Forum » Kaj kupiti » Kateri 5.1 sistem?
Kateri 5.1 sistem?
cvetko2005 ::
Pozdravljeni!
Odločil sem se za nakup 5.1 sistema, ki ga bom priklopil na računalnik z integrirano ALC 892 8-Channel High Definition Audio,192khz/24bit zvočno kartico. Glavni namen uporabe je poslušanje glasbe in gledanje filmov(v sobi si želim ustvariti nekakšen hišni kino). Budget imam pa do 150 €.
Sam sem gledal zvočnike Genius, bodo dobra izbira v navezi s to zvočno kartico?
http://www.cool-pc.org/artikel/15165/
Imam pa 4×4m veliko sobo in bi želel namestiti po en zvočnik v svoj kot sobe(razen sredinski in woofer :)). Imajo za to postavitev ti zvočniki dovolj dolge kable?
Osebne izkušnje so zelo dobrodošle (kvaliteta, jakost zvoka, hreščanje itd.)
LP
Odločil sem se za nakup 5.1 sistema, ki ga bom priklopil na računalnik z integrirano ALC 892 8-Channel High Definition Audio,192khz/24bit zvočno kartico. Glavni namen uporabe je poslušanje glasbe in gledanje filmov(v sobi si želim ustvariti nekakšen hišni kino). Budget imam pa do 150 €.
Sam sem gledal zvočnike Genius, bodo dobra izbira v navezi s to zvočno kartico?
http://www.cool-pc.org/artikel/15165/
Imam pa 4×4m veliko sobo in bi želel namestiti po en zvočnik v svoj kot sobe(razen sredinski in woofer :)). Imajo za to postavitev ti zvočniki dovolj dolge kable?
Osebne izkušnje so zelo dobrodošle (kvaliteta, jakost zvoka, hreščanje itd.)
LP
fireX88 ::
kolega ima tele zvočnike in z njimi je zelo zadovoljen, ima pa sobo(po občutku) okol 3x5m (približno) in mu zvočniki lepo pridejo po kotih! kolikor sem imel stika z temi zvočniki je bil zvok kaliteten, moti me pa le sredinski zvočnik, kateri je ogromen!
je pa ob nakupu teh zvočnikov dokupil tole zvočno in je z sistemom zadovoljen! kaj več ti pa nevem povedat!
je pa ob nakupu teh zvočnikov dokupil tole zvočno in je z sistemom zadovoljen! kaj več ti pa nevem povedat!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fireX88 ()
Skyman ::
ja zadevca lepo igra pac za ta denar :D jz sm zadovoljen zaenkrat dokupu sm se zvocno kartico ker potlej zadeva še lepse igra je pa vse res kar pravi fireX88
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup zvočnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 17096 (13230) | 2f4u |
» | Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 49973 (18467) | Matej_K |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27759 (15015) | psytoma |
» | Theatron Agrippa DTS 7.1Oddelek: Zvok in slika | 5357 (3672) | jRk0 |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16679 (10618) | FlamE#7 |