» »

Kako do 3D vsebin.

Kako do 3D vsebin.

Hobit2 ::

Pozdravljeni. Imam Philipsov 3D TV in dvoje 3D očal vendar ne vem kje jih izkoristiti. Ko sem kupoval TV je trgovec povedal, da imajo nekateri programi ob polnih urah npr. ob 12.00 ali 14.00 ali 19.00... prvih 15 minut 3D predvajanje. No mene pa zanima, če kdo ve kateri programi so to in kako sploh vedeti, ali je film lahko v 3D ali je "navaden".

Lep pozdrav
Aleksander

Isotropic ::

mislim, da te je nekdo trollal.
kupi si kaksen 3d film, avatar recimo.

Pithlit ::

Če je 3D boš brez očal bolj težko gledal... se mi zdi. Pejd u kino 3D film gledat brez očal pa poročaj.

Meni osebno se zdi to, kar ti je trgovec povedal, glupost (da ne rečem nateg). Kolikor je meni znano pri nas noben ne oddaja 3D. Še za HD si obsojen na info kanale. Mal bolje je s kabelsko(domnevam)/IPTV kjer ob doplačilu celo ponujajo HD pakete.

Kako do 3D vsebin? Hja... snađi se. Če veš kaj mislim, kul. Če ne, pa tudi kul.

*edit* mi je pa zabavno si predstavljat nekoga ki s 3D očali bulji v dnevnik... pa se sprašuje če je 3D. Da te pomirim, 3D sprejemniki so skorajda vredni svojega denarja tudi brez 3D vsebin (brez očal... očala so brez 3D vsebin odveč n v bistvu stran vržen denar).
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

roCkY ::

Filmov je malo v 3D. Išči po tujih štacunah ker pri nas so cene obupne, vkolikor ti seveda podnapisi niso nujni. Alternative na paši pa še sploh nisem gleda tako da ne vem kaka je scena. Raje počakam kako leto dve da se najde original kot pa nekaj na pol gledat. Nekaj pa sem nabavil prek blahdvd.com. Ni absolutno najcenejši a zadeve špilajo.

Nekaj programa v 3D mislim da distribuira T2. Verjetno pa so kanali primerni le za optiko ali če si na bakru ob centrali.
Nekaj 3D iger se na PS3 najde.

Je pa poleg ekrana in očal potreben tudi ustrezen predvajalnik.

Hobit2 ::

Hvala za odgovore vendar menim, da ste me nekoliko narobe razumeli. Ne pravim, da so nekateri v 3D ampak, da le nekateri programi (ne vem kateri in verjamem, da če so jih ni prav veliko) imajo probne minute (15 minut) ob polnih urah oz. začetkih kakšne oddaje.

Ne. Jih nimajo. To bi bila glupost da ni večje.

3D slika je sestavljena iz dveh slik ki sta rahlo zamaknjeni v horizontali. Zdaj si pa predstavljaj kako je to gledat brez očal.

Link

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

roCkY ::

To da je del programa v 3D so buče. Ne izključujem sicer možnosti, da je kak testen kanal dosegljiv. A prek katere distribucije?

Kar distribuira Telekom sigurno ni nič v 3D. T2 nekaj ima kot sem rekel. Ostali ponudniki ne vem.
S satelitov nekaj pride. Kolk je free ne vem.

Lonsarg ::

Kanal je bodisi 3D ali pa ni, ne morjo nekaj mešat... Kaj naj pol teh 15minut tisti, ki nimajo 3D grejo stran od TVja?

Mimogrede... da mene en prodajalec proba tko 'nategnit' se mu samo smejem in grem po vratih. Najlepše so une...

"rabim hdmi kabel..."
"evo tuki enega ravno v akciji za 30EUR"
"A cenej ni... lahko ga prek neta kupim za 7EUR sam bom čakala 2 dni"
"ampak ta je boljši, bolj kvaliteten... je zlat"
"hahahahahaha... hdmi... al dela al pa ne dela, pa če je narejen iz plastike. Hvala, nasvidenje"

Mi je pa hudo ko se take in hujše buče nekaznovano izkoriščajo.

fpbs ::

Brezplačen je program na Astri "Astra 3D demo program".
"Azgard" to, da je program 3D, ali ga pa ni ne drži. Tisto, kar ni posneto v 3D je normalno prikazano v 2D.

Lonsarg ::

No mal sem se narobe izrazil, kar sem hotel povedati je, da če ima kanal 3D vsebino, potem NI namenjen sploh 2D televizorjem. Noben kanal namenjen širši publiki z 2D, ne bo imel poskusnih 15minut 3D, da njegova 2D publika mora takrat kanal menjat.

3D bo imel samo kanal, posebaj namenjen temu, da je 3D, torej ne spraševati, če bo na obstoječih 2D kanalih kdaj kak preizkusni 3D, ne bojo tok zmedli uporanbikov. Če bo pop TV hotel še 3D verzijo oddajat, bo imel ločen kanal za to.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3D Filmi? Ne pa ne! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11120001 (13017) kitl76
»

3D video na tv

314200 (3114) Djz3l3
»

Pasivni 3D TV, 60" diagonala

Oddelek: Kaj kupiti
202275 (1965) sg23
»

Best Buy ponuja zastonj Samsung Galaxy Tab 10.1 ob nakupu high-end Samsung 3D televiz

Oddelek: Novice / Android
4010004 (8400) Keyser Soze
»

3D HD TV Sprejemniki (strani: 1 2 )

769643 (7558) Spajky

Več podobnih tem