Forum » Kaj kupiti » getgoods.de
getgoods.de
Gibbs007 ::
Ima kdo izkušnje s to trgovino: http://www.getgoods.de/. Imajo nizke cene, poštnina je tudi dokaj nizka, skrbi me le, kaj storiti, če dobim pokvarjen izdelek oz. se izdelek pokvari.
bajsibajsi ::
Tiste "nakaj urne" akcije majo res zanimive. SE Xperia Ray trenutno skoraj 100 evrov ceneje, kot pri nas v prodaji.
edit/ se par stvari v redni prodaji ma precej nizjo ceno, kot pri nas npr. SE Xperia X8, pri nas cca 220 evrov, tam 110. :)
edit/ se par stvari v redni prodaji ma precej nizjo ceno, kot pri nas npr. SE Xperia X8, pri nas cca 220 evrov, tam 110. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bajsibajsi ()
TehDucky ::
Bi takoj kupu tam Galaxy S2 pa ASUS VE278Q, glih v akciji, že nekaj časa razmišljam o nakupu monitorja in telefona. Me zanima res kako je z garancijo in pa dostava kolikor sem videl je 15€ za 1kg ter 1€ za vsak naslednji kg.
Kako je kaj s to trgovino ? Že kdo probaval ? oz. v kateri drugi at/de trgovini kjer bi imeli oboje ter s poštnino v Slo?
Kako je kaj s to trgovino ? Že kdo probaval ? oz. v kateri drugi at/de trgovini kjer bi imeli oboje ter s poštnino v Slo?
bajsibajsi ::
Galaxy s2 lahko kupis ceneje v Sloveniji (pod 400 evri).
Opazil sem da so na getgood precej cenejsi zgolj nekateri telefoni (npr. tisti ki niso cisto zadnji high end top hit).
Opazil sem da so na getgood precej cenejsi zgolj nekateri telefoni (npr. tisti ki niso cisto zadnji high end top hit).
Skyman ::
je ze kdo tukaj naroceval po cenah in izdelkih identično hoh.de-ju kolikor sm uspel slisati je to sestrska trgovina in njihov partner je hoh.de
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 528702 (25012) | Leko |
» | Nakup novega telefona (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8764 (6677) | heero |
» | Po kateri telefon? prosim za pomočOddelek: Mobilne tehnologije | 3067 (2016) | THE1B1 |
» | Kateri android telefon - simobilOddelek: Mobilne tehnologije | 7027 (5920) | Thunder wave |