Forum » Pomoč in nasveti » dekompresija zvoka
dekompresija zvoka
mili ::
Po inštalaciji xp sp1 mi določene igre(starejše za otroke)nočejo več pravilno delovat. Sporoča mi namreč, da program za dekompresijo zvoka ni pravilno mameščen. Obstaja kaka rešitev? Še to zvočna je integrirana na plati in je VIA AC97 in audio codeki so vklopljeni.
Zadevce so na XP-jih delale, po naloženih popravkih pa ne več. Tudi v win 98 si moral zvok malo ponastavit, tu pa ga ne morem.Vklučeni naj bi bili audio codeki ADPCM, kar tudi so.
LP
LP
Tr0n ::
Hmm, se samo meni zdi, da je SP1 malce wacked? Poskusaj z gonilniki na uradni strani, poglej ce so kaksni popravki, probaj z windows update-om,...
Preiskusil sem vse nove gonilnike, novih popravkov za xp ni, vstavil novo zvočno a hudič javlja isto. Verjetno bo edina rešitev dvojni sistem ali xp brez sp1.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD na PC-ju, minimalne zahteve?Oddelek: Zvok in slika | 6163 (3336) | zavajon |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267820 (67412) | Seljak |
» | Vista SP1 ali XP SP3? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6017 (4735) | Revenant |
» | Microsoft pripravlja SP1 za Visto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12212 (7934) | Tr0n |
» | Kopica zanimivih težav na "Audio Production" prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1954 (1639) | zcetrt |