Forum » Programska oprema » TV tuner program z odstranjevanjem šumov
TV tuner program z odstranjevanjem šumov
bastadu ::
Rabu bi en takšpen TV programček (ki bi deloval s Pinnacle PCTVpro), ki takrat ko ni video signala utiša zvok, da se ne čuje šumenje, če pa je signal pa ga seveda mora predvajati.
gumby ::
težko bo...
utišanje šuma na TV-jih temelji na detekciji "nosilca" signala. če tega ni, se zvok avtomatsko utiša. pri tv kartici bi to stvar moral podpirati hardver - softverske rešitve so preveč komplicirane...
utišanje šuma na TV-jih temelji na detekciji "nosilca" signala. če tega ni, se zvok avtomatsko utiša. pri tv kartici bi to stvar moral podpirati hardver - softverske rešitve so preveč komplicirane...
bastadu ::
Sam meni se zdi, da bi skoraj moral obstajati kakšen programček, ki bi razločil zelo močne šume od glasbe ali govora. A res ne obstaja nič takšnega?
gumby ::
problem je dopovedati računalniku, kaj je šum in kaj ni...
verjetno bi se dalo narediti kaj takega, vendar je enostavneje izklopiti zvok
verjetno bi se dalo narediti kaj takega, vendar je enostavneje izklopiti zvok
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izboljšava videaOddelek: Zvok in slika | 635 (544) | deemax |
» | Lani prodanih dvakrat več gramofonskih plošč (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Rezultati | 16403 (12745) | BlueRunner |
» | Nekaj kar bi me opozorilo na prihod starševOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3968 (3009) | Mamaplata |
» | Zakaj JUICE nima podlageOddelek: Znanost in tehnologija | 2215 (1265) | Tic |
» | tv kartica - dela me norega!Oddelek: Zvok in slika | 1663 (1460) | Kebab |