» »

3D filmi na računalniku

3D filmi na računalniku

trstamlajsi ::

Pozdravljeni,

imam računalnik Toshiba, ki ima 3D-ready HDTV funkcijo. Namreč ob gledanju DVD ali FullHD filmov v programu CyberLink PowerDVD 10, se mi naredi dodaten gumb, kjer lahko spremenim navadno 2D sliko v 3D sliko (slika se dejansko zamegli, kot se mora)

Moje vprašanje je, kaka očala rabim za gledanje 3D filmov na računalniku.? Ali morajo biti pasivna ali aktivna.? nebi rad nekaj kupil, potem pa ne bo delovalo in bo samo za krašenje police v dnevni sobi :)

Cena: do 100 eur

Že v naprej, hvala za odgovore!

popster ::

nisi napisal modela prenosnika

model je Toshiba P300D-13J, pa mislim, da to nima veze... pač zanima me, kaka očala rabim, da bom lahko gledal pretvorjene filme v 3D tehnologiji... Izvedljivo je, ampak nočem kupit neka očala, ki ne bodo delovala, ker nisem strokovnjak na področju 3D očal in zato prosim za nasvete. :)

Lp, trsta

5er--> ::

Na toshibini strani ni nikjer omenjeno, da bi bil tvoj prenosnik 3D-ready (ekran prenosnika).
Verjetno je 3d-ready le program PowerDVD, sedaj pa rabiš še primeren zaslon (TV) za to. Od zaslona je nato odvisno kakšna očala (aktivna/pasivna) pašejo zraven.

Hvala za odgovore. Zgleda da je res tak ja, bomo pač mogli nabavit primeren TV :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3D Filmi? Ne pa ne! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11120200 (13216) kitl76
»

Lcd 3d televizija????

Oddelek: Zvok in slika
236614 (6203) kronos_10_
»