Forum » Pomoč in nasveti » Gmail opozorilo
Gmail opozorilo
Bolf3nk ::
luka46 ::
Meni je tudi to pred nekaj časa opozorilo, ampak iz Kitajske...pol sm takoj sem zamenjal geslo...
Jst sm si zdej to naštimau...ampak ko se hočem prijavit v gmail, naj bi mi poslalo sms....pa mi ne. zakaj?
Si dal pravo telefonsko z +386?
Ja...tam ko zahteva da sprobaš, da ti pošlje kodo na mobi...sm napisal spredaj +386...in pol mi je poslalo sms....potem ko sem uspešno zakjučil s to nastavitvijo, me je izpisalo iz gmaila, in ko sem se hotel nazaj vpisat, mi ni poslalo nobenega smsa, in sm moral uporabit nadomestno kodo. Potem sem šel pogledat v nastavitve in sm opazil da je mobi številka napisana brez +386, a pred tem, sem jo shranil s +386
Če nebi spredaj napisal 00386, sploh sms nebi dobil. In pol ko sem shranil, se je mobi št. shranila brez 00386
Zgodovina sprememb…
- spremenil: luka46 ()
Vice ::
Če nebi spredaj napisal 00386, sploh sms nebi dobil
Ok potem ljudje čudežno dobijo - dobimo sms brez te kode.
Gmail ti sam avtomatično izbere country code, zato ti tudi številko shrani brez te kode. Če jo pa vpišeš ti jo pa google upošteva v primeru, če se razlikuje s tisto, ki jo je zaznal oz. določil. Več imaš pa v Gmail helpu oz. forumu.
Ok potem ljudje čudežno dobijo - dobimo sms brez te kode.
Gmail ti sam avtomatično izbere country code, zato ti tudi številko shrani brez te kode. Če jo pa vpišeš ti jo pa google upošteva v primeru, če se razlikuje s tisto, ki jo je zaznal oz. določil. Več imaš pa v Gmail helpu oz. forumu.
luky ::
Večkrat sem poskusil, da bi dobil kodo za preverjanje, vednar do sedaj neuspešno in ne vem kaj je narobe.
luky!
Tam ko si nastavljaš preverjanje v dveh korakih, dodaj pred tvojo mobi št. 00386. Meni je tako pol poslalo kodo, potem pa ko sm shranil, mi je pa mobi št. shranlo brez 00386...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | SMS problemOddelek: Mobilne tehnologije | 3071 (2537) | Jerry000 |
| » | Gmail račun?!Oddelek: Omrežja in internet | 1619 (984) | fosil |
| » | gmail vdorOddelek: Pomoč in nasveti | 3674 (2932) | Mesar |
| » | Vox.io - telefonija iz brskalnikaOddelek: Novice / Ostale najave | 14105 (10007) | chrush |
| » | SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 74719 (31314) | DJ Beat |