» »

2 h2o bloka in 2x 40C+ temp?!?

2 h2o bloka in 2x 40C+ temp?!?

sirotka ::

z bratrancem sva kupila vsak svoj blok in jih pritrdila! Tu pa se začne problem, oba imava temperaturo nad 40C! Voda gre skozi kiler hlajen z 220V ventom, tako da je dovolj ohlajena, pasta je srebrna, stik pa se mi zdi da dober! Kaj bi lahko bilo narobe???

Klemenn ::

hum...kej več povej...pa probi kej z kakim digitalnim fotoaparatom slikat mal...pa se polj oglasi...:\

moj proc je duron 850, plata je GA7vkml! slike pa dobite jutr! bom probal se z zaščitno ploščico!

morphling1 ::

Zaščitna ploščica ti ne bo znižala temperature, narobe sta lahko samo dve stvari ob predpostavki da voda ravno ni vroča. Prvič slab stik in drugič slab pretok. Kakšen blok imaš to, AL ,Cu ? Kakšno pumpo imaš, lahko vizuelno oceniš če voda dobro teče?
Sicer pa čakam na slike...
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Pumpa ni ravno najmočnejša, 300l/h, pretok pa je kar dober! Z zaščitno ploščico sem mislil, da bi izboljšala stik(da blok slučajno ne bi bil postrani)! bloka sta Cu!

morphling1 ::

Kako imaš pritrjen blok ? Problem je skoraj 100% v kontaktu, imaš samo matice ali tudi vzmeti, ker če imaš samo matice je zelo važno da jih pritegneš z občutkom, da so čimbolj enakomerno. Pri vzmeteh je to lažje, saj vzmet kompenzira razlike med privitimi maticami tako da je sila dosti bolj konstantna. Sicer pa čakam slike ;)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

franci ::

No jst sem bratranc:D
Njemu zdej deluje dobru, sva dala tisto ploščico spodi.
Jst mam pa samo matice in v tem je problem. Bom probal kje staknit vzmeti ali pa zasčitno ploščico.
Hello, hello, hello, how low?

Zdaj mi dela stalno pod 30(v sobi je zelo vroče;( )! slik pa žal še nimam!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik - kako zalepiti tečaje od ekrana

Oddelek: Pomoč in nasveti
61029 (855) Invictus
»

Vodno hlajenje!! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
32222220 (13350) Dr_M
»

Temperatura P4 pri H2O hlajenju 55 stopinj???

261872 (1354) miroB
»

moje vodno hlajenje (strani: 1 2 )

628670 (6078) bodom
»

Agoia 1600+ flash oc. na 2111 MHz

Oddelek: Navijanje
261464 (1001) Boško

Več podobnih tem