» »

TV servis

TV servis

Tomi ::

V popravilo moram dati Philips 47PFL9703H, ker ne prikazuje več pravilno črne barve. Aparat je bil kupljen aprila 2009, in glede na razpoložljive podatke ni več v garanciji.

Kateri servis glede na hitrost popravila, ažurnost, ustrežljivost in ekonomsko upravičenost mi svetujete, na področju Ljubljane? Ker je aparat precej velik, škatla, v kateri ga bo potrebno transportirati, pa še večja in nisem prepričan, da bo sploh šel v avto, upoštevajte tudi možnost odvoza in dostave na dom, s strani servisa seveda.
metrodusa.blogspot.com

RejZoR ::

Sicer imam najboljše izkušnje s servisom Janez Krmelj iz Kranja (imaš na garancijskem listu naslov in telefon), v ljubljani pa Prešeren. Z ELTUS imamo bolj tko tko izkušnje. Ponavad je trajalo dolgo v tri krasne, lahko da so se zdej kej izboljšali...

Tretja opcija je direktno Philips v Velenju, kjer pridejo iskat z dostavno od DPD. Ampak ti ne morem povedat če je odvoz brezplačen tud v primeru če je izven garancije in kako je glede transporta če nimaš originalne škatle.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Tomi ::

Original škatlo imam, ker sem predvideval, da jo bom rabil ob npr. selitvi in si ne predstavljam, kako to transportirati brez. Sedaj bo verjetno sodelavec, ki mi je priporočil prodajalca (ki je sicer dejansko bil korekten in ugoden), poklical le-tega in mogoče bo sam uredil kaj.
metrodusa.blogspot.com

-Dzombic- ::

Najboljša varjanta ti je, da poiščeš kolega/znanca, ki ima zavarovano stanovanje, neseš njemu tv, jo odnese na x servis, priloži zavarovalnici račun in dobi/š povrnjen denar nazaj, tak da kam boš neso tv sploh ni sporno :D samo znajt se je treba

RejZoR ::

Če imaš škatlo pol ni problem. Vseeno prej pokliči na Philips (NTT d.o.o. , Velenje) kako je s tem glede na to da je izven garancije. Ko sem jezst nazadnje pošiljal neki sem poklical DPD, povedal kam nej pridejo iskat, pol sem jim še povedal za kam je zadeva namenjena in to je bilo to. Sam takrat je bilo v garanciji, tko da je bilo verjetno zato vse brezplačno.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

b ::

rtv servis Iztok Spremo v Dravljah. Pokliči ga, meni je vedno ugodno zrihtal stvari. Glede prevoza pa ne vem kako je, jaz sem takrat živel tam zraven.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Kaj kupiti
466187928 (12643) tikitoki
»

Zagotavljanje servisa oz. nadomestnih del za kupljene artikle

Oddelek: Loža
183671 (3111) St235
»

Uveljavljanje garancije - stroški pošiljanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
568291 (6462) galu
»

"Umiranje" digitalnih kamer/fotoaparatov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
9414511 (7064) Dr_M
»

Moja naivnost in JAE k****

Oddelek: Loža
463993 (1806) Utk

Več podobnih tem