Forum » Pomoč in nasveti » Excel problem
Excel problem
johan11 ::
Prosim vas za pomoč pri formuli za Excel- zadeva je sledeča:
V stolpcu M moram dobiti rezultat na primer:
M15 = D15 - C2- F3 s tem , da sta C2 in F3 konstanti torej se spremenja vrednost v stolpcu D in s tem seveda tudi rezultat v stolpcu M
M16 = D16-C2-F3
M17 = D17-C2-F3
M18 = D18-C2-F3
ITD.
Hvala lepa in lep pozdrav !
V stolpcu M moram dobiti rezultat na primer:
M15 = D15 - C2- F3 s tem , da sta C2 in F3 konstanti torej se spremenja vrednost v stolpcu D in s tem seveda tudi rezultat v stolpcu M
M16 = D16-C2-F3
M17 = D17-C2-F3
M18 = D18-C2-F3
ITD.
Hvala lepa in lep pozdrav !
Ajrina ::
Da ne odpiram nove teme.. Danes imam težave z odpiranjem excelovih datotek, ki jih dobivam preko maila. Ko hočem odpreti excelovo datoteko, mi napiše "Datoteka je poškodovana". Poskusila sem (nič izmed naštetega ne deluje):
- v outlooku direktno odpreti
- shraniti in potem odpreti
- v webmailu
Če pa to datoteko prenesem na svoj pc recimo z usb-jem, gre. Zanimivo je, da ne morem odpreti niti priponk starejših mailev, ki sem jih npr. včeraj lahko. Možni krivci:
- update (včeraj se jih je nekaj namestilo)
- virus? (nod že skenira, zaenkrat brez zadetkov..)
Imam pa Win XP in Office 2010. Office še nisem ponovno nalagala, ker nisem imela časa. Ima kdo kakšno idejo?
Edit: Enako je z vsemi office datotekami. Ostale priponke odpira.
- v outlooku direktno odpreti
- shraniti in potem odpreti
- v webmailu
Če pa to datoteko prenesem na svoj pc recimo z usb-jem, gre. Zanimivo je, da ne morem odpreti niti priponk starejših mailev, ki sem jih npr. včeraj lahko. Možni krivci:
- update (včeraj se jih je nekaj namestilo)
- virus? (nod že skenira, zaenkrat brez zadetkov..)
Imam pa Win XP in Office 2010. Office še nisem ponovno nalagala, ker nisem imela časa. Ima kdo kakšno idejo?
Edit: Enako je z vsemi office datotekami. Ostale priponke odpira.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Ajrina ()
gorenjc ::
@Ajrina poglej tale link , če se to nanaša na tvoj problem.
Če se Office-ove priloge najprej shranijo lokalno, jih je potemtakem možno odpreti, če prav razumem.
Če se Office-ove priloge najprej shranijo lokalno, jih je potemtakem možno odpreti, če prav razumem.
Ne, če iz pošte shranim lokalno, ne morem odpreti. Če pa prenesem na kak drug način (ne iz pošte), pa gre. Ravno to je zanimivo. Nod je sicer našel 4 okužene datoteke, bomo pa videli, če bo kaj bolje. Zaenkrat sem zagnala Office repair.
p.s.: nastavitve že imam takšne kot v podanem linku.
p.s.: nastavitve že imam takšne kot v podanem linku.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Ajrina ()
Dela po tem, ko sem odstranila en dodatek, ki sem ga našla na slo-techu (m dodatek ali nekaj takega) in ponovno namestila office. Jeee! :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč excelOddelek: Pomoč in nasveti | 3533 (2257) | sax8er |
» | excelOddelek: Programska oprema | 4771 (3380) | xtrat |
» | excell problemOddelek: Programska oprema | 1109 (1013) | rozica1 |
» | Izšel Open Office Org 3.0 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 24556 (16094) | BlueRunner |
» | [C++] branje nizovOddelek: Programiranje | 1769 (1346) | MasterBlaster |