Forum » Loža » naloge za matematiko
naloge za matematiko
listje123 ::
Pozdravljeni!
Zadnje čase nam profesorca teži s temi nalogami meni pa se jih ne da delat. (drugače imam matematiko 4 da ne boste mislili da zabušavam).
Na spletu bi se po mojem dobil kakšen program ki bi ti recimo ob določenem računu napisal še celoten postopek do rešitve, če me zastopte.
Vglavnem ali kdo pozna kakšen tak program.
Lp
Zadnje čase nam profesorca teži s temi nalogami meni pa se jih ne da delat. (drugače imam matematiko 4 da ne boste mislili da zabušavam).
Na spletu bi se po mojem dobil kakšen program ki bi ti recimo ob določenem računu napisal še celoten postopek do rešitve, če me zastopte.
Vglavnem ali kdo pozna kakšen tak program.
Lp
Gray_Warden ::
mogoče edino Wolfram Mathematica.
Bo pa bistvneo lažje da narediš tiste naloge če so ti tako lahke, kot pa da se naučiš uporabljati wolfram mathematico z vsemi ukazi.
+ wolfram mathematica je plačljiva. Zastonj lahko uporabljaš le wolfram alpha.
Bo pa bistvneo lažje da narediš tiste naloge če so ti tako lahke, kot pa da se naučiš uporabljati wolfram mathematico z vsemi ukazi.
+ wolfram mathematica je plačljiva. Zastonj lahko uporabljaš le wolfram alpha.
Why so serious?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gray_Warden ()
listje123 ::
Kaj pa mogoče kakšna alplikacija za iphone
Zadnje čase gledam na appstore in vidim take hudičevo zmogljive kalkulatoje.
Mogoče bi se našel tudi kakšen tak.
Zadnje čase gledam na appstore in vidim take hudičevo zmogljive kalkulatoje.
Mogoče bi se našel tudi kakšen tak.
Mavrik ::
Računalniki (tudi Mathematica) ne rešujejo tvojih enačb na isti način kot ljudje, zato ti tudi tisti simbolični izpis ne pomaga kaj veliko.
Pa 4 je luzerska ocena za neko srednješolsko matematiko, pejt delat naloge no.
Pa 4 je luzerska ocena za neko srednješolsko matematiko, pejt delat naloge no.
The truth is rarely pure and never simple.
telexdell ::
Boš čez čas spraševal, če obstaja kakšen program, da bo izpolnjeval vse želje tvoje punce, ker se tebi ne da?
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
Starodavni ::
za blagor tebe in tvojih možganov, spravi se delat naloge. Preštudiraj kaj zahteva naloga od tebe, sooči se s problemom, preuči možnosti, rešitve ipd.
Ravnaj se po načelu Trial & Error, z malo ali veliko truda boš prišel do postopka in rešitve. Ocena 4 ni noben izgovor, da si zabušavant, ker se ti ne da delati ene težje naloge.
Loti se jo, jaz bi se jo takoj, ko bi jo dobili lotil, če pa mi je ne bi uspelo, bi pa naslednji dan ali več sošolce povprašal o rešitvi ali pa jo kar prepisal (pri njih doma ali v šoli). Vse se da, s skupnimi močni pa še toliko bolj.
Pa še možgani in socialni stiki bodo bolj hvaležni.
To kar sem napisal ni rešitev, je pa majhno svarilo, ker sem že sam delal take neumnosti, za katere mi je žal, da nisem takrat manj visel na računalniku in vzel čas za naloge. Bi bilo bolj hvaležno za mene.
Lp in srečno pri reševanju domače naloge.
Ravnaj se po načelu Trial & Error, z malo ali veliko truda boš prišel do postopka in rešitve. Ocena 4 ni noben izgovor, da si zabušavant, ker se ti ne da delati ene težje naloge.
Loti se jo, jaz bi se jo takoj, ko bi jo dobili lotil, če pa mi je ne bi uspelo, bi pa naslednji dan ali več sošolce povprašal o rešitvi ali pa jo kar prepisal (pri njih doma ali v šoli). Vse se da, s skupnimi močni pa še toliko bolj.
Pa še možgani in socialni stiki bodo bolj hvaležni.
To kar sem napisal ni rešitev, je pa majhno svarilo, ker sem že sam delal take neumnosti, za katere mi je žal, da nisem takrat manj visel na računalniku in vzel čas za naloge. Bi bilo bolj hvaležno za mene.
Lp in srečno pri reševanju domače naloge.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kalkulator za študijOddelek: Šola | 6402 (3268) | seminal |
» | Kalkulator za faksOddelek: Šola | 4699 (3754) | Odgovor |
» | Prihajajo mobilne aplikacije iz WolframaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6611 (4833) | jernejl |
⊘ | Linux na zmogljivo novo mašino? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4465 (3272) | Mavrik |
» | New Kind of Science (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 9846 (6841) | Arthur |