Forum » Slo-Tech » Avtomatsko zapiranje okna ????
Avtomatsko zapiranje okna ????
Bungee- ::
Ojla! Ne vem sicer ce se to dogaja samo meni. No stvar je v tem da se mi velikokrat zapre okno ko oddam post. Drugje mi explorer dela ok. aja W2K server, pa explorer 5.00.29 ... Sicer pa SLO-TECH rulaaaaaaaaaaa
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
luni ::
Bungee- a ti vrze kako napako ven al ti samo zapre IE? Ker zadnje dni tudi jaz opazam to, pa tudi drugi folk se je pritozil.. Ocitno je na forumu nekaj, kar sesuva IEja.
Artificial Intelligentia
Bungee- ::
Ne nic ne vrze napake, je pa res da imam odprtih vec oken Slo-Techa, ce gledam in pisem samo v enem oknu potem vse dela OK Meni osebno ni nic jasno zakaj to, pa sem poskusil tudi se enkrat naredit isti dogodek pa ni slo, tko da je to majcken random, vsaj za enkrat. Sicer pa upam trdit da je ziher kaksna M$ sala zadej
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 521318 (28) | velikBrokoli |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76262 (16903) | tilinho20 |
» | Izšla Opera 10 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15770 (10360) | clix |
» | Firefox z napako (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 14757 (10954) | veteran |
» | A ma še kdo probleme s Siolom?Oddelek: Omrežja in internet | 2099 (1731) | PaJo |