Forum » Pomoč in nasveti » Ipad2 spremljanje TV PROGRAMOV
Ipad2 spremljanje TV PROGRAMOV
pepino ::
Pozdravljeni!
Mene pa zanima kako spremljati TV programe,tudi tuje na Ipad-u2.
Kaj je treba storiti.
Hvala za odgovor. Jože.Lep pozdrav!
Mene pa zanima kako spremljati TV programe,tudi tuje na Ipad-u2.
Kaj je treba storiti.
Hvala za odgovor. Jože.Lep pozdrav!
trnvpeti ::
ce imas t2 ali siol, potem rabis router, na katerem ti tece udpxy.
ali pa na kaksen racunalniku
potem preko wifi gledas tv
ali pa na kaksen racunalniku
potem preko wifi gledas tv
pepino ::
Pozdravljeni-trn v peti!
Eni pravijo da je potrebno narediti Jeilbreak Sem na Amisu vendar tam ni mogoče.Drugače pa sem na Wi Fiju.
Eni pravijo da je potrebno narediti Jeilbreak Sem na Amisu vendar tam ni mogoče.Drugače pa sem na Wi Fiju.
Yohan del Sud ::
Če misliš, da boš samo enostavno vtaknil anteno nekam, ne bo šlo.
Imaš pa en kup appov za tv programe, večje svetovne telvizije (fox, bbc, cnn) jih sigurno imajo, ampak najbrž ne zastojn.
Poglej za app SPB TV, ima ene 100 brezplačnih programov, res pa je, da jih je tričetrt neangleških ...
Imaš pa en kup appov za tv programe, večje svetovne telvizije (fox, bbc, cnn) jih sigurno imajo, ampak najbrž ne zastojn.
Poglej za app SPB TV, ima ene 100 brezplačnih programov, res pa je, da jih je tričetrt neangleških ...
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | D3 GO, Amis MobiaTV, T-2 tv2go [Hacked APK][ROOT] (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 171245 (29443) | yani2000 |
» | Težave Telemach-a EON na Telekomovi optikiOddelek: Omrežja in internet | 12241 (7766) | Sunflare |
» | Telemach trojček odklopOddelek: Omrežja in internet | 7128 (6508) | XS!D3 |
» | SiOL TV na PC - Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 24924 (9083) | slitkx |
» | TV z DVB-C za sprejem UPC (Triera) digitalne TVOddelek: Zvok in slika | 3137 (2709) | vinetu |