Forum » Pomoč in nasveti » Grafična kartica
Grafična kartica
kovac555 ::
Zdravo!
Imam račinalnik ASUS K52JC in grafično kartico nvidia 310m. Težava je v tem da mi je računalnik ne zazna čeprav je vgrajena v računalniku napiše pa mi ( an nVidia graphics card was not detected in your system ).
Prosim za pomoč!
Imam račinalnik ASUS K52JC in grafično kartico nvidia 310m. Težava je v tem da mi je računalnik ne zazna čeprav je vgrajena v računalniku napiše pa mi ( an nVidia graphics card was not detected in your system ).
Prosim za pomoč!
69charger ::
S prenosnika jo bo pa bolj težko kar dal v drugo mašino. Sem že videl mnogo teh primerov po internetu in tudi na lastne oči. Če imaš garancijo,daj na servis.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
Robi :P ::
sori nism vido da maš prenosnika... Nesi na servis al pa odpri pa malo popuči dele in poglej če je kje kaj zasmojeno...
kovac555 ::
to z servisom odpade ker sem imeu že ta problem lani sen sem ga dau na servis. garancija mi pa ne velja več napaka je bila v tem da se mi je bios za grafično sesu popravit ga jaz sam ne znam niti si ne upam da nebi še bol pokvaro kot je že sm pa mislo da je še kak drug način da bi lahko to napako odpravo. hvala za pomoč !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z R9 380 4G grafo! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7640 (6017) | Myers75 |
» | ASUS ProblemiOddelek: Pomoč in nasveti | 2492 (1956) | BorutK-73 |
» | Garancija pri spletnem trgovcu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14648 (12320) | kratos |
» | Trdi disk je fuč, kako do podatkov...?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2090 (1775) | energetik |
» | knoppix - kako do documents and settingsOddelek: Operacijski sistemi | 1235 (1027) | ToniT |