Forum » Problemi človeštva » flooding
flooding
detroit ::
!
ne poznam prave statistike sicer, samo sm že dosti slišal o tem. Debate please. Pa brez kakih izpadov zanimajo me statistike:)
ne poznam prave statistike sicer, samo sm že dosti slišal o tem. Debate please. Pa brez kakih izpadov zanimajo me statistike:)
Skero
Iatromantis ::
"This is a call to action!"
"It's business time!"
-------------
Torej bodo muslimani delali za naše penzije in javno upravo?
"It's business time!"
-------------
Torej bodo muslimani delali za naše penzije in javno upravo?
guest #44 ::
To da bo naša kultura zamrla je zelo vrjeten scenarij. Pripadniki drugih kultur (predvsem nazadnjaških) se mnogo hitreje množijo in če se tako nadaljuje, ja bomo zamrli.
Sicer so naše vrednote skorajda univerzalne ter konvergentne in bo posledično vsaka kultura prej ali slej prišla do njih (e.g. Iran). In cikel se bo ponovil.
Kar je tu zaskrbljujočega je zgolj vpliv na lastno življenje in na življenje ljubljenih oseb v času tvojega življenja. Torej, če bi Evropa postala Islamokracija že za časa tvojega življenja bi zelo vrjetno tvoje vnukinje morale nositi pokrivala, kar seveda si nebi želel (vsaj jaz ne).
Strah nas je koraka nazaj in to upravičeno. Ločitev cerkve in države mora zgolj napredovati ne nazadovati.
Sicer so naše vrednote skorajda univerzalne ter konvergentne in bo posledično vsaka kultura prej ali slej prišla do njih (e.g. Iran). In cikel se bo ponovil.
Kar je tu zaskrbljujočega je zgolj vpliv na lastno življenje in na življenje ljubljenih oseb v času tvojega življenja. Torej, če bi Evropa postala Islamokracija že za časa tvojega življenja bi zelo vrjetno tvoje vnukinje morale nositi pokrivala, kar seveda si nebi želel (vsaj jaz ne).
Strah nas je koraka nazaj in to upravičeno. Ločitev cerkve in države mora zgolj napredovati ne nazadovati.
jype ::
jverne> To da bo naša kultura zamrla je zelo vrjeten scenarij.
Ne, ni.
jverne> Torej, če bi Evropa postala Islamokracija že za časa tvojega življenja bi zelo vrjetno tvoje vnukinje morale nositi pokrivala, kar seveda si nebi želel (vsaj jaz ne).
Jaz vidim samo katolikracijo, v kateri je prepovedano nosit pokrivala.
jverne> Strah nas je koraka nazaj in to upravičeno. Ločitev cerkve in države mora zgolj napredovati ne nazadovati.
Ni videt, da bi se pomikali v pravo smer. Referenduma o družinskem zakoniku muslimani ne podpirajo, recimo.
Ne, ni.
jverne> Torej, če bi Evropa postala Islamokracija že za časa tvojega življenja bi zelo vrjetno tvoje vnukinje morale nositi pokrivala, kar seveda si nebi želel (vsaj jaz ne).
jverne> Strah nas je koraka nazaj in to upravičeno. Ločitev cerkve in države mora zgolj napredovati ne nazadovati.
Ni videt, da bi se pomikali v pravo smer. Referenduma o družinskem zakoniku muslimani ne podpirajo, recimo.
marijancek ::
To lahko politika reši z dvema enostavnima ukrepoma: recimo 10.000 evrov za vsakega rojenega otroka, strožji pogoji za imigracijo (samo izobražence).
ampak teh 10.000 evrov bi najbolj dišalo ravno najboolj neizobraženim družinam, tako da je problem ja.
ampak teh 10.000 evrov bi najbolj dišalo ravno najboolj neizobraženim družinam, tako da je problem ja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: marijancek ()
Iatromantis ::
jverne>Jaz vidim samo katolikracijo, v kateri je prepovedano nosit pokrivala.
Katolištvo se tu pravzaprav ujame z islamom, starejše gospe v javnosti ne vidiš brez rute. Zapovedal je to že Pavel: 1. pismo Korinčanom 11,2-16
Hočem pa, da veste tole: vsakemu moškemu je glava Kristus, glava ženske je moški, glava Kristusa pa Bog. 4 Vsak moški, ki moli ali prerokuje s pokrito glavo, dela sramoto svoji glavi. 5 Vsaka ženska pa, ki moli ali prerokuje z odkrito glavo, dela sramoto svoji glavi, ker je to prav tako, kakor če bi bila ostrižena. 6 Če se namreč ženska ne pokriva, naj se še striže! Če pa je za žensko sramotno, da bi se strigla ali brila, naj se pokriva. 7 Moškemu ni treba, da bi si pokrival glavo, ker je podoba in slava Boga. Ženska pa je slava moškega. 8 Ni namreč moški iz ženske, ampak ženska iz moškega, 9 in ni bil moški ustvarjen zaradi ženske, temveč ženska zaradi moškega. 10 Zato mora ženska imeti na glavi oblast – zaradi angelov.
Zaradi angelov. In da Pavel ne izpade tako ukazovalno do naših boljših polovic, v prvem pismu Korinčanom doda še:
Sami presodite, ali se spodobi, da bi ženska z odkrito glavo molila Boga. 14 Ali vas ne uči že narava sama, da je za moškega nečastno, če si pusti dolge lase, 15 ženski pa v čast, če ima dolge lase. Njej so bili namreč dolgi lasje dani za ogrinjalo. 16 Če bi se pa kdo – kakor je videti – rad prepiral, mi te navade nimamo in Božje Cerkve tudi ne.
gendale ::
marijancek je izjavil:
To lahko politika reši z dvema enostavnima ukrepoma: recimo 10.000 evrov za vsakega rojenega otroka, strožji pogoji za imigracijo (samo izobražence).
namesto 10000€ daš povprečje zadnjih 18 plač x 10
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
da posvojitev bi bila tudi rešitev, ampak če slovenci nočejo imeti svojih otrok bodo še manj radi imeli posvojene otroke.
jype ::
To ne more biti razlog, da je posvojitev praktično nemogoča tudi za tiste, ki bi radi posvojili.
jverne> To da bo naša kultura zamrla je zelo vrjeten scenarij.
Ne, ni.
Mogoče še ne zgleda tako, ampak je splošno znano dejstvo, da staroevropska ljudstva enostavno manj rojevajo napram priseljencem.
Katolištvo propada iz dneva v dan IMO. Afere, zapiranje cerkev, pomanjkanje duhovščine,...
No pa sej, vso to religijsko navlako moramo brzdati, da spolzne pregloboko v sistem. Btw, nasprotniki družinskega zakona so pretežno starejši ljudje in fanatiki. Torej izumirajoče volilno telo.
Je pa politikom težko ukrepat proti temu, ker jih levičarji takoj označijo za skrajneže. Ne vedo pa, da bodo ravno s tem ustvarili Evropo skrajnežev - islamskih nazadnjakov.
redstrasse ::
Mogoče še ne zgleda tako, ampak je splošno znano dejstvo, da staroevropska ljudstva enostavno manj rojevajo napram priseljencem.
Naši starši so bli v družinah, kjer je bilo 6 - 8 otrok na kmetih, naši starši imajo sedaj 2 - 4 otroke, mi razmišljamo o 1 - 2. Zakaj?
Finančni položaj (v današnjih potrošniških časih), kjer mladenič zasluži 700€ - 900€, kupi avto in ga vzdržuje + tanka (300€ - 400€), plača položnice: mobitel, laptop na obroke, ... 200€,
kej da v usta je pa brez, pr mamici.
Ko so priseljenci prišli sem, so prišli iz okolja, kjer je toliko otrok bilo (gotovo s podeželja). Tu so naredili toliko otrok in vlekli socialno in se nekako prebijali skozi mesec, seveda si niso nič privoščili in živijo v manjših prostorih (4 v eni sobi). Njihovi otroci, živijo "zahodno" življenje (avto, stanovanje, moda, tehnika) in sigurno nebodo imeli toliko otrok, ker si jih niti privoščiti nebodo mogli, sociala se krči in se bo še naprej.
pablic ::
Nekaj statistike, lepo se vidi povezava med BDP in št. novorojencev
www.bit.ly/vdIkFQ
ali pa pričakovano življensko dobo in št. novorojencev
www.bit.ly/sWusJb
Torej višji standard ubije potrebo po otrocih, vsaj za razviti svet to velja. Mogoče za to ne potrebujemo 40000 USD za vsakega, le možnost šolanja tablico, facebook in twitter. Seveda so izjeme - to je pač statistika, vendar je viden trend.
www.bit.ly/vdIkFQ
ali pa pričakovano življensko dobo in št. novorojencev
www.bit.ly/sWusJb
Torej višji standard ubije potrebo po otrocih, vsaj za razviti svet to velja. Mogoče za to ne potrebujemo 40000 USD za vsakega, le možnost šolanja tablico, facebook in twitter. Seveda so izjeme - to je pač statistika, vendar je viden trend.
redstrasse je izjavil:
Naši starši so bli v družinah, kjer je bilo 6 - 8 otrok na kmetih, naši starši imajo sedaj 2 - 4 otroke, mi razmišljamo o 1 - 2. Zakaj?
Finančni položaj (v današnjih potrošniških časih), kjer mladenič zasluži 700€ - 900€, kupi avto in ga vzdržuje + tanka (300€ - 400€), plača položnice: mobitel, laptop na obroke, ... 200€,
kej da v usta je pa brez, pr mamici.
Ko so priseljenci prišli sem, so prišli iz okolja, kjer je toliko otrok bilo (gotovo s podeželja). Tu so naredili toliko otrok in vlekli socialno in se nekako prebijali skozi mesec, seveda si niso nič privoščili in živijo v manjših prostorih (4 v eni sobi). Njihovi otroci, živijo "zahodno" življenje (avto, stanovanje, moda, tehnika) in sigurno nebodo imeli toliko otrok, ker si jih niti privoščiti nebodo mogli, sociala se krči in se bo še naprej.
Ture, true. Vprašanje je sam koliko generacij bo potrebno, da pridejo na naš standard in nehajo metat vn otroke in če bo do takrat slučajno kak nov zakon o "obveznem verouku v šolah" prišel vn.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: guest #44 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Roman Vodeb kandidat za mesto pokojnega dr. RugljaOddelek: Loža | 5251 (4562) | jype |
» | "Rasa" in športna sposobnost (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19943 (18318) | Phantomeye |
⊘ | Posilstva v Oslu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 19005 (15668) | Gandalfar |
» | Zenske, rasizem in izbira partnerja (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Loža | 94080 (80996) | kr1ženska |