Forum » Kaj kupiti » Napajalnik
Napajalnik
solatko ::
Drugi je za malenkost močnejši, so pa eni zagovorniki ene močne linije, saj jo obremenijo vse naprave, pri več linijah zna bit problem, da je ena bolj obremenjena, druga pa nima kaj početi.
Večina res kvalitetnih profi napajalnikov ima samo eno linijo.
Delo krepa človeka
DoberDan ::
Sigurno najbolj vzdržljivi napajalniki :D
http://www.agrocenter.si/kmetijska-opre...
(se oproščam za neumesten komentar, ampak sem se lepo nasmejal, ko sem brskal po googlu)
http://www.agrocenter.si/kmetijska-opre...
(se oproščam za neumesten komentar, ampak sem se lepo nasmejal, ko sem brskal po googlu)
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Janac ()
korenje3 ::
Pyr0Beast ::
Pri napajalniku se lahko preseraveš brez škode.
Spremenjen izkoristek glede na full ali half-load je zanemarljiv. Obremenitev stalno niha in medtem ko je meter kaže povprečno wattažo dokaj nizko, je le ta v špicah mnogo večja.
Problem večih linij je da so venomar slabše od ene. Zadeva je sfutrana tak al tak iz istega izvoda na traflcu in kako je obremenjena nima veze.
Bolj marketinški trik, kjer so seštevali kapacitete take linije kot vsako zase, neodvisno ena od druge.
Samo nekateri proizvajalci so šli še korak dalje (npr. chieftec) je pri 420W napajalniku (V resnici 300) napisal 12V1 18A 12V2 16A
V resnici je bila notri le 1 linija. Zaradi 'dodatne' pa je bilo gor lahko ekstra 100W
Spremenjen izkoristek glede na full ali half-load je zanemarljiv. Obremenitev stalno niha in medtem ko je meter kaže povprečno wattažo dokaj nizko, je le ta v špicah mnogo večja.
Drugi je za malenkost močnejši, so pa eni zagovorniki ene močne linije, saj jo obremenijo vse naprave, pri več linijah zna bit problem, da je ena bolj obremenjena, druga pa nima kaj početi.
Problem večih linij je da so venomar slabše od ene. Zadeva je sfutrana tak al tak iz istega izvoda na traflcu in kako je obremenjena nima veze.
Bolj marketinški trik, kjer so seštevali kapacitete take linije kot vsako zase, neodvisno ena od druge.
Samo nekateri proizvajalci so šli še korak dalje (npr. chieftec) je pri 420W napajalniku (V resnici 300) napisal 12V1 18A 12V2 16A
V resnici je bila notri le 1 linija. Zaradi 'dodatne' pa je bilo gor lahko ekstra 100W
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pyr0Beast ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri napajalnik? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Kaj kupiti | 86896 (6849) | OK.d |
» | Kateri napajalnik mi priporočate (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 35557 (27393) | denis9 |
» | Napajalnik za PC (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10629 (9902) | Jst |
» | kaj menite o teh napajalnikih? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8202 (7455) | bluefish |
» | Kateri napajalnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9213 (7247) | KTr1sk |