Forum » Loža » Pridobitev sodne dokumentacije in časopisnih člankov iz leta 1986
Pridobitev sodne dokumentacije in časopisnih člankov iz leta 1986
TajTaj ::
Situacija je sledeča.
Iščem članek o določenem dogodku leta 1986, iz kateregakoli dnevnika iz območja bivše Juge. Razmišljal sem, da bi kontaktiral posamezne časopisne hiše in jih prosil za dostop do arhivov. Če obstaja kakšna druga varianta, bom vesel vsakega predloga.
Zanime me tudi, če kdo ve ali je dostopna sodna dokumentacije za primere iz tistega časa (nepolitične narave) in kako do nje oz. kje iskati.
Hvala !
Iščem članek o določenem dogodku leta 1986, iz kateregakoli dnevnika iz območja bivše Juge. Razmišljal sem, da bi kontaktiral posamezne časopisne hiše in jih prosil za dostop do arhivov. Če obstaja kakšna druga varianta, bom vesel vsakega predloga.
Zanime me tudi, če kdo ve ali je dostopna sodna dokumentacije za primere iz tistega časa (nepolitične narave) in kako do nje oz. kje iskati.
Hvala !
- spremenilo: TajTaj ()
BlueRunner ::
NUK pa za vpogled v periodiko. Gl. tukaj za nekaj izhodišč. Še posebej odgovor nekoga iz NUK-a, ki ti bo verjetno še najbolj pomagal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bloiranje spletnih straniOddelek: Informacijska varnost | 4735 (3727) | SeMiNeSanja |
» | Samsung sme videti dogovor med Applom in HTC-jemOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 4871 (4119) | mtosev |
» | Kje v Sloveniji do GPS kordinat na podlagi naslova?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1729 (1536) | Nextor |
» | DARS nadzorni center, posnetki kamerOddelek: Loža | 7450 (6470) | dejanslo |
» | Ali si lahko obetamo DNK profiliranje vseh državljanov? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 16324 (13416) | poweroff |