovoljevanja takšnih potreb človek postane družbeno problematičen.

Ramon dekers ::

Ramon, kakšen pa je tvoj kriterij za izbiro koristnega?


Odvisno od situacije. Če bi pričakoval mulca potem bi se na biba leze naučil previjanja ali pa yutubu. Ribe so boljše od divjačine.


Divjačina je dobra, res. Zakaj mi ne verjameš?

Dobra že, ampak ni to za povečanje prsi...

Ali bo otrok hudič zato ker je očka satan?


ma ne, vsi otroci so hudiči. Kupi to, kpi ono, dretje v štacuni, dretje ponoči, laganje v puberteti...


Hmm, tole je pa zanimivo. Kaj imajo skupnega homoseksualci (to so vsi tisti, ki jih spolno privlačijo osebe istega spola) in "klasične ženske", karkoli že to pomeni? Je mogoče, da spolna orientacija implicira življenske nazore, iz katerih ta stališča izhajajo? Si drzneš izpeljat to do konca, ali bi raje sklenil, da si se glede tega zmotil?


Še vseeno mislim da si ženska ujeta v moškem telesu.
Klasične ženske in homoseksualci imajo skupno to da so po večini zafrustrirani. Eni glede lepote in ostalih bedarij drugi (homoseksualci) pa za zaradi svoje bolezni oziroma psihičnih težav ki so bile povod zato da so postali homoseksualci. Al je homoseksualnost bolezen al ni, to niti ni tema pogovora pač pa moje mnenje.

Timurlenk ::

edini, iz katerega vre frustracija si ti, ne pa kdo drug v tej temi :))

no, pa jverne

Zgodovina sprememb…

jype ::

Ramon dekers> Še vseeno mislim da si ženska ujeta v moškem telesu.

Verjamem. Meni se pa zdi, da tvoj problem ni nerazumevanje žensk, temveč predvsem nerazumevanje. Težave ti delajo abstraktni koncepti, posledično pa te matra tudi pomanjkanje empatije, močno te omejuje tudi zmožnost menjave perspektiv, s katerih vrednotiš ter seveda vsi predsodki, ki se jih zaradi omenjenih težav ne boš zlahka znebil.

Ramon dekers> Klasične ženske in homoseksualci imajo skupno to da so po večini zafrustrirani. Eni glede lepote in ostalih bedarij drugi (homoseksualci) pa za zaradi svoje bolezni oziroma psihičnih težav ki so bile povod zato da so postali homoseksualci.

Ne glede na to, da ženske niso klasične (verjetno si mislil 95% povprečja), se pojavlja tudi vprašanje o tem, ali razumeš pomen besede "frustracija". Frustracija je občutek vznemirjenosti, ki izhaja iz razlike med željami in dosegljivimi možnostmi. V konkretnem primeru homoseksualcev in žensk te frustracije sam ne zaznavam. Homoseksualci v sodobni družbi praviloma nimajo težav, saj si lahko svobodno izberejo partnerja, s katerim lahko dosežejo najglobljo obliko čustvenega in telesnega odnosa. Podobno je tudi z ženskami: Premagovanje družbenih norm, ki izhajajo iz predsodkov, je sicer še vedno prisotno, a v sodobni družbi ti ljudje niso sami, pa običajno jim je na voljo tudi možnost selitve med ljudi, ki ne zavračajo socialnega napredka. Z naraščanjem količine intelektualno zahtevnejših oblik dela je njihova eksistenca manj odvisna od njihovih družin (ki so lahko vir frustracij) kot kdajkoli prej, hkrati pa takšno delo omogoča tudi osebnostno rast (kamor spada tudi učinkovitejše iskanje samega sebe).

Ramon dekers> Al je homoseksualnost bolezen al ni, to niti ni tema pogovora pač pa moje mnenje.

Ja, to ogromno pove o tem, koliko dejansko razumeš, kaj homoseksualnost je (posledično pa tudi, koliko dejansko razumeš ženske, ki so tudi bolne, ker so se takšne že rodile, zato ni nenavadno, da so tako zafrustrirane, kot bi očitno nadvse rad impliciral).

Ramon dekers ::

Verjamem. Meni se pa zdi, da tvoj problem ni nerazumevanje žensk, temveč predvsem nerazumevanje. Težave ti delajo abstraktni koncepti, posledično pa te matra tudi pomanjkanje empatije, močno te omejuje tudi zmožnost menjave perspektiv, s katerih vrednotiš ter seveda vsi predsodki, ki se jih zaradi omenjenih težav ne boš zlahka znebil.


Ti si pravi psihoterapevt. Hvala za to izčrpno poročilo:)


Ne glede na to, da ženske niso klasične (verjetno si mislil 95% povprečja), se pojavlja tudi vprašanje o tem, ali razumeš pomen besede "frustracija". Frustracija je občutek vznemirjenosti, ki izhaja iz razlike med željami in dosegljivimi možnostmi. V konkretnem primeru homoseksualcev in žensk te frustracije sam ne zaznavam. Homoseksualci v sodobni družbi praviloma nimajo težav, saj si lahko svobodno izberejo partnerja, s katerim lahko dosežejo najglobljo obliko čustvenega in telesnega odnosa. Podobno je tudi z ženskami: Premagovanje družbenih norm, ki izhajajo iz predsodkov, je sicer še vedno prisotno, a v sodobni družbi ti ljudje niso sami, pa običajno jim je na voljo tudi možnost selitve med ljudi, ki ne zavračajo socialnega napredka. Z naraščanjem količine intelektualno zahtevnejših oblik dela je njihova eksistenca manj odvisna od njihovih družin (ki so lahko vir frustracij) kot kdajkoli prej, hkrati pa takšno delo omogoča tudi osebnostno rast (kamor spada tudi učinkovitejše iskanje samega sebe).


pod klasične sem mislil večino, da 95%. Sicer pa kaj sem falil z besedo frustracija? Normalno da tega ne opaziš če si ženska, veš da bi nekaj rad pa ti to ni dosegljivo ali pa še več sploh ne veš kaj bi rad. Sicer pa a nisi v drugi temi rekel da ti klerikalci oziroma cerkev prisili v izbor parnterja? Naprej je filozofiranje in bi lahko tisto seljenje opredelil kot beg pred težavami, še posebno ker so vir težav sami, a se tega ne zavejo. Tako kot ti recimo, kjer ti tvoja imaginarna cerkev prepričuje marsikatero dejavnost (izbira partnerja recim), omejuje te tudi v razmišljanju...ti, ti hudobna cerkev.


Ja, to ogromno pove o tem, koliko dejansko razumeš, kaj homoseksualnost je (posledično pa tudi, koliko dejansko razumeš ženske, ki so tudi bolne, ker so se takšne že rodile, zato ni nenavadno, da so tako zafrustrirane, kot bi očitno nadvse rad impliciral).


oh ja, če človek ne ve da je bolan ni nič narobe, problem je ker mu drugi govorijo da je zdrav. lol

Zgodovina sprememb…

jype ::

jype> Težave ti delajo abstraktni koncepti, posledično pa te matra tudi pomanjkanje empatije, močno te omejuje tudi zmožnost menjave perspektiv, s katerih vrednotiš ter seveda vsi predsodki, ki se jih zaradi omenjenih težav ne boš zlahka znebil.

Ramon dekers> Tako kot ti recimo, kjer ti tvoja imaginarna cerkev prepričuje marsikatero dejavnost (izbira partnerja recim), omejuje te tudi v razmišljanju...ti, ti hudobna cerkev.

Mislim, da to dovolj jasno pokaže, da boš moral najprej pridobiti vse sposobnosti, ki jih omenjam, šele potem se bomo lahko pogovarjali o zapletenih rečeh, med katere spadajo vrednostne sodbe o družbeni prisili takšne in drugačne vrste, ki je sam (očitno) nisi deležen.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Ramon dekers ::

Tako kot ti recimo, kjer ti tvoja imaginarna cerkev prepričuje marsikatero dejavnost (izbira partnerja recim), omejuje te tudi v razmišljanju...ti, ti hudobna cerkev.


župnik je pri maši nekoč dejal: cerkev so ljudje. Torej, želiš da pokoljemo te ljudi al kako? Ne razumem. Si za đamijo a proti RKC - ju. Res si nek kompleksen osebek. Verjamem pa da se še iščeš, čeprav ne vem kdaj se boš našel.
Najprej lahko ukinemo cerkev, potem fejsbruh, kaj bo naslednja stvar ki jo bomo ukinili?

Mislim, da to dovolj jasno pokaže, da boš moral najprej pridobiti vse sposobnosti, ki jih omenjam, šele potem se bomo lahko pogovarjali o zapletenih rečeh, med katere spadajo vrednostne sodbe o družbeni prisili takšne in drugačne vrste, ki je sam (očitno) nisi deležen.


Mogoče pa je tole kar si ti napisal samo zrcalo tega kar ti potrebuješ, pa se niti tega ne zaveš. Ja pozdavest je lahko težavna stvar.

Zgodovina sprememb…

BigWhale ::

kr1ženska je izjavil:

Za razliko od tipov, ki ženske non stop gledate in ocenjujete velikost oprsja, ženske ne gledamo v vaša mednožja.
Če bo ženski tipo kul, bo z njim tako ali drugače.


Ce se oprsje postavi na vpogled, potem ne vidim razloga, da ne bi pogledal tja. Saj ne, da bi non stop zijal ampak, ce pa kdaj pogled zaide, kaj je narobe s tem?

Drugace, pa poznam primere, ko je bila velikost spolnega organa 'deal breaker' v zvezi. Je pa res, da ni bilo samo to ampak je bila kombinacija. Premajhno orodje in nesposobnost zadovoljitve na kak drug nacin.

poweroff ::

Ramon dekers je izjavil:

ma ne, vsi otroci so hudiči. Kupi to, kpi ono, dretje v štacuni, dretje ponoči, laganje v puberteti...

Pa persone non grate postanejo kasneje zaradi forumskega trollanja... :))
sudo poweroff

jype ::

Joj, to sem pa čist spregledal:

Ramon dekers> ma ne, vsi otroci so hudiči. Kupi to, kpi ono, dretje v štacuni, dretje ponoči, laganje v puberteti...

Kolk otrok pa že imaš?

Timurlenk ::

vse

:D

Okapi ::

Drugace, pa poznam primere, ko je bila velikost spolnega organa 'deal breaker' v zvezi.
Jaz pa poznam en ravno obraten primer. Ker nam ni bilo jasno, kaj bi lahko drugega punca videla na tistem tipu.:D

O.

jype ::

Mogoče ji je bla pa všeč brazgotina*, ene padajo na to.

* od lobotomije.

BigWhale ::

Okapi je izjavil:

Drugace, pa poznam primere, ko je bila velikost spolnega organa 'deal breaker' v zvezi.
Jaz pa poznam en ravno obraten primer. Ker nam ni bilo jasno, kaj bi lahko drugega punca videla na tistem tipu.:D

O.


Vsekakor. It works both ways! :))
««
8 / 16
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako si najti punco? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Loža
827163675 (135213) Mesar

Speed Dating v sloveniji (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22946992 (40836) Gandalfar

Izgled je vse (op. gendale) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
41978223 (72692) Ziga Dolhar
»

Kateri spol ima več privilegijev v naprednih družbah? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
29537247 (32789) guest #44

Več podobnih tem