» »

Mozno virus??

Mozno virus??

Matiss ::

Zivjo, mam nekaksne cudne probleme z dvema laptoma doma. 1. Imam hp envy 17 star 1 leto in windows 7. Priblizno 1 teden nazaj mi je racunalnik zacel zamrzovati opravilno vrstico ali pa namizje. To pomeni da nisem mogel klimniti zamrznjenega dela na ekranu... Npr ce bi hotel klikniti start nisem mogel vendar ikonce na namizju so pa delale ali pa obratno. Lahko sem klikal start ter vse kar spada pod to samo nobene ikone nisem mogel klikniti. Po pritiskanj ctrl+alt+del mi je za 5-10 min dalo mir in potem to ze spet zacelo delati.. No vceraj sem imel vsega dovolj in se odločil formatirati.. Ko koncno nalozim nove win7 in se hocem lotiti instalirati vaeh programov mi ze spet ponovno zamrzne.. Mislil sem da je 100% problem v hardware, vendar danes zjutraj pa zacne isto delati 2 laptop od moje zene dell... Tako da mi ni nic vec jasno... Ker ce bi bil virus bi z formatom se moral odpraviti ane??? Lepo prosim za odgovore... Lp,

zee ::

Prosimo za presledke in odstavke.

To imas verjetno nekega crva. Format bi ga naceloma odstranil, ce si resnicno sformatiral. V kolikor si zgolj nanovo instaliral, je crv lepo ostal v sistemu.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Matiss ::

Ne cisti format sem nardil..z win cd-jem sem naredil format in na novo instal.. Je kksn program da ga najde iz izbrise??

zee ::

Seveda obstaja. klik.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1490440165 (5846) jedateruk
»

Ne morem uvoziti .avi datotek v Sony Vegas 7.0

Oddelek: Programska oprema
362600 (2236) opeter
»

Odstevanje pomoc nujno prosim

Oddelek: Pomoč in nasveti
51035 (882) duff
»

svchost.exe

Oddelek: Pomoč in nasveti
253539 (2563) Mr.B
»

Nova anketa: je MS Vista že nameščena a vašem primarnem računalniku? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
978736 (6334) Roadkill

Več podobnih tem