Forum » Omrežja in internet » Alternativa T-2
Alternativa T-2
Dajarra ::
Lp,
na t-2 sem že približno 2 leti. Dražajo se praktično vsak dan. Sedaj so ukinali še sportklub, v glavnem pop*****. Internet imam optiko 20/20. Je kdo v kratkem prešel na kakšne druge ponudnike, kjer se lahko problemov, predvsem s sportklubom in, da ohranim približno tak internet?
// Preimenoval temo v nekaj bolj smiselnega -- moderator
na t-2 sem že približno 2 leti. Dražajo se praktično vsak dan. Sedaj so ukinali še sportklub, v glavnem pop*****. Internet imam optiko 20/20. Je kdo v kratkem prešel na kakšne druge ponudnike, kjer se lahko problemov, predvsem s sportklubom in, da ohranim približno tak internet?
- spremenil: Mavrik ()
Saso_C ::
Lp,
Alternative (vsaj zame) ni. Trenutno ima samo T2 3 nemške kanale, ki jih drugi nimajo (več).
Jaz imam T2jevo optiko, 100/10, telefon, mobilno številko in TV za kar mesečno odštejem 33 EUR. Kot sem rekel, zame ni alternative.
#000000 ::
No dejmo nehat, jest imam T-2 VDSL 10-2 dva telefona in TV pa plačam 60 evrov in se m i zdi dokaj poceni naparam prej SIOL
martincek1 ::
Športklub je nazaj! Danes sem po naključju prestavil na ta kanal in glej no glej, spet kaže sliko.
No vseeno imam eno vprašanje.. program deluje precej moteno, slika precej migeta. Ima še kdo ta problem?
No vseeno imam eno vprašanje.. program deluje precej moteno, slika precej migeta. Ima še kdo ta problem?
x45 ::
kar se cene in kavlitete tiče ne boš našl boljšega. Dober je siol sam dražji.
Drgač pa super hitrost in kavliteta na t2.
Z amisom in tuš mobilom pa sami problemi in nefer odnos.
Drgač pa super hitrost in kavliteta na t2.
Z amisom in tuš mobilom pa sami problemi in nefer odnos.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol brez SPORTKLUBA (SK) (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14920 (6366) | firbec |
» | Amis ali TelemachOddelek: Loža | 5671 (4979) | mazid |
» | Telemach, zavajanje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11775 (11121) | Silck |
» | Katerega internetnega ponudnika oz. paket izbratiOddelek: Omrežja in internet | 2831 (2657) | Senitel |
» | SIOL TV VS. T-2 TV (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9777 (8589) | antireal |