» »

Forum na vsaki strani

Forum na vsaki strani

Seadoo ::

Zadnje čase videvam vse več forumov na vse večih straneh. Sej me ne bi tolko motlo, ampak ko pogledaš in vidiš da je zadnji post star en teden, da ma forum 10 uporabnikov in 20 oddelkov, pol se vprašam, kdo skrbi za te strani?
Mislim, a ni bolše, če že forum ni ful obiskan, met manj oddelkov, ali pa samo enega?

Na slo-techu ne rečem nič. ful uporabnikov, full postov, ravno pravšnje število in neka logična delitev oddelkov. Ampak drugje je pa katastrofa...

Dejte admini malo boljše to poštimat. Sej lahko oddelke kasneje dodajaš. Če ne se obiskovalec ustraši, pa še nobene prave informacije ne najde.
Out of my mind. Back in five minutes.
  • spremenilo: Seadoo ()

darh ::

se popolnoma strinjam... a kaj ko nobedn tega ne upošteva.. forumi pa še vedno rastejo kot gobe po dežju...

forum bi mogel biti posledica obiska ne pa kontra..
Excuses are useless! Results are priceless!

Cokolesnik ::

Se pridruzujem Xbite-u. Vsak ta drugi web designer bi se rad dokazoval skozi kvantiteto ponujenih storitev in ne skozi kvaliteto. Pol pa doseze glih obratno...

Elemen_T ::

Ko pa je namestitev foruma tako zelo patetično preprosta, da si forum lahko omisli vsak stvaritelj povprečne spletne strani.

Ziga Dolhar ::

Da -- ne pa eni, ki veselje najdemo v učenju phpja na način, da si gremo sami programirat vse že sprogramirane stvar ... 0:)

[MYTiX] ::

Se strinjam z Zigggo.

alesrosina ::

hja, nekateri forumi so postavljen samo zarad ucenja raznih scriptnih jezikov (kot naprimer moj) - tist kr je pa phpBB pa te fore se pa globoko strinjam .... brez veze. :\

darh ::

ASPmaster... itak... postavljanje N pre-made forumov je preseravanje... če maš svojega gor v stilu -> lejte-tole-je-moje-je-kul-ane?... to je pa fino ;)
Excuses are useless! Results are priceless!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pritožba: kvaliteta vs. kvantiteta

Oddelek: Slo-Tech
473459 (1832) T-h-o-r
»

Slo-tech reforma (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Slo-Tech
17610636 (5302) Vajenc
»