» »

Samsko življenje brez resne zveze

Samsko življenje brez resne zveze

figula ::

i-seveda, pa tudi mlajše

ta-mau ::

Kolega je star 28 let. Pri 26 mislim, da je imel prvo punco, katera zveza pa je trajala le mesec. Rekel je, da ni našel to kar išče. Po pravici povedano smo med kolegi imeli občutek da se stvar ne bo dobro iztekla in da bo imel vedno težave v odnosu - rad je nažigal igrce in se zatekal v svoj navidezni svet. Povrhu vsega pa se je še neprestano družil z kolegom in njegovo punco. Ko je začel stvari in mišljenje spreminjat se je to odražalo tudi na njegovem lajfu. Začel je hodit v družbo, večkrat smo šli skupaj ven in enkrat se je pač zgodilo, da ga je kolegica spoznala s njeno prijatelco. Romanca se je začela odvijat. Sicer se že nekaj časa nisva slišiva, vendar verjamem da mu gre dobro. Ga pa moram kaj vprašat kakšen je bil ta njegov prehod in kako se je izvlekel iz tega začaranega kroga.

Glede izbire primerne punce.. Jah, tudi jz ne vem kje bi jo iskal. Najbrž bi probal poiskat kroge kjer se tak tip punce nahaja nato pa v akcijo. Zadnjič sem spoznal eno z ljubljanskega etno kluba - zelo fajn, simpl, klikerijoča pa pozitivka. Pejte na kak event ali pa dat kako roko prostovoljcem. Tam se tudi zelo v redu folk spozna, je pa res da ni lih smiselno hodit tja če maš samo namen punco najt tam..

jalovec09 ::

Ni vse tako belo, tud ženske, ko se poročijo (porok je zelo malo) in imajo otroka, se nekak zaprejo v ase, se ne družjo več, tako kot pred prihodom otroka.
Po eni strani pa bi lahko imel eno društvo, kjer bi se takole samski ljudje družl, hodil na izlete, pomagal drug drugemu...
Jaz sem vedno bil tak 50 : 50, kolegi so se družl sam s kolegi, jaz pa polovica časa s kolegi, polovico z ženskami.

Golnar ::

@klogh

škoda da živiš tako pasivno življenje... ko iščeš neko rutino samo zato da pozabiš kaj vse pogrešaš... in praviš celo da ti je celo že uspelo postati apatičen do tvoje želje po družbi, socialnosti... zaradi vsega skupaj pa postajaš zagrenjen v duši, si razočaran sam nad sabo in se zaradi tega jeziš nase, ter si sam preprečuješ kakrkšne koli pozitivne napredke. kot kazen zase...
te je sram samega sebe? se bojiš da bi si ljudje mislili kaj čudnega o tebi (ali izvedeli) če bi navezoval stike ter se dvignil iz te megle? morda zato želiš odpotovati v divjino, ker si prepričan da boš tam lahko tak kot si v resnici? ali pa bi se morda samo preselil nekam daleč stran in začel na novo graditi svojo lastno osebnost, za katero se ti zdi da si jo tukaj zgubil, oz naj nebi bila primerna za družbo?

zadeva je relativno enostavna za rešit. za nekatere je težje, za druge pa samoumevno. fora je samo kako te je življenje do nekega konca otroštva in adolescenčne mladosti oblikovalo. vsekakor, pa pri stikih z ljudmi bodi pozitiven, pripravi se spoznavat nove stvari, vse kar še nisi probal, probaj! če ti nebo všeč, probaj še enkrat drugič, če ti še potem ne odgovarja, potem ti pač ne odgovarja. skratka, probaj kaj počenjo drugi, se jim ob priložnosti pridruži. pridobi si prijatelje, oz vsaj začni se družiti z znanci. spol ni pomemben, saj najprej potrebuješ znanje kako drugi živijo, čustvujejo, se izražajo. lažje ti bo vzpostavljati tesnejši družbeni stik z tistimi katere si spoznal pred kratkim, kot pa z že dlje časa poznanimi osebami. kasneje, po tem procesu ustvarjanja tvojega novega jaza, pa šele lahko začneš razmišljati o kakih partnerkah in zvezah (resnih ali neresnih...), brez neke osnove (ki je še nimaš) nimaš dovolj samozavesti za ta korak. torej, ko ti drugi svetujejo kje pa kako najti punco, je vse uredu in prav, vendar prej si postavi temelje da boš sploh lahko naredil ta korak zanesljivo in na trdno osnovo (se ti nebo treba dosti bat).

torej, veselo na delo. bodi sproščen, pozitiven, iskren, nikoli ne laži drugim o sebi, niti sebi o drugih. tako boš videl kdo te res sprejema takega kot si (pomembno), in kdo ne. bodi dost flegmatičen do težav ki bi jih rad rešil, vendar ne preveč da ne postaneš popolnoma apatičen ("BMK" za vse verzija). vsekakor ti bo uspelo, ker ovire ki jih vidiš, ne obstajajo. ne boj se "kaj bodo pa drugi rekli". gre se za tvoje življenje.



glede na temo pa lahko rečem da zna biti tudi samsko življenje zanimivo, vendar kot spoznavam, starejši kot sem, bolj si želim (oz. cenim) neko osebo ki z mano preživlja dobre in slabe dni. v zvezi je velikokrat težko, pa vendar ko najdeš dovolj ustrezno osebo, dobro odtehta vse tisto slabo. in pa še, želim si pustiti potomce, pa tudi na stara leta si ne želim biti sam, je lepše v dvoje.

Vitez ::

jalovec09 je izjavil:

O kom se vi to pogovarjate, ne vem, kaj je to kaj takega, če si pri 25 letih še vedno samski, men tako ustreza


Prvo, nauči se prebrat, komu je replicirano v katerem postu. Eno je biti samski, drugo pa je biti asocialen in brez družbe.

Drugo, ne verjamem ti, da si zadovoljen s svojo samskostjo, če bi bil, ne bi odpiral take teme. Zadovoljni ljudje ne iščejo somišljenikov, ampak zadovoljno živijo svoj lajf.

jalovec09 ::

Ko si sam se ni potrebno nič pretvarjat, ko si v zvezi pa se je ˝potrebno˝ pretvarjat, pa če si priznate ali ne. Reči danes eni punci ˝koza˝te zapusti v parih sekundah, če si slab v sex-u in prileti kakšna krepka beseda že grejo narazen, same težave, treb je dobit eno, ki požre ta dejanja, besede in sprejme naslednji dan opravičilo ter se živi normalno dalje, živet v dobre in slabem za vse življenje.

Vitez je izjavil:

jalovec09 je izjavil:

O kom se vi to pogovarjate, ne vem, kaj je to kaj takega, če si pri 25 letih še vedno samski, men tako ustreza


Prvo, nauči se prebrat, komu je replicirano v katerem postu. Eno je biti samski, drugo pa je biti asocialen in brez družbe.

Drugo, ne verjamem ti, da si zadovoljen s svojo samskostjo, če bi bil, ne bi odpiral take teme. Zadovoljni ljudje ne iščejo somišljenikov, ampak zadovoljno živijo svoj lajf.


...preveč nadolgo in široko pišete.

Zgodovina sprememb…

Golnar ::

meni se ni potrebno v zvezi nič pretvarjat. in samo take zveze se mi zdijo prave. partner oz. partnerka te mora popolnoma sprejemat takega kot si, pa tudi obratno. treba je včasih kako stvar "požret", včasih se iskreno opravičit, in se živi dalje. drugače je res kot si napisal, se zadeve hitro končajo. ne zdi se mi tako velik problem dobit tako "vredu" partnerko, potrebno je le imet prave kriterije ko iščeš, predvsem pa ne glej samo na zunanjo lepoto, ker ne osrečuje (razen 1x na dan za pol urce).

klogh ::

figula je izjavil:


Majčkeno off-topic, ampak samo da boste bolje razumeli, da punce/ženske nad 25. letom podzavestno ali zavestno ocenjujejo partnerja tudi kot bodočega očeta svojih otrok.


Samo jim ta kompas očitno ne kaže prav dobro, ker potem ne bi izbirale pijandur, nasilnežev in nasploh takih, ki so totalen poden od moškega. Je preveč tega, da bi lahko rekel, da so to samo izjeme. In ne verjamem, da se tipi kar čez noč prelevijo v najslabši možen karakter. So že skoz taki, arogantni, nasilni, pijanci, nestabilni.. kar je pa najbolj zanimivo, je to, da ženske tudi, če vedo kakšni negativci so, jih bodo še vedno izbrale za očete njihovih otrok:) Ženske se zelo uspešnih, ambicioznih moških izogibajo kot hudič križa in raje za sopotnika izberejo nek šodr. Vsaj tako je iz mojih opažanj okolice in ljudi v njej.

Golnar, Ja v divjino si želim, ker bi imel končno nek mir zase.. Ko se vsakodnevno zbudim v civiliziranem svetu me to vedno navda z nekim nezadovoljstvom. Če civilizacije ne bi imel pred očmi, tudi ne bi bilo več mojega nezadovoljstva. Preselil bi se nekam daleč stran točno iz tega razloga, začneš na novo in upaš, da bo boljše.

nanpots ::

Da, ženske na splošno privlačijo barabe. Saj to je že splošno znano. Potem se pa jokajo, ko jih pretepajo v zakonu. Ja prej bi mislila, koza neumna. :) Jaz sem zelo nenenasilen (to je bil tudi glavni razlog, zakaj so me zajebavali v osnovni šoli), ne pijančujem, pa se ravno ne grebejo zame.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nanpots ()

WarpedGone ::

Katera je že tista kura, ki se je poročila z enim drogerašem, medtem ko je bil zaprt v beograjskem zaporu?

Žalostno dejstvo je, da je psihična labilnost ne razlikuje med spoloma, hormonska nestabilnost pa te psihične motnje le še poveča.
Drugo dejstvo pa je, da je moško telo enmaubol hormonsko stabilno.
Zbogom in hvala za vse ribe

[D]emon ::

klogh je izjavil:

Globalna80.. življenje v ekstremih me z leti vedno bolj vleče, zato bi šel živet nekam kjer ni nobenih ljudi, v čisto samoto, čisto divjino..:) Samo v nadnaravne stvari pa kljub temu ne verjamem, na vse gledam povsem fizikalno. Vedno sem bil geek:D

šmorn.. Sam kak ples si pa verjetno tudi že prej znal, ali pa vsaj nekaj korakov? Kar tako se verjetno tudi ne moreš lotit plesnega tečaja. Ker ženske dobro plešejo in pomoje ne hodijo na tečaje za čiste začetnike, ki niti teorije ne znajo (predvidevam).:D


klogh je izjavil:

amigo_no1 je izjavil:


Aljaska ali Avstralija :D


Oboje:D Mogoče celo rajši Aljaska, je bolj razgibana glede terena in manj vroča kot Avstralija. Sem že razmišljal o teh dveh ali pa kanadi. Mogoče pa kdaj zberem dovolj samozavesti, da grem.. Ampak tam enkrat v srednjih letih. Izgubit tak nič nimam, ženske in otrok nimam, prijateljev tudi ne. Mogoče bi pogrešal samo naš tip pokrajine, ki je nekak svojevrstna, ampak če bi našel kje kak lepši kos potem dvomim, da bi me sploh kaj vleklo nazaj:)



Just don't pull a Chris McCandless, cuz that ain't gonn' end well. ;)
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Vitez ::

Aha, zdaj ste eni modeli zapadli v samopomilovanje, da vas žesnek ne marajo, ker niste barabe bla bla..Najpogostejši izgovor pasivnih tipov.

Ne, ženske vas ne marajo, ker ste geeki, razen tega pa jokice in se ne počutite dobro v svoji koži. Nimate samozavesti, smao jamrate in se pritožujete nad vsem v življenju. To je pa zelo neprivlačno.

Razen tega je iz postov razvidno, da nimate jajc do ženske pristopit, češ "to ni za mene". ja, pol vam pač vse žesnek speljejo tipi z jajci, čist logično.

nanpots ::

Ne, jaz sem zase že zapisal da sem preveč pasiven in premalo samozavesten. Odgovarjal sem samo uni, ki je rekla, da ženske izbirajo tudi na to kakšen oče bo. Jaz pa pravim, da delajo ravno nasprotno.

figula ::

A ne, kako bi nas nekateri hitro pometali vse v en koš.

Seveda so na tem ljubem svetu taki in taki .... Hotela sem vas samo opogumit, da je na poiskanju še veliko prijetnih deklet, samo včasih ne >>preberete<< prav znakov, ki vam jih pošiljajo. Evo - in potem imate spet izgovor za tarnjanje, da so ženske prezahtevne, medtem ko so one v prav istem strahu, da jih boste ranili. Kot vi, da vam bodo s kremplji iztrgale srce.

Včasih je treba stopiti v druge čevlje in pogledati skozi drugo perspektivo.

jest10 ::

jalovec09 je izjavil:

Jaz sem avtor te teme !!!


Znova nov nick? Bravo

jalovec09 ::

klogh je izjavil:

figula je izjavil:


Majčkeno off-topic, ampak samo da boste bolje razumeli, da punce/ženske nad 25. letom podzavestno ali zavestno ocenjujejo partnerja tudi kot bodočega očeta svojih otrok.



Golnar, Ja v divjino si želim, ker bi imel končno nek mir zase..


Ti imaš sigurno depresijo, sem jo tudi jaz imel 3 leta nazaj, takrat sem se skrival, kot miš, imel sem čez 110 kg, v hribe takrat še nisem hodil razen bližnji 1500 mnv hrib...najbolj sem se v jezik ugriznu. Pa sem se potem zdravil, zaradi depresije, jo uspešno podravil in lotil sem se tudi diete, zdrav način prehranjevanja, prišel pod 80kg, nato začel aktivno v hribe hodit, letos pa tudi dal pobudo za skupinsko hribolazenje, pred 1.5 letom sem si tudi fecebook račun odpru tk da se z večina tud tam zmenim...to da si samski, poročen, to se dejansko lahko obrne čez noč, pari se ločujejo, ....a kot večina sem se znašel v krizi pač brezposelnost a zato nisem nič prikrajšan, vseeno grem kam.

Zato, če koga zanima, se lahko kaj zmenimo: S tem pride tud do kakšen resne iskrice, sem velik punc srečeval, sam ne vem, če so samske.

http://www.hribi.net/skupajvhribe.asp?i...

Zgodovina sprememb…

power12 ::

Evo tukaj imaš eno slovensko serijo: Moje Asocialno življenje:
Mogoče se boš v tem najdel ali pa tudi ne ?
Recimo takšno življenje kot ga prikazuje, je meni to čist normalno, pač nimaš nobenih pametnik kolegov.

Naj povem to da če si samski, te ljudje ne bodo imeli na nenormalnega, če pa ja ti pa povem to na gobec ga kresn ;( .Noben te nima pravice ocenjevati ! Zdej če si sam ljudje mislejo da si gay, ne vem zakaj ampak tko je ! Zdej če še nisi nikoli seksal bom rekel ups, ampak se ne sekiraj lahko pa narediš kaj v tej smeri da vsaj vidiš kako je !

Tudi jaz sem sam po več resnih zvezah, sem spoznal da sem bolj srečen če sem sam, in tudi preveč sem pričakoval od svojih zvez :(

Babe moške samo okrog prenašajo, ko pa nimajo nobene koristi več od tebe te pa pustijo ! Tko je babe so problematične, tudi one so krive za ločitve.

Jst se ne bom nikoli poročil ( seveda se loh kej spremeni ). Poroka je meni osebno največja laž v temu življenju. Oba rečeta s tabo bom do konca življenja v hudem in slabem, čez 1 leto se pa ločita ( primer iz življenja mojga bratranca ! In seveda kriva za ločitev je bila ženska. Niso več tisti časo ko so bili skupaj po 50 let itd...

Drugače pa imaš na netu veliko člankov, da se čedalje več ljudi odloča za samsko življenje ( novi trend ). Mal vtipki v strica Googla, recimo samsko življenje in boš vide kaj ti bo vse odprlo !

jalovec09 ::

Sem čist vedu, da bo Jonas reku, če si kdaj fu*al. Drugače je pa to dolgočasno gledat, sem sam mal preletel.

Zgodovina sprememb…

jalovec09 ::

Pametno se je treba odločat in izbirat partnerja, tak za sex še ni tolk kriza, ampak ko pride vmes poroka, otroc, nekaj primerov, sex, otrok nato pa narazen, življenjska napaka, ki ostane za vselej v glavi in jo je potrebno reševat.

Gregor P ::

power12 je izjavil:

Babe moške samo okrog prenašajo, ko pa nimajo nobene koristi več od tebe te pa pustijo ! Tko je babe so problematične, tudi one so krive za ločitve.
... in kako bi ravnal ti, če bi recimo doma kakšna 3 leta gledal zgubo od človeka, ki se mu nič ne da, mu je za vse skupaj vseeno in preprosto ne misli več vlagati v razmerje ter kot je videti oz. soditi po zadnjih letih, tudi nikoli več ne bo, razen če se bo zgodil čudež? To so čisto človeške odločitve, ne samo ženske (torej tudi moške).

Seveda lahko vedno naletiš tudi na slabega človeka (moški/ženska), ki samo čaka, kako te bo izkoristil in živel le na tvoj račun, ampak zakaj si pa takrat razmišljal le s "spodnjimi možgani", ko si izbiral takšnega partnerja (če malo karikiram)? To spada že v enako kategorijo kot
Isto kot ženske, katere doma pretepajo. Pa saj me ma rad, vem da me ma!
če si sposodim WarpedOne-ov komentar.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

gzibret ::

nanpots je izjavil:

... Do zdaj sem že tako izgubil navade za druženje da mi ni več pomoči. V družbi mi je tudo zelo nerodno, pogosto mi možgani kar zablokirajo. Velikokrat potem ko se s s kom pogovarjam par dni razmišljam samo o tem, kako sem se osmešil, in je prav mučno. Zato se raje čimbolj izogibam kontaktom z ljudmi.
:)


A na forumu pa se lahko pogovarjaš? Ali tudi po tem postu razmišljaš, ali si morda koga užalil?

To kar si povedal, je znak depresije. Najprej se moraš sam pri sebi odločit/spoznat, da tako ni v redu, in da je ves problem le v tvoji glavi. Nato pa začni iskati pomoč oz. izhod. Če boš "živel" v tem svetu še naprej, zna iti le še navzdol, luknja se sčasoma namreč poglablja.

Priporočam posvet s kakšnim strokovnjakom.
Vse je za neki dobr!

Mipe ::

gzibret je izjavil:

Priporočam posvet s kakšnim strokovnjakom.

Lahko je reči, ko pa je treba seči globoko v žep...

Vitez ::

power12 je izjavil:



Naj povem to da če si samski, te ljudje ne bodo imeli na nenormalnega, če pa ja ti pa povem to na gobec ga kresn ;(


Stotič:

Eno je biti samski in normalen.

Drugo pa je biti asocialen samski geek brez družbe in prijateljev. Če bi dotični osebek menil, d aje z njim vse vredu, ne bi samega sebe postavljal pod vprašaj v tej temi.

jalovec09 ::

...in, ko je enkrat družba se najde tud kakšna punca.

Drugače pa je samskih veliko, jaz v tem ne vidim, nič slabega, pač to je njihovo življenje.

Nekaj bistvenega, zelo pomebnega pa nisem omenil v tej temi in je bistvenega pomena, a naj bo zaenkrat skrivnost.

@nny ::

Geeki so fajn. Samo prvi kontakt je zahteven. Ko se jim odpre, se jih sploh ne da ustavit! :)
Najtanajboljši so pa varnostni inženirji!:P

galu ::

Nekako se mi zdi, da človeštvo v 21. stoletju vedno bolj strmi proti obdobju romantike (konec 18. stoletja, če se ne motim) in za njo značilno svetobolje ipd.
Tako to gre.

@nny ::

Trpljenje mladega Wertherja, verzija 2.0

Vitez ::

galu je izjavil:

Nekako se mi zdi, da človeštvo v 21. stoletju vedno bolj strmi proti obdobju romantike (konec 18. stoletja, če se ne motim) in za njo značilno svetobolje ipd.


Ne projeciraj svojega počutja na celo človeštvo.

Invictus ::

Saj če nekdo ni preveč družaben, oz. je tih, neopazen v družbi, lahko vedno poskusi z zmenki preko interneta.

Plačaš pač tisto letno, polletno ali stalno naročnino in akcija. Če že hočeš ostati samski, ni treba da to ravno javno oglašaš. Za zadostitev kakih živalskih nagonov pa bo še vedno dobro ...

Tudi ženske so lačne družbe nekoga za potešitev svojih nagonov.

Še vedno ceneje kot kak psiholog ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

galu ::

@Vitez

Od kje pa si ti potegnil, da se tako počutim jaz?
Tako to gre.

ripmork ::

Še vedno ceneje kot kak psiholog ...


Ne nujno. Stereotip psihiatrične pomoči, kakor si ga večina predstavlja je ležanje na kavču in razlaganje svojih travm nekomu, ki je mastno plačan za vsako minuto poslušanja in kimanja. A la Sopranovi:). Kakovostna strokovno pomoč se dobi na koncesijo, še največ stroškov je pri nabavi kake dobre priporočene literature, pa še to je pravi drobiž v primerjavi z dvigom kvalitete življenja, ki ga ta investicija prinese (v znanju je moč - drži, kot pribito).

Težave pri navezovanju stika z nasprotnim spolom so le vrh leden gore. Tu je še milijon situacij, ki so za povprečnega človeka običajne, za človeka s psihološkimi težavami pa bodo to stresne in težke situacije. Kje so potem šele življenjski položaji, ki so že za povprečnega človeka stresni (razgovori za službo, javni nastop, diskusija v večji družbi neznancev,...). Žal so pojmi kot npr. anksioznost, panični napadi in depresija še vedno precej tabuizirani ter videni kot znak šibkosti, na tihem pa marsikdo pri sebi trpi ne vedoč, da so tudi drugi načini razmišljanja možni. Ko je človek depresiven izgubi veselje za hobije, se zapre vase z namenom izključitve čustvenih pretresov, postane apatičen(obrambni mehanizem podoben popolni neobčutljivosti ob travmatičnih dogodkih) in ne bo videl luči na koncu predora, četudi mu najmočnejšo bliskavico zabiješ pred oči. To pa zato, ker depresiven človek živi v zmoti, da je zmožen racionalnega razmišljanja...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ripmork ()

chucki ::

Jaz pa imam tak problem, da na mene padajo samo starejše, kot sem jaz. Ne vem, kaj vidijo na men :D
AMD Ryzen 1700/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 16gb/SSD M.2
EVGA GTX 1080 Superclocked/SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + PS4 PRO + VR <3 + Nintendo Switch

Invictus ::

tudi mi se to sprašujemo ... :))
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

ShiraneB ::

Ok...

Še jaz...

Nimam problema, čist nobenega, hehe!

Sem samski, SREČEN, z vsakim delom svojega telesa, vsakim tokom svojih misli, z vsakim vdihom in izdihom v vsakem trenutku mojega življenja! Res!

In ne, ne vem kaj bo z mano čez 30, 40, 50 let? Niti za naslednjo uro ne vem, tako da se ne ubadam z vprašanji, kdo me bo vozil k zdravniku, kje bom preživljal nedeljska kosila, kdo bo zame skrbel na stare dni!Kaj pa vem, kaj me, kaj vas čaka v življenju?8-O

Ne obsojam ne tistih, ki ste v odnosih in ne tistih, ki niste. Niti nočem povedat, da bom večno samski, ker preprosto ne vem, vem pa to, da je biti samski, singel, al kakorkoli že, trenutno zame prav noro odbito...8-)


lp, ShiraneB
Svoboden v mislih, besedah in dejanjih!

blackbfm ::

Ok no pretiravaš. Vsi vemo kako je ko si samski. Problem je ker eni ne vejo kak je ko si z nekom. Lahko je boljše, lahko slabše. Ampak osnovni namen je da ti je boljše.

ShiraneB ::

blackbfm je izjavil:

Ok no pretiravaš. Vsi vemo kako je ko si samski. Problem je ker eni ne vejo kak je ko si z nekom. Lahko je boljše, lahko slabše. Ampak osnovni namen je da ti je boljše.


Pretiravam?
Svoboden v mislih, besedah in dejanjih!

blackbfm ::

Napisan je blo tako kot da doživljaš orgazme zarad tega ker si samski.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blackbfm ()

ShiraneB ::

@blackclw

Saj jih, tako kot če si v zvezi! :D

lp, ShiraneB
Svoboden v mislih, besedah in dejanjih!

guest #44 ::

Jaz poznam iz glave vsaj 7 parov pri katerih je zgolj v dveh moški odjebal žensko, vse ostalo pa ženske moškega. Pa to niso neki ekstremni ljudje, ampak čisto normalni ljudje.
Razlog je običajno bil...tip mi ni več interesanten.

To je to IMO...ženska apriori pričakuje, da mora bit postrežena, moški pa pošrtvovalen. Pač...tko kot človek razsipava z šenkanim denarjem, razsipava ženska z moškimi. Večina žensk enostavno ne pozna truda, ki je potreben za osvajanje. Moški je pač zadovoljen (oz. se mora zadovoljit) s tem kar mu je uspelo ujet.

To se recimo lepo vidi v fitnesu...moški itak je jasno zakaj to počnejo, zaradi žensk. Babe pa premnogokrat izjavijo "to delam zase". Kar je razumljivo...ženski bo v vsakem primeru se nekdo štulil, tipu pa ne.
Pač biološka nepravičnost. Jz osebno, če bi že imel otroke bi želel punce. Menim, da se ženskemu spolu v povprečju lepše godi v življenju, še posebej v današnji stabilni družbi.

technolog ::

res je, jverne. Se čist strinjam.

Vitez ::

Vidva sta še mlada, razen tega imata slabo samopodobo. Ko bosta prišla recimo v 30-ta, bosta videla, kaj se začne dogajat samskim ženskam, ki lovijo zadnji vlak..Takrat je naenkrat dober prvi, ki pride mimo.

Silno silno redke so ženske, ki si lahko celo življenje zmišljujejo, koga bodo imele. Za večino s ehec konča že, ko pridejo v pozna 20-ta.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

Invictus ::

Statistike pravijo (žal nimam linka, ker je bil članek v reviji), da ima ženska nad 30 let smo 15% možnosti da si najde normalnega tipa in ustvari družino. To velja za ženske, ki še nikoli niso bile poročene ali imele otroke.

Kar se pokaže tudi v realnem življenju. Večina žensk, ki imajo otroke v letih nad 30, ima svojega tipa že od prej. Preprosto, ko prideš v leta nad 30, se zelo težko prilagajaš. Vsaj za Skandinavijo vem, da se pari dostikrat odločijo za otroke in ločeno življenje. Vsak se po svoje malo goni, ko nima otroka, ko ima otroka je z njim, pa mogoče kake skupne počitnice, izleti.

Če moški nad 30 hoče imeti otroke, mu ni težko najti samice, ki mu jih bo dala. Samo mora biti malo starejša in moški ne sme živeti pri mami.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

guest #44 ::

Oh lol. Torej, če ženska po 30tih vzame prvega, ki pride zdaj pomeni, da je ona z njim zadovoljna? Yeah right! To pomeni točno to kar si povedal...ura teče in rabi nekoga da jo napumpa. 5 let po rojstvu pa se da dol s sodelavcem.

ShiraneB ::

Invictus je izjavil:

Preprosto, ko prideš v leta nad 30, se zelo težko prilagajaš.


Kaj pa vem? Pri 20 si z lahkoto pozabil na šahovski klub, zapostavljal prijatelje, imel si čist drug pogled na življenje...z 30 se to spremeni! Šahovski klub, prijatelje enostavno vpelješ v odnos... ker v bistu to in tak si, če pa ne gre, nestrinjanje oz.neakceptiranje z partnerjeve strani...pa ne razmišljamo dolgo, ampak ga preprosto po domače odjebemo...8-)

Torej smo nekako "bolj zreli", samozavestni, vemo točno kaj hočemo od bodoče partnerke in to je razlika! Po domače "ne pustimo si srat po glavi"! :D

P.S. Če sem preveč zafilozofiral, preveč "orgazmično" poudaril kake besede, se pa že vnaprej opravičujem! :)

lp, ShiraneB

guest #44 je izjavil:

5 let po rojstvu pa se da dol s sodelavcem.


Hehe jverne, ne, po 2 letih, max.! :D:D:D

lp, ShiraneB
Svoboden v mislih, besedah in dejanjih!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ShiraneB ()

_IKE_ ::

guest #44 je izjavil:

Oh lol. Torej, če ženska po 30tih vzame prvega, ki pride zdaj pomeni, da je ona z njim zadovoljna? Yeah right! To pomeni točno to kar si povedal...ura teče in rabi nekoga da jo napumpa. 5 let po rojstvu pa se da dol s sodelavcem.



in seveda bo za njeno razočaranje kriv tisti kateri jo je napumpal..( dejansko pa v ji glavi laufa" , kaj bi bilo, če bi bilo )

guest #44 ::

Za njeno razočaranje bo IMO v večini primerov kriva ona sama.

Invictus ::

guest #44 je izjavil:

Za njeno razočaranje bo IMO v večini primerov kriva ona sama.


Seveda, iz objektivnega pogleda. Iz njenega subjektivnega je pač kriv tisti, ki jo je napumpal. In tudi je. Tuakj je krivda obojestranska. Če ti otroci niso všeč in če nisi pripravljen sprejeti dejstva da imaš potem manj časa, otrok ne imej ...

Velja to za oba spola ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

opeter ::

Se strinjam z Invictusom. Ker bodo otroci v takem razmerju, kjer so (nastali) samo zato, ker morajo "biti", samo trpeli.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Invictus ::

Če se starša ločita, morata vedno poskrbeti za svoje otroke. Tako denarno kot duhovno. Dejstvo je da smo ljudje taka bitja da v mladosti potrebujemo oba starša. To kar se gredo ženske (in tudi moški, niso samo one svinje) že meji na idiotizem in resno škodovanje otroku.

Npr. žena obtoži bivšega moža pedofilije ... ipd ...

Seveda je pa res da precej moških ne plačuje preživnine za svoje otroke. Baje jih je okoli 60.000 v Sloveniji. Tukaj bi morala pa država poseči vmes in preprosto zagotoviti denar ločencu z otrokom, tistemu pa denar pobrati. Saj je dovolj vzvodov ...

Sam mal sem zašel iz teme. Ampak tudi samskim v neresni zvezi se lahko "zgodi" otrok. Sam bog ve od kod ;((.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

opeter ::

Eno banalno vprašanje: Kaj pa, če noben od njiju nima denarja, otrok pa umre od lakote? Nočejo socialne ipd. Skratka, ko otrok postane veliki balast (v smislu preživetja, ali pa v kakšnem drugem smislu) in se ga želi eden od staršev (ali kar oba) rešiti?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Resna zveza vs samski stan (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6710104 (7378) BigWhale
»

Ah to življenje... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10116731 (12011) Vitez
»

Zenske, rasizem in izbira partnerja (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Loža
77688491 (75407) kr1ženska

Več podobnih tem